Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Confruntările de la Vocea României 2023 au ajuns la final

Pe 17 noiembrie a avut loc ultima ediție a Confruntărilor de la Vocea României 2023. Concurenții rămași s-au duelat, iar cei mai buni au trecut mai departe, în etapa KO-urilor.

Publicat

pe

Antrenorii Vocea României 2023 în etapa Confruntărilor
Antrenorii Vocea României 2023 în etapa Confruntărilor │ FOTO: PRO TV

Vocea României 2023 a găzduit o nouă ediție de Confruntări în cadrul căreia concurenții s-au "luptat" pentru locul lor în competiție. Antrenorii au fost cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei au decis cu cine merg mai departe. Concurenții care nu au fost aleși, au mai avut o șansă: ceilalți antrenori i-au putut salva.

Duelurile ultimei ediții a Confruntărilor de la Vocea României 2023

  1. Echipa Smiley: Giulia Petre vs Adrian Galbinu / Izabela Simion vs Maria Guci / Iustin Paraschiv vs Beatrice Giurgiu
  2. Echipa Tudor: Livia Crăescu vs Katia Florea / Alexandra Damian vs Alexandra Căpitănescu
  3. Echipa Horia & Theo Rose: Ana Stănciulescu vs Andreea Oprea / Melissa Antonesi vs Maria Chideanu
  4. Echipa Irina: Delia Constantin vs Diana Vornicu / Imba vs Leon Mureșan / Sara Cucu vs Mioara Tânjală

Giulia Petre și Adrian Galbinu

Giulia și Adrian au cântat împreună piesa "All This Love" de JP Cooper.

"Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să comunicați mai mult. Ați fost cam lemn, fiecare pe treaba lui. Pe de altă parte, era interesat, că părintele avea poziția lui, și tu parcă erai mai rușinată un pic. Mi-ați trezit niște emoții foarte frumoase și v-a ieșit bine", a spus Irina.

Tudor a menționat:

"Mie mi-a plăcut potrivirea de voci. Ce a lipsit, din punctul meu de vedere, să vă conectați muzical. Să simt că voi cântați unul pentru altul."

Smiley a ales să meargă mai departe cu Adrian. Giulia a părăsit competiția.

Livia Crăescu și Katia Florea

Livia și Katia au interpretat melodia "Turn Me On" de Nora Jones.

"Mi-a plăcut ce ați făcut amândouă. Aș vrea să-ți spun, Livia, că îți stă foarte bine așa. E un nou tip de atitudine cu care te vedem și ți se potrivește, dar trebuie să recunosc că mi-a plăcut mai tare maniera în care a nuanțat Katia", a declarat Theo Rose.

Smiley a menționat:

"Pentru mine a a fost ca o masă de fine dining. Câte puțin din fiecare, arată bine, gustul este rafinat. E vorba de fragilitate și cred că e vorba și de felul în care ați emis sunetul."

Tudor a ales să meargă mai departe cu Katia. Livia a părăsit competiția.

Ana Stănciulescu și Andreea Oprea

Ana și Andreea au adus energia pe scenă cu piesa "Survivor", cântată original de Destiny's Child.

"Cred că e prima oară când am auzit piesa asta cântată atât de bine. Ca un mic minus, la un moment a fost cam mult, spre final, dar parcă nici asta nu m-a deranjat atât de tare pentru că totul a fost foarte pe ton. Mi-a plăcut foarte mult! Bravo, fetelor!", a declarat Irina.

Mulțumit de moment a fost și Tudor Chirilă:

"Felicitări! Într-adevăr, vă potriviți. Ați avut energie compatibilă pe piesa asta, ați rezistat una în fața alteia eroic, până la final. Bravo, felicitări!"

Horia și Theo au mers mai departe cu Andreea. Ana a continuat în echipa lui Smiley.

Delia Constantin și Diana Vornicu

Delia și Diana s-au duelat pe cântecul "drivers license" (Olivia Rodrigo).

"Felicitări! A avut de toate pentru un moment live. Mișto! Mie mi-a plăcut", a spus Chirilă.

Părerea lui Smiley a fost:

"Mi-a plăcut momentul vostru, vă felicit! Aici sunt diferențe de interpretare. Impresia mea a fost că Delia a fost mai în poveste. Am crezut-o mai mult cântându-mi textul ăsta. Pe de altă parte, Diana a avut niște note foarte spectaculoase pe care le-a luat și are o interpretare un pic mai spectaculoasă din punct de vedere al notelor."

Și Irina Rimes a avut de spus câteva cuvinte:

"Etapa duelurilor mi se pare cea mai grea din tot concursul pentru că trebuie să găsești o piesă care să se potrivească pe două voci. Faptul că ați amândouă foarte bune pe piesă pe mine mă bucură, înseamnă că mi-am făcut treaba de antrenor."

Irina a ales să meargă mai departe cu Delia. Diana a părăsit competiția. 

Izabela Simion și Maria Guci

Izabela și Maria au cântat melodia "Stop This Flame" de Celeste.

"Eram la un pas să zic că este momentul perfect. După experiența lui Smiley de dansator profesionist, așteptam un sincron mișto cum ai făcut tu pe vremuri, când erai mai tânăr. Asta era ceea ce îi lipsea acestui moment", a spus Horia.

Irina a menționat:

"Momentul mi-a plăcut. Momentul a fost unul energic, pe mine mă dor pomeții pentru că am zâmbit tot momentul, eram foarte atentă la ce se întâmplă."

Smiley a ales să meargă mai departe cu Izabela. Maria a părăsit competiția.

Imba și Leon Mureșan

Imba și Leon au interpretat piesa "Kiss", dar în varianta de la Selah Sue.

"Cred că piesa a favorizat-o mai mult pe Imba. Leon i-a stat bine în cale colegei lui și, una peste alta, mi se pare că a fost un duet echilibrat care a avut de toate", a declarat Chirilă.

Theo Rose a comentat:

"Din punctul de vedere voi doi ați funcționat exact așa cum ar trebui să funcționeze bass-ul și toba într-o cântare. Chiar dacă piesa asta ar fi favorizat-o pe Imba, Leon, ești foarte tare! Ai știut să te strecori pe piesa asta și să te faci văzut. Mie mi-a plăcut extraordinar! Am fost poate mai atentă la tine."

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Imba. Leon a continuat în echipa Horia & Theo Rose.

Alexandra Damian și Alexandra Căpitănescu

Cele două Alexandra din echipa lui Tudor Chirilă au interpretat piesa "You Say" (Lauren Daigle).

"Foarte frumos ați cântat și foarte frumos v-ați completat! A fost extrem, extrem de echilibrat. Cumva, parcă Alexandra Căpitănescu are un pic mai mult zvâc pe scenă. Are un foc care îți atrage atenția. Dar ca voce, ca interpretare ați fost foarte bune amândouă", a spus Smiley.

Irina a declarat:

"Mi se pare că pe acute sunteți foarte profi. Pe mine acolo m-ați cucerit, doar că m-ați cucerit amândouă."

Tudor Chirilă a mers mai departe cu Alexandra Căpitănescu. Alexandra Damian a părăsit competiția.

Iustin Paraschiv și Beatrice Giurgiu

Iustin și Beatrice, concurenți din echipa lui Smiley, au interpretat piesa "Mad World".

"Voi doi ați cântat minunat! Mi-a plăcut prudența și gingășia cu care fiecare notă era prinsă în vocea ta, draga mea, și mi-a plăcut foarte mult de la jumătatea melodiei cum ai răsărit cu o nouă frecvență [Iustin]", a spus Horia.

Irina a adăugat:

"Pe mine m-a dus într-o atmosferă magică, dar eu pot să fiu și subiectivă pentru că mie îmi place foarte mult piesa asta. Amândoi sunteți buni pentru etapa următoare."

Smiley a mers mai departe cu Iustin. Beatrice a părăsit competiția.

Sara Cucu și Mioara Tânjală

Sara și Mioara au cântat piesa "This is why" de la Paramore.

Horia Brenciu și Smiley au declarat că nu au fost încântați de alegerea piesei și, prin urmare, momentul concurentelor nu a fost chiar pe gustul lor.

"Mie mi se pare interesant că Irina și-a asumat și rolul ăsta la Vocea României, să vină să se reprezinte pe ea și alegerile ei muzicale, și mie mi se pare că momentul ăsta al Irinei are și o componentă educațională, mai află lumea de acasă că există și altă muzică pe pământ și nu e foarte rău", a fost de părere Tudor.

Irina a replicat:

"Mulțumesc, Tudor, că ai văzut asta! Fetelor le-a plăcut piesa. Dacă nu îți place piesa, cred că este din două motive. O dată, pentru că gusturile sunt diferite și muzica este subiectivă. Și a doua oară pentru că, fetelor, a fost prima oară când ați cântat prost piesa asta și nu înțeleg de ce. Eu cred că, pur și simplu, nu a fost cea mai bună zi din punct de vedere vocal pentru voi, dar, cu toate astea, vă felicit și vă mulțumesc că ați acceptat această provocare".

Irina a mers mai departe cu Sara. Mioara a părăsit competiția.

Melissa Antonesi și Maria Chideanu

Melissa și Maria au pus în scenă piesa "Dor de viață" a Aurei Urziceanu.

"Foarte bine făcut duetul. Foarte bună alegerea pentru vocile voastre. V-au ieșit toate floricelele. Bravo! Mi-a plăcut foarte mult să vă ascult!", a comentat Smiley.

Tudor a declarat:

"Eu cred că este cel mai bun moment al echipei Horia & Theo. Cred că e un duet care a reușit să facă un moment pentru cel puțin una dintre voi mai bun decât în blund-uri."

Horia & Theo Rose au mers mai departe cu Melissa. Maria a continuat în echipa lui Tudor Chirilă.

"Ea m-a intrigat de când a venit prima dată. Mi-a plăcut foarte mult la audiții de ea, după care mi-a plăcut personalitatea ei", a spus Tudor.

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Trending