Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început Confruntările de la Vocea României 2023; vezi primele dueluri

Pe 3 noiembrie 2023 a avut loc prima rundă a Confruntărilor de la Vocea României. Concurenții care au trecut de etapa audițiilor pe nevăzute s-au duelat pe note muzicale pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Publicat

pe

Smiley, Horia, Theo, Pavel, Irina, Tudor
Smiley, Horia, Theo, Pavel, Irina, Tudor │ FOTO: PRO TV

A început o nouă etapă la Vocea României unde concurenții s-au confruntat pentru locul lor în competiție. Antrenorii au fost cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei au decis cu cine merg mai departe. Concurenții care nu vor fi aleși, au mai avut o șansă: ceilalți antrenori i-au putut salva.

Duelurile primei ediții a Confruntărilor de la Vocea României 2023

  1. Echipa Tudor: Raluca Radu vs Andra Covaleov / Ruxanda Burlacu vs Rania Petricescu / Andra Herța vs Alexandra Giurcă
  2. Echipa Smiley: Vlad Musta vs Alex Maxim / David Mihuț vs Ioana Neagu
  3. Echipa Irina Rimes: Sandro Machado vs Cynthia Elisoa / Arina Bădulescu vs Ștefan Guțanu
  4. Echipa Horia & Theo Rose: Andrei Ciocîrlan vs Gilberta Wilson / Alexandra Sîrghi vs Laila Abdel Hafiz

Raluca Radu vs Andra Colaveov

Raluca Radu și Andra Covaleov din echipa lui Tudor Chirilă au interpretat piesa "bad guy" cu influențe românești.

"Trebuie să recunosc că eu nu am auzit niciodată româneasca din “bad guy” de la Billie Eilish. Nu pot să zic că nu-mi place, nici nu pot să zic că mi-a plăcut foarte mult. Cred că mai degrabă aș descrie momentul ăsta ca ceva foarte interesant și inedit", a spus Irina Rimes.

Smiley a comentat:

"Mie mi s-a părut o parodie balcanică a acestei piese din Vest. Pe mine m-a făcut să zâmbesc, m-am simțit bine ascultându-vă. Nu e o piesă obișnuită, dar cred că nici voi nu sunteți niște cântărețe obișnuite."

Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe cu Raluca Radu. Andra Covaleov a părăsit competiția.

Vlad Musta vs Alex Maxim

Vlad Musta și Alex Maxim din echipa lui Smiley au cântat piesa "Me Alive" de la Jonathan Roy.

"Dincolo de faptul că momentul în sine a fost extraordinar, Alex, tu ai condus acest duet atât prin interpretarea ta originală, nu mai zic de limbajul fizic. Plus momentul în care efectiv părea că îl susții pe adversarul tău să cânte. Asemenea generozitate să vezi pe scenă mi se pare extraordinar", a spus Chirilă.

Theo Rose a declarat:

"M-am bucurat pentru voi extraordinar de tare. Ați făcut un moment nemaipomenit! Dacă aș fi auzit asta la repetiții, urcam pe scenă să vă pup neapărat. Alex, ești un personaj. Despre Vlad știam."

Smiley a decis să meargă mai departe cu Alex.

"Surpriza duelului a fost Alex. Prin plăcerea lui de cânta, prin versatilitatea lui, prin implicare lui, prin dăruirea față de celălalt și faptul că s-a aruncat în plin: în mișcare, în tot. A fost mult mai prezent. Deși Vlad a cântat foarte bine, nu îți puteai lua ochii de la Alex", a mărturisit Smiley.

Toți ceilalți antrenori au apăsat butonul pentru a-l salva pe Vlad Musta. Concurentul a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

"Nu mă așteptam să plece Vlad. Pe de altă parte, mă bucur pentru că exact pe el mi l-am dorit. Și exact pe el l-am luat", a spus Irina.

Sandro Machado vs Cynthia Elisoa

Sandro Machado și Cynthia Elisoa din echipa Irinei Rimes au interpretat piesa "Beneath Your Beautiful".

"Un moment clasic de duet, bine executat, pe care ne așteptam să-l vedem. Ați fost foarte mișto amândoi", a declarat Tudor Chirilă adăugând că ar merge mai departe cu Sandro.

Smiley a adăugat:

"Uite așa se cântă la Vocea României, cu zâmbetul pe buze, cu bucurie. Foarte frumos! La fel, cred că aș merge mai departe cu Sandro."

Irina a decis să meargă mai departe cu Sandro. Cynthia a rămas în competiție, în echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

Andrei Ciocîrlan vs Gilberta Wilson

Andrei Ciocîrlan și Gilberta Wilson din echipa Horia & Theo Rose au cântat melodia "De ce oare eu te-am cunoscut"

"Mi s-a părut că vocea Gilbertei a strălucit și cumva ea a și încercat mai mult să intre în zona asta pasională. Momentele trebuie cu atenție regizate pentru ca să rămânem într-o stare de adecvare", a spus Tudor.

Irina Rimes a declarat:

"Mie chiar mi-a plăcut și am crezut în povestea voastră. Pentru mine a fost un moment adevărat", menționând că ar merge mai departe cu Gilberta.

Horia & Theo Rose au decis să meargă mai departe cu Gilberta. Andrei Ciocîrlan a părăsit competiția.

Ruxanda Burlacu vs Rania Petricescu

Ruxanda Burlacu și Rania Petricescu din echipa Tudor Chirilă au cântat "Believer" de la Imagine Dragons

"Bravo, fetelor! Mi-a plăcut, a avut energie. Sunteți foarte diferite ca timbre vocale, dar ca performance mie mi s-a părut că a fost foarte echilibrat. Amândouă ați fost la fel de bune", a spus Smiley.

Theo Rose a menționat:

"Foarte interesantă această combinație de voci. Este foarte grea alegerea asta dintr-un punct de vedere: dacă am avea mai mult timp la dispoziție să lucrăm pentru Vocea României, aș merge mai departe cu Rania pentru că mi se pare că are o voce aparte. E o voce care nu mai există. Pe de altă parte, pentru că timpul e limitat la Vocea României, aș merge cu un om care își controlează foarte bine vocea și care se vede că e mai confortabil în cântare pe scenă."

Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Rania. Ruxanda a părăsit competiția.

Arina Bădulescu vs Ștefan Guțanu

Arina Bădulescu și Ștefan Guțanu din echipa Irina Rimes au creat un moment cu piesa "Până la sânge" de la Carla's Dreams.

"Dragule livrator, ai o voce foarte caldă, foarte plăcută. Tu ai un blestem, dar și un har senzațional: <<vocea care seamănă cu...>> .

Domnișoară dragă, ești foarte talentată, ești frumoasă. Ai o voce metal. Nu știu cu cine aș merge mai departe", a spus Horia.

Părerea lui Smiley a fost următoarea:

"Felicitări pentru prestație! Felicitări pentru alegerea piesei! Din punctul meu de vedere, piesa asta a fost mânușă pentru Ștefan. Arina, ai o voce foarte frumoasă, numai că a trebuit să-ți faci loc. Clar, piesa îl avantajează pe Ștefan.

Irina Rimes a mers mai departe cu Arina. Ștefan a părăsit competiția.

David Mihuț vs Ioana Neagu

David Mihuț și Ioana Neagu din echipa Smiley au cântat piesa "Gravity" de la John Mayer.

"A fost foarte bine. Melodia parcă i s-a potrivit mai mult ei decât lui David. Dar per total a fost frumos, v-ați armonizat bine, ați avut un moment bun", a declarat Irina.

Tudor a spus:

"Felicitări, Smiley, pentru piesă, dar cam atât. Personal mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună în sensul că la el mi s-a părut prea puțin, la ea mi s-a părut prea mult. Nu am simțit că transformați piesa asta într-un duet."

Antrenorii au fost de părere că vocea lui David se potrivește pe o piesă marcă Frank Sinatra, astfel că Tudor Chirilă și Horia Brenciu au cântat alături de concurent piesa "My Way".

Smiley a mers mai departe cu Ioana. David a părăsit competiția.

Andra Herța vs Alexandra Giurcă

Andra Herța și Alexandra Giurcă din echipa Tudor Chirilă au interpretat "The Great Pretender" de la The Platters.

"M-am simțit ca la un spectacol. Am și uitat că sunt în scaunul ăsta. Am și uitat că la un moment dat o să vină și echipa mea și va trebui să iau o decizie care mă doare. Vă mulțumesc pentru asta", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a declarat:

"Fetelor, aveți două voci foarte bune! V-am auzit în blind-uri, știam cu cine avem de-a face, dar nu vă ascund faptul că nu cred că vreuna dintre vocile voastre s-a potrivit pe piesa asta. Andra, mi s-a părut că îți vine greu să cânți piesa asta, iar pe Alexandra o vedeam la un concurs de muzică pentru copii, mai degrabă."

Tudor a mers mai departe cu Andra. Alexandra a părăsit competiția. 

Alexandra Sîrghi vs Laila Abdel Hafiz

Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz din echipa Horia & Theo Rose au cântat melodia "Buzele tale, două petale" în variantă rock.

"Neașteptat duetul ăsta! Mi se pare că v-a ieșit foarte bine. Am văzut și actorie și zbucium interior și exterior. Ați arătat ca o trupă", a mărturisit Smiley.

Tudor Chirilă a spus:

"Mie mi se pare foarte bine când Horia și Theo demonstrează, aici la Vocea României, că un bun moment rock poate fi imbatabil. Atât se dădeau cu capul de pereți în blind-uri că rock-ul mi-a îndoit mijlocul, că ce rău e rock, că nu vă duceți la ăla cu rock-ul. Bravo, extraordinar!"

Horia & Theo au mers mai departe cu Alexandra. Laila a rămas în competiție, în echipa Irina Rimes.

"Pe Laila am văzut-o din audiții ca are ceva special și acel special încă nu s-a exploatat aici, la Vocea României", a spus Irina.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending