Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2023

Pe 8 decembrie a avut loc semifinala celui de-al 11-lea sezon Vocea României. Din cei opt concurenți ajunși în această etapă a emisiunii au rămas patru. Ei se vor lupta în continuare pentru marele trofeu.

Publicat

pe

Finaliști Vocea României 2023
Finaliști Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Săptămâna trecută, în primul LIVE Vocea României, cei de acasă au decis, iar voturile lor au adus în semifinală opt dintre concurenți, care au făcut spectacol în această seară Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu l-au reprezentat spectaculos pe Tudor, iar din echipa Irina, Delia Constantin și Vlad Musta au făcut show. Prestații inedite au fost și din partea scaunului dublu - Horia & Theo Rose, cu Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi. Smiley a pregătit momente extraordinare pentru cei din echipa sa, Ana Stănciulescu și Alex Maxim.

Surprizele au continuat, iar pe scenă au urcat și antrenorii care au pregătit momente uimitoare alături de concurenții lor, iar de emoțiile transmise de ei s-au putut bucura, la maximum, telespectatorii.

Finaliștii Vocea României 2023

  • Vlad Musta (echipa Irina)
  • Alex Maxim (echipa Smiley)
  • Melisa Antonesi (echipa Horia & Theo Rose)
  • Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor)

Seara a început cu un moment muzical plin de energie adus pe scenă de echipa Smiley. Antrenorul a cântat alături de concurenții săi, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, piesa  "Blurred Lines".

A urmat primul moment solo al serii. Alexandra Sîrghi din echipa Horia & Theo Rose a interpretat "Proud Mary".

"Alexandra, felicitări! Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment foarte tare! Felicitări!", a declarat Tudor Chirilă.

Smiley a spus:

"Cred că e una dintre cele mai puternice voci din sezonul ăsta. Cred că piesa ți se potrivește foarte bine. Cred că meriți un loc în finală."

Raluca Radu din echipa lui Tudor Chirilă a adus un strop de senzualitate, dar și intensitate cu piesa "Walking in the Sand".

"Raluca, ești senzațională! Ai o voce sănătoasă, parcă acum ai fost mai adevărată decât data trecută. Rolul de femeie cochetă îți stă foarte bine!", a transmis Horia.

Theo Rose a completat:

"Cred că te descoperi frumos aici la Vocea României."

Smiley a adăugat:

"Sălbăticie, nebunie! Foarte bine ți-a stat! Bravo, Raluca!"

Alex Maxim, din echipa Smiley, a avut un moment înălțător cu melodia "Feeling Good".

"Tu ai foarte mare nevoie de public ca să cânți și încerci mereu să stabilești conexiunea aia care să te ducă mai sus. Felicitări pentru seara asta!", i-a transmis Tudor Chirilă lui Alex.

Irina Rimes a apreciat bucuria și autenticitatea cu care Alex a construit fiecare moment muzical.

"Tu pentru mine ești balsam la suflet, te-aș asculta încontinuu", a spus Theo Rose.

Echipa Irina Rimes a venit pe scenă în formulă de trio. Mentorul și "ucenicii" săi, Vlad Musta și Delia Constantin, au cântat "They Don't Care About Us".

Echipa Horia & Theo Rose a revenit în fața (tele)spectatorilor cu Melisa Antonesi. Concurenta a interpretat melodia "Memory".

"Eu as plăti bilet să te aud cântând așa. Ești foarte magică! A fost un moment foarte, foarte frumos!", a spus Irina Rimes. 

Tudor a declarat:

"Mă bucur că e musical la Vocea României, cred că e un gen foarte important. Felicitări, Melisa, e un cântec care ți se potrivește. L-ai dus bine până la capăt. Să dea Dumnezeu să fii votată."

Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor) a interpretat cu putere cântecul "Like A Prayer".

O combinație foarte mișto între rock-ul din anii '80 și pop-ul din anii '80. Bravo!", a menționat Smiley.

Irina a apreciat versatilitatea concurentei, adăugând:

"Tu parcă ești un buchet cu foarte multe flori colorate."

Echipa Irina Rimes a fost reprezentată de Vlad Musta cu piesa "Purple Rain".

Horia Brenciu a considerat că a fost cel mai bun moment al lui Vlad de la Vocea României.

Smiley a fost în asentiment cu Horia, adăugând:

"Sunt foarte bucuros să te văd atât de bine. Și eu te vad în finală."

"River" a fost piesa interpretată de Ana Stănciulescu în semifinala Vocea României 2023. Concurenta a avut chiar și o coregrafie ce a completat momentul.

Horia a apreciat mișcarea scenică și sincronul, fiind de părere că Ana a muncit cel mai mult dintre toți concurenții din acest punct de vedere.

"Jos pălăria pentru mișcarea scenică, pentru voce, pentru piesa aleasă", a spus Irina.

Antrenorul Smiley a conchis:

"Mi s-a părut un moment complet și tu cred că ești un artist complet."

Horia Brenciu, Theo Rose, Melisa Antonesi și Alexandra Sîrghi au interpretat împreună "Praf de stele".

Prestațiile din echipa Irina Rimes au continuat cu Delia Constantin și cu melodia "So What".

"Mamă, ce țeavă are Delia Constantin! Fantastic! E foarte greu de cântat piesa asta și ai dus-o bine până la capăt", a spus Smiley.

Tudor a menționat:

"Mi-a plăcut foarte mult momentul tău. A fost a ta piesa asta. Așteptările mele de spectator au fost împlinite."

Trio Chirilă: Raluca, Alexandra și Tudor au cântat "Barosanii", o piesă ritmică și cu mesaj.

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Trending