Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Radioul lui Moș Crăciun prezintă Magic Christmas

Poster eveniment Radioul lui Moș Crăciun prezintă Magic Christmas

Magic FM organizează pe 12 decembrie, la Sala Palatului, un super-concert caritabil, pe parcursul căruia se vor auzi cele mai frumoase cântece dedicate sărbătorilor de iarnă, pe care le ascultați cu aceeași emoție în fiecare sfârșit de an la Magic FM.

Bilete concert Magic Christmas la Sala Palatului

  • VIP - 355,14 lei
  • Categoria 1 - 302,76 lei
  • Categoria 2 - 229,42 lei
  • Categoria 3 - 198 lei - sold out
  • Categoria 4 - 156,09 lei
  • Categoria 5 - 93,24 lei

Profiturile realizate cu acest eveniment vor merge către Asociația Blondie și vor contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi.

Show-ul all-stars de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru, va fi prezentat de Liana Stanciu. Primul val de artiști care vor cânta pe 12 decembrie, pe scena de la Sala Palatului, sunt Alina Eremia, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Flroin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS, cărora li se vor adăuga mulți alții.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 decembrie 2023. Ref #157137

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.