Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Kitaro va interpreta melodii noi în concertul de la București

Pe 2 martie 2014 fanii muzicii new age sunt invitați la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București iar artistul va interpreta și piese de pe noul album intitulat "Final Call".

Kitaro

Pe 2 martie 2014 fanii muzicii new age sunt invitați la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București cu începere de la ora 19:00, evenimentul promovând noului album de studio, intitulat "Final Call", lansat în luna septembrie.

Pe lângă cele mai reușite compoziții ale sale, ce vor fi interpretate în cadrul concertului de la București, Kitaro va include în playlist-ul serii piesele de referință de pe noul album, material discografic ce reprezintă în viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieți din respect pentru natură.

"Final Call" este o abatere de la seria albumelor Kukai. În timp ce materialele discografice Kukai erau inspirate de evenimentele din 11 septembrie din America concretizate în declarații artistice construite și înregistrate ca un mijloc de a-i unifica pe toti oamenii, "Final Call" este un proiect special preocupat de modul în care tratăm planeta. Muzica albumului este un apel la acțiune și o călătorie de introspecție pentru ascultător, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea  planetei noastre și sa le puna in practica.

Kitaro are o activitatea artistică impresionantă, a obținut Globul de Aur si este câștigător al premiului Grammy. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urma cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic și a fuziunii între mai multe culturi, tehnici și sfere de conștiință. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere și înregistrează vânzări foarte mari, zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.

Biletele pentru concertul Kitaro de la București se pot cumpăra din rețeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm și online prin www.vreaubilet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 100 lei și 320 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kitaro
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem, în postura unui "Rap God" - TEASER VIDEOCLIP

Eminem a dezvăluit un teaser al videoclipului realizat pentru "Rap God" , cel de-al doilea single de pe albumul "MMLP2"....

Închide