Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început Confruntările de la Vocea României 2023; vezi primele dueluri

Pe 3 noiembrie 2023 a avut loc prima rundă a Confruntărilor de la Vocea României. Concurenții care au trecut de etapa audițiilor pe nevăzute s-au duelat pe note muzicale pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Publicat

pe

Smiley, Horia, Theo, Pavel, Irina, Tudor
Smiley, Horia, Theo, Pavel, Irina, Tudor │ FOTO: PRO TV

A început o nouă etapă la Vocea României unde concurenții s-au confruntat pentru locul lor în competiție. Antrenorii au fost cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei au decis cu cine merg mai departe. Concurenții care nu vor fi aleși, au mai avut o șansă: ceilalți antrenori i-au putut salva.

Duelurile primei ediții a Confruntărilor de la Vocea României 2023

 1. Echipa Tudor: Raluca Radu vs Andra Covaleov / Ruxanda Burlacu vs Rania Petricescu / Andra Herța vs Alexandra Giurcă
 2. Echipa Smiley: Vlad Musta vs Alex Maxim / David Mihuț vs Ioana Neagu
 3. Echipa Irina Rimes: Sandro Machado vs Cynthia Elisoa / Arina Bădulescu vs Ștefan Guțanu
 4. Echipa Horia & Theo Rose: Andrei Ciocîrlan vs Gilberta Wilson / Alexandra Sîrghi vs Laila Abdel Hafiz

Raluca Radu vs Andra Colaveov

Raluca Radu și Andra Covaleov din echipa lui Tudor Chirilă au interpretat piesa "bad guy" cu influențe românești.

"Trebuie să recunosc că eu nu am auzit niciodată româneasca din “bad guy” de la Billie Eilish. Nu pot să zic că nu-mi place, nici nu pot să zic că mi-a plăcut foarte mult. Cred că mai degrabă aș descrie momentul ăsta ca ceva foarte interesant și inedit", a spus Irina Rimes.

Smiley a comentat:

"Mie mi s-a părut o parodie balcanică a acestei piese din Vest. Pe mine m-a făcut să zâmbesc, m-am simțit bine ascultându-vă. Nu e o piesă obișnuită, dar cred că nici voi nu sunteți niște cântărețe obișnuite."

Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe cu Raluca Radu. Andra Covaleov a părăsit competiția.

Vlad Musta vs Alex Maxim

Vlad Musta și Alex Maxim din echipa lui Smiley au cântat piesa "Me Alive" de la Jonathan Roy.

"Dincolo de faptul că momentul în sine a fost extraordinar, Alex, tu ai condus acest duet atât prin interpretarea ta originală, nu mai zic de limbajul fizic. Plus momentul în care efectiv părea că îl susții pe adversarul tău să cânte. Asemenea generozitate să vezi pe scenă mi se pare extraordinar", a spus Chirilă.

Theo Rose a declarat:

"M-am bucurat pentru voi extraordinar de tare. Ați făcut un moment nemaipomenit! Dacă aș fi auzit asta la repetiții, urcam pe scenă să vă pup neapărat. Alex, ești un personaj. Despre Vlad știam."

Smiley a decis să meargă mai departe cu Alex.

"Surpriza duelului a fost Alex. Prin plăcerea lui de cânta, prin versatilitatea lui, prin implicare lui, prin dăruirea față de celălalt și faptul că s-a aruncat în plin: în mișcare, în tot. A fost mult mai prezent. Deși Vlad a cântat foarte bine, nu îți puteai lua ochii de la Alex", a mărturisit Smiley.

Toți ceilalți antrenori au apăsat butonul pentru a-l salva pe Vlad Musta. Concurentul a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

"Nu mă așteptam să plece Vlad. Pe de altă parte, mă bucur pentru că exact pe el mi l-am dorit. Și exact pe el l-am luat", a spus Irina.

Sandro Machado vs Cynthia Elisoa

Sandro Machado și Cynthia Elisoa din echipa Irinei Rimes au interpretat piesa "Beneath Your Beautiful".

"Un moment clasic de duet, bine executat, pe care ne așteptam să-l vedem. Ați fost foarte mișto amândoi", a declarat Tudor Chirilă adăugând că ar merge mai departe cu Sandro.

Smiley a adăugat:

"Uite așa se cântă la Vocea României, cu zâmbetul pe buze, cu bucurie. Foarte frumos! La fel, cred că aș merge mai departe cu Sandro."

Irina a decis să meargă mai departe cu Sandro. Cynthia a rămas în competiție, în echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

Andrei Ciocîrlan vs Gilberta Wilson

Andrei Ciocîrlan și Gilberta Wilson din echipa Horia & Theo Rose au cântat melodia "De ce oare eu te-am cunoscut"

"Mi s-a părut că vocea Gilbertei a strălucit și cumva ea a și încercat mai mult să intre în zona asta pasională. Momentele trebuie cu atenție regizate pentru ca să rămânem într-o stare de adecvare", a spus Tudor.

Irina Rimes a declarat:

"Mie chiar mi-a plăcut și am crezut în povestea voastră. Pentru mine a fost un moment adevărat", menționând că ar merge mai departe cu Gilberta.

Horia & Theo Rose au decis să meargă mai departe cu Gilberta. Andrei Ciocîrlan a părăsit competiția.

Ruxanda Burlacu vs Rania Petricescu

Ruxanda Burlacu și Rania Petricescu din echipa Tudor Chirilă au cântat "Believer" de la Imagine Dragons

"Bravo, fetelor! Mi-a plăcut, a avut energie. Sunteți foarte diferite ca timbre vocale, dar ca performance mie mi s-a părut că a fost foarte echilibrat. Amândouă ați fost la fel de bune", a spus Smiley.

Theo Rose a menționat:

"Foarte interesantă această combinație de voci. Este foarte grea alegerea asta dintr-un punct de vedere: dacă am avea mai mult timp la dispoziție să lucrăm pentru Vocea României, aș merge mai departe cu Rania pentru că mi se pare că are o voce aparte. E o voce care nu mai există. Pe de altă parte, pentru că timpul e limitat la Vocea României, aș merge cu un om care își controlează foarte bine vocea și care se vede că e mai confortabil în cântare pe scenă."

Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Rania. Ruxanda a părăsit competiția.

Arina Bădulescu vs Ștefan Guțanu

Arina Bădulescu și Ștefan Guțanu din echipa Irina Rimes au creat un moment cu piesa "Până la sânge" de la Carla's Dreams.

"Dragule livrator, ai o voce foarte caldă, foarte plăcută. Tu ai un blestem, dar și un har senzațional: <<vocea care seamănă cu...>> .

Domnișoară dragă, ești foarte talentată, ești frumoasă. Ai o voce metal. Nu știu cu cine aș merge mai departe", a spus Horia.

Părerea lui Smiley a fost următoarea:

"Felicitări pentru prestație! Felicitări pentru alegerea piesei! Din punctul meu de vedere, piesa asta a fost mânușă pentru Ștefan. Arina, ai o voce foarte frumoasă, numai că a trebuit să-ți faci loc. Clar, piesa îl avantajează pe Ștefan.

Irina Rimes a mers mai departe cu Arina. Ștefan a părăsit competiția.

David Mihuț vs Ioana Neagu

David Mihuț și Ioana Neagu din echipa Smiley au cântat piesa "Gravity" de la John Mayer.

"A fost foarte bine. Melodia parcă i s-a potrivit mai mult ei decât lui David. Dar per total a fost frumos, v-ați armonizat bine, ați avut un moment bun", a declarat Irina.

Tudor a spus:

"Felicitări, Smiley, pentru piesă, dar cam atât. Personal mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună în sensul că la el mi s-a părut prea puțin, la ea mi s-a părut prea mult. Nu am simțit că transformați piesa asta într-un duet."

Antrenorii au fost de părere că vocea lui David se potrivește pe o piesă marcă Frank Sinatra, astfel că Tudor Chirilă și Horia Brenciu au cântat alături de concurent piesa "My Way".

Smiley a mers mai departe cu Ioana. David a părăsit competiția.

Andra Herța vs Alexandra Giurcă

Andra Herța și Alexandra Giurcă din echipa Tudor Chirilă au interpretat "The Great Pretender" de la The Platters.

"M-am simțit ca la un spectacol. Am și uitat că sunt în scaunul ăsta. Am și uitat că la un moment dat o să vină și echipa mea și va trebui să iau o decizie care mă doare. Vă mulțumesc pentru asta", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a declarat:

"Fetelor, aveți două voci foarte bune! V-am auzit în blind-uri, știam cu cine avem de-a face, dar nu vă ascund faptul că nu cred că vreuna dintre vocile voastre s-a potrivit pe piesa asta. Andra, mi s-a părut că îți vine greu să cânți piesa asta, iar pe Alexandra o vedeam la un concurs de muzică pentru copii, mai degrabă."

Tudor a mers mai departe cu Andra. Alexandra a părăsit competiția. 

Alexandra Sîrghi vs Laila Abdel Hafiz

Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz din echipa Horia & Theo Rose au cântat melodia "Buzele tale, două petale" în variantă rock.

"Neașteptat duetul ăsta! Mi se pare că v-a ieșit foarte bine. Am văzut și actorie și zbucium interior și exterior. Ați arătat ca o trupă", a mărturisit Smiley.

Tudor Chirilă a spus:

"Mie mi se pare foarte bine când Horia și Theo demonstrează, aici la Vocea României, că un bun moment rock poate fi imbatabil. Atât se dădeau cu capul de pereți în blind-uri că rock-ul mi-a îndoit mijlocul, că ce rău e rock, că nu vă duceți la ăla cu rock-ul. Bravo, extraordinar!"

Horia & Theo au mers mai departe cu Alexandra. Laila a rămas în competiție, în echipa Irina Rimes.

"Pe Laila am văzut-o din audiții ca are ceva special și acel special încă nu s-a exploatat aici, la Vocea României", a spus Irina.

Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Muzică nouă

Irina Rimes a lansat piesa "Dulce amară" - AUDIO

Irina Rimes prezintă "Dulce amară", o piesă perfectă pentru vară. Este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes - Dulce amară
Irina Rimes - Dulce amară │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi, "Dulce amară" este o melodie dinamică, ce va îndemna la dans și cel mai rezervat ascultător. Versurile descriu puterea feminină, în toată complexitatea sa.

Recent, Irina Rimes a lansat EP-ul "Origini", un material ce aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

AUDIO: Irina Rimes - Dulce amară

Citește în continuare

Albume noi

Irina Rimes a lansat EP-ul "Origini", o punte între trecut și prezent - TRACKLIST

Irina Rimes a lansat un nou material discografic, o călătorie muzicală plină de dor, iubire și mister. EP-ul "Origini" este disponibil pe toate platformele de streaming, te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Artwork EP "Origini" - Irina Rimes
Artwork EP "Origini" - Irina Rimes │ FOTO: Global Records

"Origini" aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

EP-ul a fost realizat atât cu versuri culese din folclor, cât și scrise de Irina Rimes. Alături de artistă, au contribuit la scrierea pieselor: Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Andrei Comaroni, David Goldcher, Radu Taca, Surorile Osoianu și Damian Rusu. Producția pieselor a fost realizată de Andrei Comaroni, David Goldcher, Damian Rusu (pentru piesa "Brumărelul") și Cristian Comaroni (pentru "fișier19.m4a").

TRACKLIST "Origini":

 1. fișier19.m4a
 2. Dorul călător
 3. Pădure
 4. Dudadu
 5. Cu surorile
 6. Bădiță
 7. Brumărelul

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

Citește în continuare

Trending