Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack

Horia Brenciu

Horia Brenciu este cunoscut în primul rând datorită carierei sale în televiziune, ca prezentator pentru emisiuni de succes din anii '90 si 2000, precum Robingo, Tip Top Minitop, Sarabanda, Neața și cele mai recente: Vocea României și X Factor.

Fiind de asemenea absolvent al Academiei de Teatru si Film din București și pasionat de muzică, Horia Brenciu a îmbinat cu succes cariera de entertainer cu cea de prezentator TV și cu muzica.

Primul său album a fost editat în 1995 și numit Un băiat, fiind urmat de șase alte albume alături de HB Orchestra: Totul e simplu! (2003), E vară iar (2005), Noua lună (2008), Fac ce-mi spune inima (2012), Inimă de piatră (2013), 40+(2014).

Următoarele evenimente cu Horia Brenciu


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Horia Brenciu

Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac - X Factor 2018

Vlad Drăgulin este al doilea prezentator al show-ului X Factor

După ce Mihai Bendeac a fost recent confirmat ca prezentator al emisiunii, am aflat că acesta va avea un coleg. Actorul Vlad Drăgulin va avea rolul de co-prezentator.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este noul prezentator X Factor - află primele declarații

Mihai Bendeac va fi noul prezentator al show-ului „X Factor“, după ce Răzvan şi Dani au renunţat la emisiune după o colaborare de şapte ani, fără a preciza însă motivele care au dus la această decizie.

Horia Brenciu

Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră în cadrul a 3 concerte la Sala Palatului

În această iarnă, Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră în cadrul a trei spectacole de amploare. Concertele vor avea loc, pe 7, 8 și 9 decembrie, la Sala Palatului.

Poze de la premiera musicalului Mamma Mia - Sala Palatului, 2018

Urmărește galeria foto de la premiera musicalului Mamma Mia de la Sala Palatului, din 24 mai 2018. Vezi poze cu Loredana, Anca Țurcașiu, Horia Brenciu, Ana Munteanu și alți artiști din distribuție.

Horia Brenciu / Cornel Ilie

Horia Brenciu și Cornel Ilie joacă în musicalul "Mamma Mia!"

"Mamma Mia!", primul musical de Broadway produs în România 100% independent, va beneficia în distribuție de nume foarte îndrăgite din mediul artistic românesc, cum ar fi Horia Brenciu, Cornel Ilie și Aurelian Temișan. Prima reprezentație va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului din București.

Jeremy Ragsdale în finala X Factor România 2017

Jeremy Ragsdale, câștigătorul X Factor România 2017, a lansat melodia "I Used to Love You" - AUDIO

Jeremy Ragsdale, câștigătorul X Factor România 2017, a lansat primul său single, “I used to love you”.

Jeremy Ragsdale - câștigătorul X Factor 2017

Americanul Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor România 2017

În seara de 22 decembrie 2017 am aflat câștigătorul celei de-a șaptea ediții X Factor. Jeremy Ragsdale este primul străin care câștigă un titlu în România în istoria concursurilor de talente.

Salvatore Pierluca - finalist X Factor 2017

Finaliștii X Factor România - Sezonul 7

Cei patru finaliști din cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” au fost aleși prin votul telespectatorilor. Ad Libitum, Jeremy Ragsdale, Francesca Nicolescu și Salvatore Pierluca au fost favoriții publicului. Marea finală va avea loc pe 22 decembrie 2017.

Katerina Biehu X Factor 2017

X Factor 2017: concurenții care merg în Galele Live

După prima etapă a Bootcamp-ului, cea a ocupării scaunelor, concurenții au trecut printr-o altă probă plină de emoții: cea a duelurilor. Cei patru jurați X Factor și-au ales câte patru concurenți, respectiv trupe, care să treacă și de acest pas.

Juriu X Factor 2017

X Factor 2017: Horia Breciu și-a ales concurenții pentru dueluri

Etapa de Bootcamp reprezintă un pas important în cadrul "jocului" X Factor. Prima parte a acestei etape este reprezentată de ocuparea scaunelor mult visate pentru a putea trece în runda următoare.

Horia Brenciu

Horia Brenciu a compus o melodie special pentru concertele de la Sala Palatului

Artistul va susține trei concerte la Sala Palatului, pe 8, 9 și 10 decembrie. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre piesa care se va auzi în premieră în cadrul showului.

Horia Brenciu

Horia Brenciu și trei concerte așteptate de Crăciun

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul anului 2017. Hit-urile, piesele noi și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului.

Horia Brenciu

Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu al galei Radar de Media 2017

Pe 26 octombrie a avut loc gala decernării premiilor Radar de Media 2017, iar Marele Premiu i-a fost acordat lui Horia Brenciu. Artistul a primit această distincție pentru o carieră îndelungată de succes și pentru capacitatea sa de a se reinventa constant.

Horia Brenciu

Horia Brenciu - De ziua ta

Este mereu apropiat de publicul său și găsește întotdeauna o cale prin care să interacționeaze cu el, iar melodia „De ziua ta” este un cadou pe care Horia Brenciu îl face fiecărui ascultător al său. În română și engleză, artistul urează sărbătoriților fiecărei zile „La mulți ani”.

Prima Gală Live X Factor - Cine sunt semifinaliștii?

În seara de 9 decembrie, Emilian Nechifor și Loredana Anghelache au oferit cele mai bune interpretări din cadrul primei Gale Live X Factor. Totodată, o schimbare de zile mari a venit și din partea Olgăi Verbițchi, care a renunțat la piesele sensibile, și a demonstrat că are și o latură mai rock.

Poze concert Horia Brenciu la Sala Palatului - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul lui Horia Brenciu de la Sala Palatului de pe 4 noiembrie 2016. Show-ul a fost primul dintr-o serie de două evenimente sold-out, parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016.

Solistul Carla's Dreams, confirmat în juriul X Factor

Carla's Dreams se alătură juriului emisiunii X Factor. În sezonul următor, show-ul va avea 4 jurați, solistul grupului Carla's Dreams urmând să devină coleg de platou cu Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

TOP 10 - Melodii de Crăciun interpretate de artiști români

Vă invităm să ascultați cele mai frumoase piese de Crăciun interpretate de artiști precum Inna, Horia Brenciu, Loredana și mulți alții. Lăsați magia sărbătorilor să vă încălzească sufletele cu o serie de cântece de sezon.

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu revine în septembrie la Sala Palatului cu show-ul "My Way", un omagiu adus lui Frank Sinatra

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band vor aduce pe scena Sălii Palatului un spectacol inedit de muzică swing și jazz, “My Way”. Show-ul va avea loc pe 26 septembrie și este un omagiu adus lui Frank Sinatra.

Delia în concert la Sala Palatului pe 13 martie 2015

Poze concert Delia - Pe aripi de vânt - Sala Palatului 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul Deliei - Pe aripi de vânt - de la Sala Palatului de pe 13 martie 2015. Delia Matache a început concertul alături de fostul ei coleg din trupa N&D - Nick (Marius Nicolae). Printre invitații speciali în show au fost Horia Brenciu, Uddi, Mihai Bendeac și Speak. Vezi fotografiile din timpul evenimentului.

Adina Răducan, câștigătoarea X Factor România 2014

Adina Răducan a câștigat X Factor România 2014 – VIDEO

Adina Răducan este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon X Factor România, învingând-o pe Alexandra Crișan. Adina Răducan are 16 ani și l-a avut ca mentor pe Horia Brenciu. Urmărește interpretările din finala X Factor în articol.

Horia Brenciu & Delia - Inima nu vrea

Horia Brenciu & Delia - Inima nu vrea

Chiar dacă "Inima nu vrea", Horia Brenciu și Delia au realizat o colaborare de efect. Videoclipul noului single a fost regizat de Bogdan Daragiu, piesa fiind compusă de Horia împreună cu Marius Vaduva. "Inima nu vrea" este prima melodie extrasă de pe discul “40+”, al lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Delia - Inima Nu Vrea (imagine de la înregistrări)

Horia Brenciu și Delia, single în duet - "Inima Nu Vrea" - TEASER

Horia Brenciu pregătește în această toamnă surprize muzicale pentru fanii săi. Prima dezvăluire este legată de noul său single, înregistrat în duet cu Delia Matache. Piesa se numește "Inima Nu Vrea" și va fi lansată în septembrie. Fragmente ale melodiei pot fi ascultate în articol.

Mihai Chițu (Vocea României) - "Tot ce vreau" feat. Pacha Man - VIDEOCLIP

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, "Tot ce vreau". Piesa marchează prima colaborare a artistului cu Pacha Man. În videoclip apar Horia Brenciu și Xonia.

X Factor: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, confirmați în juriu

Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică au fost confirmați oficial în noul juriu al sezonului 4 X Factor. Invitați la Observator, cei trei jurați au făcut primele declarații legate de noul sezon, al cărui slogan este “Mai mult decât voce”.

Alex Velea, în duet cu Mirabela Dauer, în rolul Mirabelei Dauer

Alex Velea câștigă finala sezonului "Te cunosc de undeva!" cu rolul Mirabelei Dauer - VIDEO

După aproximativ trei luni și jumătate, cel de-al cincilea sezon "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat cu finala dată între Alex Velea, Doru Todoruț, Florin Ristei și Andreea Bănică. Câștigătorul show-ului a fost Alex Velea cu un nou rol în travesti: Mirabela Dauer. Toți cei patru finaliști au cântat în duet cu artiștii imitați, ceilalți trei fiind: Dan Teodorescu de la TAXI, Cornel Ilie de la VUNK și Delia Matache.

Poze concert 3 Sud Est la Sala Palatului pe 9 mai 2014

Formația 3 Sud Est a revenit în 2014 cu single-ul “Emoții”, iar pe 9 mai l-a prezentat publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului. Elena Gheorghe, Andreea Bănică și Horia Brenciu au participat ca invitați ai celor trei artiști (Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș). Din setlist nu au lipsit hiturile "Amintirile", "Ai plecat", "De ziua ta" și “Emotii”, cel mai recent single al trupei.

Alex Velea a câștigat o nouă emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul lui MC Hammer

Te cunosc de undeva: Alex Velea drept MC Hammer, rol câștigător - VIDEO

Alex Velea a câștigat o nouă ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!". Pe 12 aprilie el s-a transformat în rapperul MC Hammer, iar rugăciunea (PRAY) l-a ajutat să câștige. Horia Brenciu a fost dublat de Andreea Bănică, iar Nicole Cherry a clonat-o cu succes pe Macy Gray.

Horia Brenciu în primul concert de la Romexpo pe 29 martie 2014

RECENZIE: Horia Brenciu și HB Orchestra - Definiția entertainmentului live la Romexpo - POZE

Dacă ne-am dori să emitem o definiție a conceptului de “entertainment” în cea mai exemplificativă formă a sa, atunci cea mai bună metodă ar fi să o facem sub forma unei demonstrații live, sub forma concertului și spectacolului Horia Brenciu și HB Orchestra. Vă oferim impresiile noastre după show-urile susținute pe 29 și 30 martie în Pavilionul Central de la Romexpo, transformat într-o arenă de concerte.

Poze concert Horia Brenciu la Romexpo pe 29 martie 2014

Pe 29 martie 2014, Horia Brenciu şi HB Orchestra au susţinut primul concert in Pavilionul Central de la Romexpo din Bucureşti. Deschiderea a fost făcută de Julie Mayaya & Zaza Band. Pe scenă au mai urcat: Antonia, Pepe, 3SE, Mihai Chițu, Adrian Nour, Ana Maria Mirică, Denisa Moșincat, Georgia Dascălu etc. Urmăriți pozele în galeria InfoMusic.ro, vom reveni cu impresii.

Elena Ionescu de la Mandinga a câștigat cea de-a șaptea ediție a emisiunii Te Cunosc De Undeva!

Te cunosc de undeva: Elena Ionescu (Mandinga) câștigă cursa transformărilor cu Hafanana - VIDEO

Elena Ionescu (Mandinga) a câștigat cea de-a șaptea ediție a emisiunii Te cunosc de undeva! transformându-se în Afric Simone. Pe 29 martie, Pepe s-a văzut în oglindă pe scenă, Alex Velea luându-i rolul în serios. Doru Todoruț a obținut locul doi, lăsând titlul să-i scape la îndemnul piesei "Let Her Go" (Passenger).

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu mulțumește fanilor și prietenilor printr-un clip nou - "My Way"

Horia Brenciu a lansat un videoclip cu înregistrări din concerte și backstage pentru a mulțumi fanilor și prietenilor care l-au susținut. Clipul "My Way" pare să marcheze, totodată, plecarea lui Horia Brenciu din trustul Media Pro, artistul amintind numele unor colegi care l-au sprijinit: Andi Moisescu, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu.

Horia Brenciu (2014)

Horia Brenciu o înlocuiește pe Delia în juriul emisiunii Te cunosc de undeva!

Începând cu 29 martie, Horia Brenciu va face parte din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”. Acesta o va înlocui pe Delia, artista urmând să își ia rămas bun de la juriu și concurenți printr-o ultimă transformare. Delia o va imita pe Loredana și va cânta alături de Doru Todoruț piesa "Lumea ta".

Horia Brenciu (2014)

Horia Brenciu a plecat la Antena 1, primul lui show va fi difuzat de Paști

Horia Brenciu se alătură echipei Antena 1, postul care deja îi susține cele două concerte de la Romexpo de la sfârșitul lunii martie. Telespectatorii îl vor putea urmări într-un prim spectacol difuzat în seara de Paști.

3 Sud Est

3 Sud Est, din nou pe scenă, alături de Horia Brenciu la Romexpo

3 Sud Est va fi alături de Horia Brenciu în cadrul concertelor din martie de la Romexpo. Acestea vor fi primele apariții pe scenă ale trupei de la revenirea în atenția publicului cu single-ul "Emoții".

Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

Primul single Mihai Chițu (Vocea României) - "Mai mult ca ieri" - AUDIO

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat prima sa piesă. Intitulată “Mai mult ca ieri”, melodia este produsă și compusă de băieții de la Deepcentral, George și Doru, textul fiind scris de Doddy, ce a colaborat și cu Puya.

Mihai Chițu, câștigătorul titlului Vocea României

Evoluția lui Mihai Chițu la Vocea României: de la audiții la titlu

Câștigătorul sezonului din acest an al emisiunii Vocea României este Mihai Chițu, un solist vocal cu voce caldă și flexibilă, ce poate parcurge o varietate de genuri. Antrenat de strategul muzical Horia Brenciu, concurentul de 33 de ani și-a pus în valoare talentul vocal, câștigând audiența prin interpretare și emoțiile transmise.

Mihai Chițu, câștigătorul sezonului al treilea Vocea României

Mihai Chițu este Vocea României, Horia Brenciu dă un nou câștigător

Mihai Chițu este câștigătorul celui de-al treilea sezon Vocea României. Echipa Horia Brenciu a dat cel de-al doilea câștigător al concursului de talente difuzat de ProTV, după Julie Mayaya - laureata din 2012.

Georgia Dascălu a lansat piesa Ambition în finala Vocea României

Fosta concurentă de la Vocea României, Georgia Dascălu a lansat piesa "Ambition" - VIDEO

Georgia Dascălu, fosta concurentă de la Vocea României, a lansat piesa "Ambition" prin casa de producție a lui Horia Brenciu.

Finaliștii de la Vocea României

Finaliștii de la Vocea României: Adrian Nour, Sânziana, Mihai Chițu și Marius Marin

Finala concursului de talente muzicale Vocea României se va da între Adrian Nour (din echipa Smiley), Mihai Chițu (din echipa Brenciu), Marius Marin (din echipa Loredana) și Sânziana Niculae (echipa Moga). Cei patru au fost preferații publicului din emisiunea live de pe 21 decembrie.

Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Mihai Chițu profită de absența lui Hrușcă la Vocea României - VIDEO

În semifinala Vocea României din 21 decembrie, Mihai Chițu a colindat cu o piesă din repertoriul Paulei Seling - "La Viflaim, Colo-n Jos". Mihai a câștigat competiția cu Ana Maria Mirică și va evolua în finală. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.

Ana Maria Mirică, semifinalistă la Vocea României 2013

Ana Maria Mirică la Vocea României via "New York, New York" - VIDEO

În semifinala Vocea României, Ana Maria Mirică a cântat piesa lui Frank Sinatra, "New York, New York". Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.

Marius Marin, "Gerard Butler de Romania" la Vocea Romaniei

Marius Marin ajunge în semifinala Vocea României cu votul publicului - VIDEO

Marius Marin a ajuns în semifinala Vocea României, fiind pentru a doua oară consecutiv cel mai votat de telespectatori în cadrul echipei Loredanei. Gerald Butler de România a cântat Nights In White Satin și se numără printre cei 8 semifinaliști. Urmărește momentul și reacțiile antrenorilor.

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României - VIDEO

Mihai Chițu, a interpretat melodia "One More Try" (George Michael) la Vocea României și a trecut în etapa următoare, fiind salvat de public dintre concurenții lui Horia Brenciu. Vezi momentul din emisiunea de la ProTV de pe 7 decembrie și reacțiile antrenorilor.

Andrei Chermeleu în primul său live la Vocea României

Andrei Chermeleu, Hit Figure la Vocea României - VIDEO

Andrei Chermeleu a interpretat live Father Figure (George Michael) la Vocea României. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său live solo din emisiunea de pe 7 decembrie.

Ana Maria Mirică a făcut senzație la Vocea României cu o Horă din Moldova

Ana Maria Mirică în hora favoriților la Vocea României - VIDEO

Ana Maria Mirică a interpretat Hora din Moldova (Nelly Ciobanu) la Vocea României. Ea a fost salvată de Horia Brenciu și merge mai departe în etapa următoare a concursului. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său live din emisiunea de pe 1 decembrie.

Politista Claudia Iuga, prima în preferințele publicului în echipa Smiley la live-ul Vocea României

Polițista Claudia Iuga arestează voturile publicului la primul live al sezonului Vocea României

Polițista Claudia Iuga, concurentă la Vocea României în echipa lui Smiley a cântat piesa "Hot Stuff" (Donna Summer). Interpretarea a fost pe placul publicului, Claudia fiind cea mai votată voce din echipa sa. Ea va concura în următoarea etapă a concursului. Vezi momentul de pe 1 decembrie.

Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după primul live al sezonului

Rezultatele primului live din sezonul Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

16 concurenți au cântat în primul live al sezonului Vocea României. 8 dintre ei merg mai departe în următoarea etapă, vezi rezultatele pe echipe. Următorul live va tria restul de concurenți din echipele antrenate de Horia Brenciu, Loredana, Smiley și Marius Moga. Show-ul l-a adus în România pe belgianul Stromae și ne-a oferit o piesă nouă What's Up & DEMOGA MUSIC - LMA.

Denisa Moșincat a interpretat piesa Iartă a Mihaelei Runceanu pe 1 decembrie la Vocea României

Denisa Moșincat, direct pe inima audienței la Vocea României

Denisa Moșincat a interpretat piesa "Iartă" a Mihaelei Runceanu la Vocea României în primul live al sezonului 3. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.

Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României pe 1 Decembrie 2013

Alina Dorobanțu emoționează la Vocea României cu Lie Ciocârlie

Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României în primul live al sezonului 3. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.

Florin Ilinca vs. Andrada Ghiorma în duel la Vocea României

Florin Ilinca, du hast für live la Vocea României - VIDEO

Rockerul Florin Ilinca a câștigat duelul cu Andrada Ghiorma, fiind concurentul ales de Horia Brenciu pentru live-urile din 1 decembrie. Urmărește duetul celor doi de la Vocea României.

Florin Ilinca vs. Andrada Ghiorma în duel la Vocea României

Vocea României: Concurenții calificați în live-uri după ultima rundă de dueluri

Ultima rundă de dueluri și probele eliminatorii de la Cântecul Decisiv au condus sâmbătă seara la stabilirea listei cu cei 32 de concurenți care vor cânta live la Vocea României. Loredana, Brenciu, Smiley și Moga au intrat în linie dreaptă spre trofeu cu câte 8 voci alese, propuse publicului telespectator. Ultimele dueluri au fost câștigate de Marius Marin, Florin Timbuc, Lucian Frâncu, Muneer Al Obeidii, Florin Ilinca, Sânziana Niculae, Iulia Dumitrache și Denisa Moșincat, iar Kinga Farkaș și Georgia Dascălu au fost salvate de câte un alt antrenor.

Adrian Nour și Ana-Maria Mirică în duet la Vocea României

Vocea României S3E8: Câștigătorii duelurilor

Cea de-a doua rundă de dueluri de la Vocea României a fost difuzată pe 16 noiembrie și a cuprins 10 confruntări. Dintre acestea, două s-au evidențiat cel mai mult: Stela Anița versus Andrei Honghiuc și Ana-Maria Mirică versus Adrian Nour. Toți cei patru concurenți se vor regăsi în line-up etapei live, pierzătorii duelurilor fiind salvați de câte un alt antrenor. S-a realizat astfel un schimb de concurenți între Smiley și Horia Brenciu.

Duel la Vocea Romaniei: Adrian Nour versus Ana Maria Mirică

Duel artistic provocat de Brenciu la Vocea României: Ana Maria Mirică și Adrian Nour

Cea de-a doua rundă de duete/dueluri de la Vocea României a oferit unul dintre cele mai bune momente artistice din istoria concursului de la ProTV. Concurenții lui Horia Brenciu, Ana Maria Mirică și Adrian Nour au interpretat vocal și teatral melodia Corinei Chiriac - Inima Ta.

Vocea României S3E7: A început etapa confruntărilor

După 6 show-uri în care antrenorii și-au format echipele în etapa audițiilor pe nevăzute, Vocea României - Sezonul 2013 a continuat pe 9 noiembrie cu primele dueluri. În seara ce a dat startul etapei confruntărilor câte 6 concurenți din echipele Smiley și Moga și câte 4 din echipele Loredana și Brenciu au avut ocazia de a demonstra că merită să avanseze în concurs. Află cine a reușit să impresioneze juriul și cine a fost eliminat.

Cosmin Arsene a întors toate cele 4 scaune la Vocea Romaniei

Vocea României S3E6: Echipele de concurenți sunt formate

Ultimii 9 concurenți de la Vocea României - Sezonul 2013 au fost cunoscuți în emisiunea difuzată pe 2 noiembrie. Ana Maria Bucșă, Cosmin Arsene, Marius Marin, Georgia Dascălu, Nicoleta Țicală, Florin Timbuc, Mădălina Omania, Gabriel Burduja și Romeo Zaharia au intrat în concurs. Vezi cum au decurs audițiile și cum arată echipele de concurenți ale celor 4 antrenori.

Horia Brenciu - "Hello" (secvență videoclip)

Horia Brenciu a lansat "Hello" - VIDEOCLIP

Cu aceeași poftă de viață cu care ne-a obișnuit, Horia Brenciu ne spune "Hello". Noul single compus de Ivan Caragia de la Bang Bang Production si Alex Pelin de la Kazibo Music beneficiază de un clip ce emană energie, privitorul fiind invitat să urmărească povestea lui Horia Brenciu - omul și artistul. În videoclip apar Iuliana Pușchilă, Julie Mayaya și fiica sa de 11 luni, Mina.

Denisa Moșincat, concurentă la Vocea României 2013

Vocea României S3E5: Denisa Moșincat din corul Fiat Lux întoarce toate scaunele, Dudu Isabel din Vespera aduce rock-ul în show

Penultimul episod de audiții pe nevăzute de la Vocea României a adus în concurs alți 9 concurenți. Printre aceștia se numără și soliști vocali de profesie, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg: Iolanda Moldoveanu din Za Band, Mihai Băjinaru, Dudu Isabel din Vespera și Denisa Moșincat, o participantă de la Românii au talent.

Lucian Frâncu (backing vocals Directia 5) la Vocea Romaniei

Vocea României: Lucian Frâncu, backing vocalist în Direcția 5, întoarce toate scaunele

Audițiile pe nevăzute au ajuns la episodul al patrulea din noul sezon Vocea României. Smiley, codaș la formarea echipei, a început în forță. Showman-ul a cooptat în tabăra sa cele mai multe voci ascultate în noul episod de blind-uri. Printre acestea se numără și Lucian Frâncu, cel care a preluat postul lui Toni Șeicărescu în formația Direcția 5.

Stela Anita la Vocea Romaniei

Vocea României: Stela Anița și Andrei Chermeleu, parteneri în viața de zi cu zi, concurenți la întors toate scaunele

Doi soliști parteneri - Stela Anița și Andrei Chermeleu - concurează la Vocea României din tabere diferite, iar un șofer șochează cu o voce izbitor de asemănătoare cu a lui Pepe. Sezonul al treilea al emisiunii difuzate sâmbăta la ProTV abundă în voci profesioniste.

Sanziana Norina Niculae la Vocea României

Vocea României 2013: o Shakira devenită Lana del Rey și un arab întorc toate scaunele, un fan Rammstein iese din tipare

Audițiile pe nevăzute au continuat la Vocea României în seara de sâmbătă, 5 octombrie. Printre cei 9 concurenți primiți în echipe se numără un arab Abu-Dhabi, un fan Rammstein și o Shakira autohtonă ce a impresionat cu o piesă Lana del Rey. Horia Brenciu și-a mărit echipa conducând detașat prin numărul de voci atrase, Loredana și Moga au atras câte un concurent dorit de toți, iar Smiley rămâne codaș cu doar trei membri în echipă.

Horia Brenciu - "Azi am chef de mare"

Horia Brenciu a lansat o piesă nouă, "Azi am chef de mare" - AUDIO

Cu un pas înaintea vremii potrivince, Horia Brenciu revine în atenția fanilor cu piesa "Azi am chef de mare". Ascultă-l pe InfoMusic și vezi versurile piesei.

Concert Horia Brenciu la Sala Palatului (martie 2013)

Horia Brenciu: Show spectaculos de patru ore la Sala Palatului

Impresii de la concertul sustinut de Horia Brenciu pe data de 30 martie la Sala Palatului.

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu a lansat piesa "Așa e viața mea" - AUDIO

Horia Brenciu a lansat o nouă piesă, intitulată "Așa e viața mea". Single-ul este cel de-al treilea extras de pe albumul "40", după "Kiss on my lips" cu Julie Mayaya si "Dacă ai ști".

CLOSE
CLOSE