Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine e Andrei Ciocîrlan, concurentul căruia Theo Rose i-a spus: "Am simțit cu adevărat că suntem la Vocea României datorită ție"

Andrei Ciocîrlan i-a surprins pe antrenorii de la Vocea României cu alegerea muzicală din etapa audițiilor. Concurentul a reușit să întoarcă toate scaunele. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Andrei Ciocîrlan la Vocea României 2023
Andrei Ciocîrlan la Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Andrei Ciocîrlan are 17 ani și este din județul Suceava. A început să cânte la vârsta de 9 ani la Clubul Copiilor din Fălticeni. A declarat că nu a fost foarte încrezător în momentul în care s-a înscris la Vocea României, dar iată că a ajuns în etapa audițiilor pe nevăzute unde a cântat "Cucule, cucuț bălan"și a întors toate scaunele.

"Andrei, momentul tău este unul dintre acelea care te lasă fără cuvinte. Nu știu ce cânți, cum cânți alte piese pop, dar îmi doresc foarte mult să te descopăr în echipa mea. Simt că există în tine acea <<greutate>>, o înțelepciune a unui popor ascunsă într-un suflet de 17 ani. Te-am simțit ca o Sofie Vicoveanca în prezență masculină și îmi doresc foarte mult să te descopăr", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a menționat:

"Sigur că nu știm ce vei face în continuare în competiție, cât de departe vei ajunge. Dar să știi că în seara asta, tu ești Vocea României și mă bucur tare că a fost prezentat un astfel de moment aici și că te-ai gândit tu să o faci. Azi, la Vocea României, am simțit cu adevărat că suntem la Vocea României datorită ție. Excepțional ce ai făcut. Sigur că aș vrea să vii-n echipa noastră. Mi-ar plăcea tare, doar că tu deja ai prezentat latura asta a vocii tale. Înseamnă că în continuare va trebui să arăți cu totul și cu totul altceva."

Smiley a continuat:

"Andrei, fantastic ai cântat! Ai o sensibilitate aparte și nu pretind că știu ce aș putea să fac cu tine mai departe. E pentru prima dată când suntem confruntați cu un om care cântă o doină la Vocea României. Dar mi-ar plăcea să te am în echipă să văd ce putem să facem împreună la Vocea României."

Tudor Chirilă a declarat:

"În județul Suceava se taie copacii cum s-au tăiat cântecele. Cântecul ăsta pe care l-ai cântat tu e din ce în ce mai rar și toată lumea se folosește astăzi de folclor, și toată lumea pretinde că face folclor și că descoperă folclor, dar cine caută cu adevărat folclor e din ce în ce mai rar. Cumva, momentul ăsta al tău m-a dus cu gândul la toate lucrurile astea și m-a mai dus cu gândul la ce înseamnă pentru mine România […]. Suntem cu toții privilegiați că am putut să auzim un cântec simplu, care a stârnit în noi ce a stârnit. Ca un fluture care se naște, trăiește o zi, dar cum trăiește...Felicitări!"

Andrei a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

"Andrei a făcut un cadou foarte frumos românilor. Vocile de genul ăsta și oamenii care cântă folclor autentic sunt din ce în ce mai rari și mai puțin văzuți", a adăugat Theo la testimoniale.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending