Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023 a ajuns la cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute

Pe 20 octombrie, telespectatorii s-au putut bucura de cea de-a șaptea ediție a audițiilor de la Vocea României 2023. Antrenorii au apăsat butonul, iar toate scaunele s-au întors pentru mai mulți concurenți.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a șaptea rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a șaptea rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a șaptea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 15 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 15 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaptelea episod Vocea României 11

 1. Silvia Vișinescu - piesă "Rolling in the Deep" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 2. Leon Mureșan - piesă "Sugar" - 4 DA, echipa Irina Rimes
 3. Izabela Simion - piesă "Confetti" - 4 DA, echipa Smiley
 4. Vlad Cazimir - piesă "Noi Ne Potrivim" - NU
 5. Mioara Tânjală - piesă "The House of the Rising Sun" - 4 DA, echipa Irina Rimes
 6. Cristina Budeanu - piesă "Always Remember Us This Way" - 3 DA, echipa Smiley
 7. Andrei Ciocîrlan - piesă "Cucule, cucuț bălan" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 8. Andra Herța - piesă "All I Want" - 2 DA, echipa Tudor Chirilă
 9. Sara Cucu - piesă ""Chasing Pavements" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 10. Sergiu Munceleanu - piesă "In The Army Now" - NU
 11. Robert Sălăgean - piesă "Supergirl" - 1 DA, echipa Smiley
 12. Mădălina Ghirău - piesă "Never Tear Us Apart" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 13. Maria Ojică - piesă "My Mind" - 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 14. Răzvan Drăgan - piesă "There’s Nothing Holdin' Me Back" - NU
 15. Gilberta Wilson - piesă "Di Mi Nombre" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose

Silvia Vișinescu

Silvia Vișinescu are 17 ani și este originară din Pitești. Concurenta a început să cânte la vârsta de șase ani și a participat la numeroase concursuri muzicale. Tânăra a vrut să-și îmbogățească portofoliul, astfel că a venit în audițiile celui de-al 11-lea sezon Vocea României. A interpretat piesa "Rolling in the Deep" și a întors toate scaunele.

"Cred că este un avantaj enorm să participi la concursuri. Eu nu am putut în viața mea să particip la concursuri. Și acum mi-a frică să mă duc la un casting. Ideea de concurs, ideea de competiție pe mine mă blochează. Mă bloca și când eram mic pentru că îmi bloca creativitatea. Ideea că aș putea să pierd mă făcea să nu mai pot să gândesc limpede.

Când cânți în concursuri, cânți foarte mult pentru juriu, și poate o faci mai puțin pentru public. Cred că ce pot aduce eu nou la tine este să descoperi din nou acea prospețime, să transmiți mult mai mult și să ieși din zona asta de confort în care tu știi cum se face. Dacă-mi dai șansa asta, îți dai și ție o șansă", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a declarat:

"Silvia, ai zis că ai sute de trofee, medalii, și mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele tale, pe care le iei cu tine și experiența de a fi la mine-n echipă s-o tratezi ca pe o medalie pe care o iei cu tine în viață. Mi-aș dori să-ți împărtășesc din experiența mea de scenă, de compozitor, de producător, de <<sprijin>> de artiști, pentru că fac asta de foarte mult timp".

Silvia a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Leon Mureșan

Leon Mureșan este din Bistrița, are 26 de ani și este basist. Locuiește în București de câțiva ani. A venit în Capitală pentru că a urmat cursurile Conservatorului. Pasiunea pentru muzică a început de la o vârstă fragedă. Părinții lui l-au înscris la cursuri, Leon învățând să cânte la pian, chitară, să studieze canto. În audițiile de la Vocea României 2023, concurentul a cântat piesa "Sugar" și a întors toate scaunele.

"Ai o întindere vocală fantastică! Iubesc vocea ta! Mi se pare fantastică, știu ce trebuie să fac cu ea, cred că suntem foarte potriviți noi doi. Colaboratori din Bistrița am mulți", i-a transmis Smiley concurentului.

Irina Rimes a plusat:

"Mie-mi place foarte mult de tine și mi-aș dori să vii-n echipa mea! Mi-ar plăcea să lucrez cu tine, să facem ceva împreună. Fie o piesă, fie un proiect, orice. Mi-aș dori să vii în echipa mea, dar vreau să știi că îmi placi atât de mult încât aș face și în afara concursului ceva cu tine."

Leon a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Izabela Simion

Izabela Simion are 30 de ani și este solist vocal. A venit la Vocea României pentru că îi place să simtă emoțiile constructive și adrenalina pe care scena muzicală le poate scoate la suprafață. Concurenta a interpretat piesa "Confetti" și a întors toate scaunele.

Plăcut surprins a fost Horia Brencia când a văzut-o pe Izabela. Aceasta a fost în echipa lui la Vocea României în urmă cu aproape 11 ani, dar și backing vocal în trupa sa.

"Izabela, e o bucurie să te văd!", i-a transmis Brenciu, menționând că i-ar plăcea să vină în echipa lui și a lui Theo.

Irina Rimes a adăugat:

"Hai că voi vă știți. Trebuie să încerce ceva nou. Ai nevoie de un suflu nou."

Izabela a ales să meargă în echipa Smiley.

Mioara Tânjală

Mioara Tânjală are 41 de ani și este economist. Concurenta a declarat pasiunea ei pentru muzică este susținută și de soțul ei. Acesta îi este mereu alături, inclusiv în audițiile de la Vocea României. Mioara consideră participarea la concurs un vis împlinit. Pe scenă, Mioara a cântat "The House of the Rising Sun" și a întors toate scaunele.

Momentul a fost cu adevărat emoționant pentru concurentă. A menționat că a așteptat acest rezultat de 11 ani, după ce mai participase la emisiune cu aceeași melodie, dar nu a trecut mai departe.

"Mioara, pentru mine este o provocare vocea ta. M-am întors cu toată inima, vreau să lucrăm împreună. Vino, te rog, în echipa mea. Știu că există o diferență de vârstă între noi și poate că ți-ai alege un antrenor care e mai aproape de anii tăi pentru că știe, poate, cum să-ți vorbească sau cum să te-ntoarcă pe o parte sau pe alta. Doamne, ce tare îmi doresc să vii la mine!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a declarant:

"Clar, <<libertate>> este cuvântul cheie în ceea ce te privește. E clar că de asta ai nevoie. Cert e că n-am fi putut să nu ne întoarcem, asta pentru că era musai să te și vedem. Ne-ai făcut să simțim. Îți mulțumim că ne-ai făcut să simțim în seara asta, la Vocea României."

Mioara a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Cristina Budeanu

Cristina Budeanu are 31 de ani și este din Clinceni. Este consilier în cadrul Consiliului Județean Ilfov. Marea sa dragoste este însă muzica. Concurenta a declarat că este susținută de soțul ei și acest lucru îi oferă și mai multă încredere pentru a-și urma visul. Pe scena de la Vocea României, Cristina a interpretat piesa "Always Remember Us This Way" și a întors 3 scaune: Tudor, Horia & Theo și Smiley.

"Cristina, bine ai venit! Ai cântat fantastic! Ai o voce foarte bună, foarte stabilă. Mi-aș dori foarte tare să vii în echipa mea. Nu am nicio voce de genul tău în echipă. Cred că aș putea să-ți fac un parcurs foarte frumos la Vocea României", a comentat Smiley.

Horia a adăugat:

"Nouă ne place vocea ta. Nu ne-am putut abține să nu apăsăm acest buton, care este și binecuvântare, dar este și un drac împielițat."

Cristina a ales să meargă în echipa Smiley.

Andrei Ciocîrlan

Andrei Ciocîrlan are 17 ani și este din județul Suceava. A început să cânte la vârsta de 9 ani la Clubul Copiilor din Fălticeni. A declarat că nu a fost foarte încrezător în momentul în care s-a înscris la Vocea României, dar iată că a ajuns în etapa audițiilor pe nevăzute unde a cântat "Cucule, cucuț bălan" și a întors toate scaunele.

"Andrei, momentul tău este unul dintre acelea care te lasă fără cuvinte. Nu știu ce cânți, cum cânți alte piese pop, dar îmi doresc foarte mult să te descopăr în echipa mea. Simt că există în tine acea <<greutate>>, o înțelepciune a unui popor ascunsă într-un suflet de 17 ani. Te-am simțit ca o Sofie Vicoveanca în prezență masculină și îmi doresc foarte mult să te descopăr", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a menționat:

"Sigur că nu știm ce vei face în continuare în competiție, cât de departe vei ajunge. Dar să știi că în seara asta, tu ești Vocea României și mă bucur tare că a fost prezentat un astfel de moment aici și că te-ai gândit tu să o faci. Azi, la Vocea României, am simțit cu adevărat că suntem la Vocea României datorită ție. Excepțional ce ai făcut. Sigur că aș vrea să vii-n echipa noastră. Mi-ar plăcea tare, doar că tu deja ai prezentat latura asta a vocii tale. Înseamnă că în continuare va trebui să arăți cu totul și cu totul altceva."

Andrei a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Andra Herța

Andra Herța are 20 de ani și este studentă la Conservatorul din Bologna. Concurenta a declarat că s-a mutat în Italia la vârsta de patru ani. Părinții săi au încurajat-o să urmeze o carieră muzicală și au făcut sacrificii foarte mari pentru a o susține. Cel mai mare succes obținut până acum de Andra a fost când una dintre melodiile sale a fost pe coloana sonoră a show-ului The Kardashians. Tânăra a interpretat piesa "All I Want" și i-a convins pe Tudor și Smiley.

"Andra, eu sunt la Vocea României de la începutul ei, scopul meu este de a descoperi aici artiști noi, cu care să-mi facă plăcere să lucrez și cu care să realizez performanțe nu numai la Vocea României, dar și dincolo de ea. Felul în care tu ai cântat piesa asta îmi spune mie că tu nu ai venit neapărat să câștigi Vocea României, nu ai făcut-o demonstrativ. Ai avut o cântare de artist. Cred că aș putea să te ajut în sensul ăsta destul de mult", a spus Smiley.

Andra a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Sara Cucu

Sara are 17 ani și este din București. Concurenta a declarat că vrea să fie remarcată pentru felul ei de a fi și pentru capacitățile vocale. Consideră că este foarte important să demonstrezi tot ce poți prin voce și talent. Sara a urcat încrezătoare pe scenă și a interpretat piesa "Chasing Pavements". I-a întors pe Tudor Chirilă și Irina Rimes.

"Chiar dacă au fost lucruri care nu mi-au plăcut în interpretarea ta, ai caracter în voce. De aceea am apăsat butonul, de aceea m-am întors, de aceea te vreau foarte tare în echipa mea și te invit să lucrăm împreună", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a adăugat:

"Eu m-am riscat un pic și m-am întors mai repede. Tot momentul tău m-a făcut un pic să filosofez despre aparențe. Noi trăim într-o lume din ce în ce mai pregnant guvernată de aparențe. Mi s-a părut că atunci când m-am întors m-am bucurat că felul în care suna vocea ta se potrivește cu, cel puțin, cum arați. Mi se pare că ne potrivim și vestimentar. Te aștept în echipa mea."

Andra a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Robert Sălăgean

Robert Sălăgean are 30 de ani și este profesor de chitară. S-a reprofilat pe muzică de ceva timp, înainte fiind trainer de vânzări. În audițiile de la Vocea României, concurentul a interpretat piesa "Supergirl" și l-a convins pe Smiley.

"Ce voce ai! Superb! Mă bucur atât de tare că m-am întors la vocea ta...N-ai idee", a spus Smiley.

Mădălina Ghirău

Mădălina Ghirău are 16 ani și vine din Vulcan, județul Hunedoara. Concurenta a interpretat piesa "Never Tear Us Apart" și a întors 2 scaune: Irina, Horia & Theo Rose.

"Fiind cu spatele, auzeam o Christina Aguilera. Așa cântă acum oamenii de 16 ani. Sunt foarte mândră de generațiile noastre tinere pentru că vin tare din urmă și sunt atât de bine pregătite", a spus Theo Rose.

Horia Brenciu a completat:

"Dorința mea e să încercăm alte melodii, poate chiar cele de la INXS. Mai au multe hit-uri care-ți vin de minune. Cu ajutorul nostru, o să transmiți și o să fii iubită chiar și de Smiley și Tudor, care nu s-au întors."

Mădălina a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Maria Ojică

Maria Ojică nu este străină de concursurile muzicale, în trecut participând și la show-ul "SuperStar". Tânără și-a încercat din nou norocul, de data aceasta la Vocea României 2023. În audițiile pe nevăzute a interpretat  piesa "My Mind" și a întors 3 scaune: Irina, Horia & Theo Rose și Smiley.

"Maria, ești fantastică! Îmi doresc foarte mult să lucrez cu tine, îmi doresc foarte mult să te am la mine-n echipă. Vreau să am șansa să lucrez cu vocea ta", a spus Smiley.

Horia i-a transmis Mariei:

"Aș vrea ca dincolo de imperfecțiunea mea, dincolo de imperfecțiunea lui Theo, dacă vii la noi în echipă, vei cunoaște perfecțiunea. Te așteptăm!"

Maria a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Gilberta Wilson

Gilberta Wilson are 29 de ani și este solist vocal. Este originară din Huși, dar locuiește în Spania. Părinții ei s-au despărțit când era mică, iar concurenta și mama sa și-au construit o nouă viață, într-o altă țară. Gilberta a declarat că anul trecut a participat la Vocea Spaniei și a făcut parte din echipa lui Luis Fonsi. Acum, a venit timpul să își arate talentul muzical și la Vocea României. La audiții a interpretat piesa "Di Mi Nombre" și a întors toate scaunele. 

"Gilberta, ești foarte specială! În momentul ăsta, sincer, am și uitat că sunt la Vocea României și cred că m-am gândit mai mult la <<the joy of singing>> (n.r. bucuria de a cânta). Vreau să-ți mulțumesc pentru asta! Cred că ești unul dintre puținii concurenți care ne-a entuziasmat atât de tare pe toți cinci.", a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a adăugat:

"A fost atât de bine, de la început până la final. Îmi vine să te laud întruna, dar nu rezolv nimic. Trebuie să mă laud și pe mine ca să te conving să vii la mine-n echipă. Ai făcut extraordinar de bine că ai venit la Vocea României, să vadă toată țara ce avem."

Gilberta a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending