Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2023 s-au încheiat; ei sunt ultimii concurenți

Etapa audițiilor pe nevăzute s-a încheiat pe 27 octombrie, cu cea de-a opta ediție. Antrenorii au mai avut doar câteva șanse să apese butonul scaunului și să se întoarcă pentru vocile care i-au impresionat.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a opta rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a opta rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a opta rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 9 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 9 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al optulea episod Vocea României 11

  1. Maria Chideanu - piesă "Cabaret" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
  2. Johnny Bădulescu - piesa "I’ll Never Love Again" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
  3. Mirela Bobe - piesă "Left Outside Alone" -  NU
  4. Ioana Neagu - piesă ""You Don’t Know What Love Is" - 2 DA, echipa Smiley
  5. George Uță - piesă "Ain’t No Sunshine" - NU
  6. Alexandra Damian - piesă "Something New" - 4 DA, echipa Tudor
  7. Cristian Cuculescu - piesă "What I’ve Done" - NU
  8. Rania Petricescu - piesă "Fallin", 2 DA, echipa Tudor
  9. Raul Nica - piesă "Blow" - 4 DA, echipa Tudor

Maria Chideanu

Maria are 17 ani și este din București. Pasiunea pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, și pe lângă voce, Maria s-a antrenat la pian, ukulele sau chitară. Deși nu a mai cântat pe o scenă atât de mare ca cea de la Vocea României, concurenta a urcat încrezătoare și dornică să dea ce are mai bun. A cântat "Cabaret" și a întors toate scaunele. Tudor Chirilă a fost pus pe mute atât de Horia & Theo, cât și de Irina Rimes.

"Maria, știi de ce sunt eu aici? Caut talente, caut artiști pe care să-i ajut să ajungă șmecheri. Am și reușit de câteva ori", a spus Smiley.

Theo Rose a menționat:

"Maria, eu cred că deja ești șmecheră. Mi se pare că ești un personaj. Ești foarte vie, foarte mișto și mi-ar plăcea tare să mai avem o nebună în echipă."

Horia s-a declarant impresionat de prestația Mariei și a declarat că este înscrisă la Academia Horia Brenciu de un an de zile, iar evoluția ei este de apreciat.

Maria a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Johnny Bădulescu

Johnny are 25 de ani și este din București. Muzica este ceea ce îl definește. Concurentul a declarat că a cântat în duet cu Albano, iar acel moment este unul dintre cele mai importante din cariera sa muzicală.

A fost dificil să se susțină doar din muzică, astfel că a lucrat mai mulți ani într-o corporație. Nu a fost un domeniu care să îi aducă satisfacție. S-a înscris la Vocea României încercând să își urmeze adevărata pasiune. În audiții a cântat piesa "I’ll Never Love Again" și a întors toate scaunele.

Theo Rose l-a recunoscut pe Johnny de cum s-a întors cu fața la el:

"El este Johnny Bădulescu, este din Mioveni. Are 25 de ani. Așa sunau prezentările lui în festivaluri pe vremea când participam împreună. El împreună cu Alesandra, care ne e ajutor în sezonul ăsta de Vocea României, erau cele mai bune voci din concursuri, cei mai premiați copii. Eu nu eram ca ei, nici pe departe. Johnny, am stat în picioare în semn de respect și în semn de mulțumire că ești aici. Din când în când, amintindu-mi de perioada aia, mă gândesc ce mai faci. Cred că există un moment pentru fiecare și tare mi-ar plăcea ca momentul tău să înceapă de acum la Vocea României și să te știe o țară întreagă pentru cât de bun ești."

Horia Brenciu a adăugat:

"Eu nu te cunosc, dar lângă mine se află una dintre cele mai sincere și autentice artiste din România. Tot ce a făcut ea în ultima vreme a propulsat-o pentru că lumii îi place autenticitatea. Dacă vrei să vezi ce s-a întâmplat cu ea, te invităm în echipa mea, plus că, de acum 30 de ani de când am intrat pe un televizor, am văzut foarte multe schimbări. De la președinți până la cântăreți și cred că aș avea ceva sfaturi foarte bune pentru tine pentru că nu-mi e străină Vocea României, din contră, o iubesc și cred că prin toată dragostea noastră te putem duce până în finală".

Johnny a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Ioana Neagu

Ioana are 19 ani și vine din București. Concurenta a declarat că a reprezentat România la un concurs din America unde a cântat o doină. Reușitele sale profesionale au continuat cu un musical în Australia. Ioana a participat la Vocea României Junior și a ajuns până în etapa semifinalelor. Acea experiență i-a confirmat tinerei că muzica este drumul pe care trebuie să meargă.

În audițiile de la Vocea României, Ioana a interpretat piesa "You Don’t Know What Love Is" și a întors două scaune: Irina Rimes și Smiley.

"Doamne, așa frumos ai cântat! Sunt uluit de felul în care ți-ai schimbat emisiile, cât de discret ai cântat. A fost perfect dozat. A fost fantastic! Mi-a plăcut extrem de tare și mi-aș dori atât de tare să vii-n echipa mea!", a spus Smiley.

Irina Rimes a declarat:

"Mi se pare că ai cântat foarte safe. Ori la Vocea României trebuie să te redescoperi de la etapă la etapă. Eu aș vrea să scot niște draci din tine. Mi se pare că ai nevoie. <<Dracii>> ăștia ți-ar adăuga niște sare și piper."

Ioana a ales să meargă în echipa Smiley.

Alexandra Damian

Alexandra are 16 ani și este din Tecuci. Concurenta a declarat că i-a luat mult timp să-și adune curajul pentru a veni la Vocea României. Alexandra a vorbit despre bullying-ul de care a avut parte în copilărie și despre cum acesta a făcut-o să se închidă în ea. Din fericire, tânăra a început să aibă încredere în ea și să își fructifice talentul muzical.

Pe scena de la Vocea României, Alexandra a cântat melodia "Something New" și a întors toate scaunele.

"Să știi că la 16 ani să cânți așa este o mare performanță. Pentru asta te felicit. Trebuie să recunosc că am avut mixed feelings, nu știam dacă să mă întorc sau nu pentru că am auzit o singură emisie. Ai fost foarte bine pe emisia asta, sunt foarte curioasă dacă ai și alte emisii pentru că în concursul ăsta este vorba despre a te reinventa de la etapă la etapă", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a replicat:

"Eu nu cred că trebuie să ai emisii foarte diferite ca să faci un parcurs diferit. Asta e treaba antrenorului: să facă momente diferite cu aceeași emisie. Cred că rock-ul este unul dintre genurile care oferă o plajă uriașă de versatilitate. Putem face împreună un parcurs foarte interesant și memorabil."

Alexandra a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă

Rania Petricescu

Rania are 16 ani și este originară din Ivanda, județul Timiș. Concurenta a declarat că a luptat din greu să ajungă la Vocea României și este foarte fericită să participe în audițiile celui de-al 11-lea sezon. Pe scenă, Rania a interpretat "Fallin" și a întors 2 scaune: Irina și Tudor.

"Rania, tot timpul m-am întrebat cum e să ai vocea asta atât de joasă și să cânți note înalte. Sunt multe lucruri pe care vreau să le descopăr la tine", a comentat Irina Rimes.

Tudor a spus:

"Vocea ta e un mix între Cher, Tanita Tikaram, Beyonce. Foarte multe chestii poți să cânți și foarte multe chestii sunt dispus să scotocesc ca să-ți dau. Îmi doresc foarte tare să vii la mine-n echipă."

Rania a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Raul Nica

Raul are 16 ani și vine din Arad. Pasiunea pentru muzică a început prin intermediul cântecelor religioase. Concurentul și-a amintit cum își dorea să revină preot când era mic.  În timp, Raul a început să asculte alte genuri muzicale - folk, rock. Visul tânărului este să cânte pe stadioane, în fața a zeci de mii de oameni. În audițiile de la Vocea României 2023, Raul a cântat piesa "Blow" și a întors toate scaunele.

"Raul, mie mi-a plăcut că a fost crud, a fost fost autentic-adevărat", a spus Smiley.

Tudor Chirilă a avut o nouă abordare și a apelat la inteligența artificială pentru a-l convinge pe Raul să vină în echipa lui:

 "Risc să te pierd, poate nu o să vii la mine cu chestia asta. Trăim în lumea Inteligenței Artificiale? Fiți atenți, astăzi stăteam în cabină, am intrat pe chatgbt și zic: te rog frumos să-mi faci un discurs pentru că vreau foarte mult să câștig un concurent. Vreau să spun atât: ăsta e un discurs pe care l-a scris inteligența artificială. Cred că emoția este ultimul lucru pe care AI îl va putea reproduce.

Trebuie să celebrăm în seara asta faptul că un concurent de 16 ani din Arad se urcă pe scenă și este autentic pentru că în curând va trebui să avem provocarea de a diferenția între autentic și artificial."

Raul a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending