Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Kitaro concertează pentru prima data în România

Asociația Culturală Maria Domina vă invită pe 5 octombrie 2013 la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București cu începere de la ora 19:00.
Kitaro

Kitaro

Asociația Culturală Maria Domina vă invită pe 5 octombrie 2013 la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București cu începere de la ora 19:00. Evenimentul face parte din turneul de promovare al noului material discografic, intitulat "Tamayura", care va fi lansat în luna martie a acestui an.

Kitaro

Kitaro

Pepino Popescu, președintele Asociației Culturale Maria Domina, a declarat:

"Suntem onorați să fim organizatorii primului concert al artistului Kitaro din România și în același timp suntem bucuroși că prin eforturile și insistențele noastre am obținut rezultatul dorit. De reușita noastra se vor putea bucura și fanii stabiliți în celelalte țări din Europa, căci, odată cu programarea concertului de la București s-a creat în jurul acestuia un întreg turneu European".

Kitaro are o activitatea artistică impresionantă, a obținut Globul de Aur si este câștigător al premiului Grammy. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urma cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic și a fuziunii între mai multe culturi, tehnici și sfere de conștiință. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere și înregistrează vânzări foarte mari, zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.

Biletele pentru concertul Kitaro se pot cumpăra din rețeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm și online prin www.vreaubilet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

  • Cat. IV – 140 lei
  • Cat.III – 170 lei
  • Cat.II – 310 lei
  • Cat.I – 450 lei
  • VIP – 630 lei
  • Golden VIP – 830 lei

Kitaro - Matsuri

Citește mai multe despre Kitaro
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stereophonics și Mick Hucknall (Simply Red) reinterpretează primele piese Beatles

Stereophonics si Mick Hucknall (Simply Red) vor reinterpreta piesele primului album Beatles. Prestatiile vor fi transmise live de BBC chiar...

Închide