Urmărește-ne în Social Media

pop

Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima

Poster eveniment Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band, pe 22, 23 și 24 noiembrie 2024 la Sala Palatului din București.

Bilete Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima

  • VIP - 257,89 lei
  • Categoria 1 - 206,10 lei
  • Categoria 2 - 164,68 lei
  • Categoria 3 - 123,25 lei
  • Categoria 4 - 81,82 lei

La seria de concerte retrospective de pe pe 22, 23 si 24 noiembrie, Horia Brenciu va fi însoțit pe scena Sălii Palatului de HB Orchestra Big Band pentru a cânta cele mai iubite piese din repertoriul unui artist care a intrat în conștiința publicului prin zeci de emisiuni și show-uri, concerte, proiecte de televiziune sau musicaluri.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 februarie 2024. Ref #157723

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.