Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește cea de-a două rundă a Confruntărilor de la Vocea României 2023

O nouă ediție a Confruntărilor a avut loc la Vocea României pe 10 noiembrie 2023. Te invităm să citești rezumatul serii și să urmărești momentele muzicale.

Publicat

pe

Antrenorii Vocea României 2023 în etapa Confruntărilor
Antrenorii Vocea României 2023 în etapa Confruntărilor │ FOTO: PRO TV

Vocea României 2023 a găzduit o nouă ediție de Confruntări în cadrul căreia concurenții s-au "luptat" pentru locul lor în competiție. Antrenorii au fost cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei au decis cu cine merg mai departe. Concurenții care nuau fost aleși, au mai avut o șansă: ceilalți antrenori i-au putut salva.

Duelurile celei de-a doua ediții a Confruntărilor de la Vocea României 2023

 1. Echipa Horia & Theo Rose: Johnny Bădulescu vs Andrei Petruș / Maria Ojică vs Silvia Vișinescu / Marinică Burcea vs Iulia Cotuț
 2. Echipa Irina Rimes: Iuliana Galia vs Cosmin Mariciuc / Beti Iordăchescu vs Adriana Gavrilă
 3. Echipa Smiley: Cristina Budeanu vs Alejandro Fernandez / Ana Udroiu vs Daniela Bejan
 4. Echipa Tudor Chirilă: Dana Baldovici vs Raul Nica / Irina Florea vs Norig

Johnny Bădulescu vs Andrei Petruș

Johnny Bădulescu și Andrei Petruș au interpretat piesa "Stand by me".

"Mi-a plăcut ce ați încercat în final și mi s-a și amuzant întrucâtva. A fost un moment cinstit care s-a ridicat la înălțimea sloganului <<the joy of singing>> de anul ăsta. Vă felicit pe amândoi!", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes a spus:

"Eu la duetul ăsta pe o parte m-am dezîndrăgostit și pe o parte m-am îndrăgostit. Mie înainte îmi plăcea de Johnny. Acum nu îmi mai place așa mult de Johnny și îmi place de Andrei. Mi se pare că Andrei a avut un fel de bun simț pe piesă și a fost foarte simpatic și foarte drăguț."

Horia & Theo Rose au mers mai departe cu Andrei Petruș. Pentru Johnny au apăsat butonul Smiley și Irina. Concurentul a ales să meargă în echipa Smiley.

"Mie mi-a plăcut Johnny și în audiții, și în dueluri. Eu cred că m-am ales cu un concurent de live-uri", a conchis Smiley.

Iuliana Galia vs Cosmin Mariciuc

Iuliana Galia și Cosmin Mariciuc au cântat piesa "In the end", varianta Us The Duo.

"Mi s-a părut ca și cum ai avea un Ferrari și un Lamborghini și i-ai ține turați, dar în a-ntâia. Au niște voci foarte puternice, cred că va merge [Irina] mai departe cu Cosmin", a fost de părere Smiley.

Chirilă a spus:

"Mie nu mi-a plăcut pentru că mi s-a părut că toată emoția pe care ați pus-o în joc nu a reușit să compenseze cu faptul că ați falsat, că împreună se auzea fals. Ăsta este un feedback pe care eu vi-l oferi și cred că e ok să mai spunem și chestiile astea. Nu ați fost bine nici împreună, nici separat."

Irina Rimes a mers mai departe cu Cosmin. Iuliana a părăsit competiția.

Cristina Budeanu vs Alejandro Fernandez

Cristina Budeanu și Alejandro Fernandez au interpretat cântecul "Sign of the Times" de la Harry Styles.

"Foarte frumos v-ați armonizat! Cristina ar fi vrut să interacționeze mai mult cu tine [Alejandro]. Așa sunt româncele, sunt focoase, trebuie să te obișnuiești cu asta. Dacă ar fi să aleg vocea care mi s-a părut mie că a fost mai pregnantă pe piesa asta, ar fi Alejandro, a declarat Theo.

Irina a fost în asentiment:

"Și eu parcă aș merge mai departe cu Alejandro, dar trebuie să recunosc că la acute Cristina mi-a cam furat ochii."

Smiley a ales să meargă mai departe cu Alejandro. Cristina a continuat în echipa lui Tudor Chirilă.

"Mi-a plăcut mult ce a făcut. Eu rămân la părerea mea, că ea a fost stăpână acolo, Alejandro a devenit un personaj secundar în duetul ăsta", a concluzionat Tudor.

Maria Ojică vs Silvia Vișinescu

Maria Ojică împreună cu Silvia Vișinescu au cântat "Stop" (Sam Brown).

"Maria, ai avut niște probleme de voce și mă doare foarte mult când cineva are probleme cu vocea pentru că știu ce înseamnă asta. Nimic nu e mai important ca sănătatea. Niciun concurs, niciun cântec, nimic. Noi trebuie să avem vocea asta pe termen lung. Nicio piesă nu merită sacrificiul suprem, ăla în care nota cea mai de sus poate să îmi provoace o hemoragie. Dar este extraordinar că în ciuda acestor probleme, amândouă ați dus chestia asta bine până la capăt, lucru pentru care vă felicit", a declarat Tudor.

Smiley a menționat:

"Admir puterea ta de caracter și tăria pe care ai avut-o să te duci până la capăt. Am impresia că ți-ai mai schimbat din note, ce mai aveai de cântat. Lucrurile astea se pot întâmpla peste noapte. Te trezești dimineață și nu mai poți să cânți ce cântai ieri. Ni s-a întâmplat tuturor treaba asta. Nu trebuie să fii dezamăgită."

Horia și Theo au mers mai departe cu Silvia. Maria a părăsit competiția.

Dana Baldovici vs Raul Nica

Dana Baldovici și Raul Nica au creat un moment cu piesa "We’re Gonna Make It" - Peter Karp & Sue Foley.

"Sunt foarte bucuros că v-a ieșit așa de bine. Și Raul e foarte bun, și Dana e foarte bună. Dar mi se pare că Dana de fiecare dată când cântă atrage atenția", a declarat Smiley.

Irina a fost de aceeași părere:

"Într-adevăr, Dana îți fură ochii cu vocea ei. Țin minte că te-am dorit foarte mult la audiții și îmi pare rău că n-ai venit în echipa mea. A fost mai mult un moment de divertisment decât un duel."

Tudor Chirilă a mers mai departe cu Dana. Raul a părăsit competiția.

Marinică Burcea vs Iulia Cotuț

Marinică Burcea și Iulia Cotuț au cântat în duet piesa "Lovely" de la Billie Eilish.

"Mi-a plăcut foarte mult, sunteți foarte buni amândoi, dar, de data asta, i-a ieșit mai bine lui Marinică. Momentul pe care Marinică l-a avut - de a urcat sus în pod cu notele alea - e un moment pe care nu ai cum să-l uiți. E ca o lovitură liberă executată de Messi, a spus Smiley.

Chirilă a menționat:

"Felicitări pentru alegerea piesei! Mă bucur să aud Billie Eilish oricând, la Vocea României, pe o piesă care nu solicită neapărat demonstrația. Cred că mi-ar fi plăcut Marinică și mai mult fără acuta aia care mi s-a părut că a fost luată într-un moment nepotrivit pentru piesă. La tine [Iulia] a fost un pic mai greu pentru că ai încercat să ajungi pe acoperișul lumii și ai fost aproape să te agăți de streașină, ai pus degetele un pic mai jos de streașină, dar, una peste alta, felicitări!

Horia și Theo au ales să meargă mai departe cu Marinică. Iulia a părăsit competiția.

Beti Iordăchescu vs Adriana Gavrilă

Beti Iordăchescu a cântat alături de Adriana Gavrilă piesa "Set Fire to the Rain".

"Felicitări pentru momentul vostru. Felicitări pentru cum ați construit, pentru lupta voastră. A fost un moment energetic, rockish. Îmi place, bravo!", a spus Tudor.

Theo Rose a declarat:

"Voci foarte puternice! Foarte mișto ați sunat și împreună, și separat. Ăsta a fost unul dintre duetele foarte bune din seara asta. Vă felicit, foarte mișto amândouă!"

Irina a mers mai departe cu Beti. Adriana a părăsit competiția.

Irina Florea vs Norig

Irina Florea și Norig au făcut echipă și au interpretat piesa Let Her Go după un cover realizat de Birdy.

"A fost emoționant, dar s-a întâmplat ceva. Tu, Norig, ai susținut-o și tu, Irina, nu ai putut să cânți", a observat Irina Rimes.

Irina Florea a explicat:

"Problema este o disfonie care a detectat niște noduli pe corzile vocale. Aș fi putut să nu vin și cred că aș fi avut toate motivele să nu vin. Cu toate astea, mi s-a părut că e datoria mea să vin să fac acest moment atât față de voi, față de Tudor, față de public și față de Norig. Sper că am transmis. Sper că împreună am făcut un moment frumos."

Tudor Chirilă a adăugat:

"Avem un cuplu care nu a putut să repete împreună și avem această situație a Irinei care a fost diagnosticată cu un nodul pe corzi acum două zile. Ea are nevoie de repaus vocal și de recuperare. Împreună cu Irina am hotărât ca ea să nu meargă mai departe pentru că nu ar putea să se recupereze într-un mod ok pentru sănătatea și vocea ei pe termen lung."

Ana Udroiu vs Daniela Bejan

Ana Udroiu a cântat împreună cu Daniela Bejan melodia "Of, inimioară".

"Bravo! Cred că v-ați simțit și voi foarte bine cântând această piesă și mă bucur foarte mult că Smiley a ales o piesă care a făcut furori la Cerbul de Aur în 1969. Iată o piesă care mereu este tânără", a spus Horia.

Irina Rimes a declarat:

"După părerea mea, a fost unul din cele mai bune momente din echipa Smiley pentru că s-a cântat foarte bine, s-a cântat cu bucurie. M-am simțit ca un spectator la Sala Palatului care se uită la scenă și intră două artiste consacrate care deja au încredere în ele, deja au demonstrat tot ce trebuiau să demonstreze."

Smiley a mers mai departe cu Ana. Daniela a părăsit competiția.

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending