Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2023

Pe 8 decembrie a avut loc semifinala celui de-al 11-lea sezon Vocea României. Din cei opt concurenți ajunși în această etapă a emisiunii au rămas patru. Ei se vor lupta în continuare pentru marele trofeu.

Publicat

pe

Finaliști Vocea României 2023
Finaliști Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Săptămâna trecută, în primul LIVE Vocea României, cei de acasă au decis, iar voturile lor au adus în semifinală opt dintre concurenți, care au făcut spectacol în această seară Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu l-au reprezentat spectaculos pe Tudor, iar din echipa Irina, Delia Constantin și Vlad Musta au făcut show. Prestații inedite au fost și din partea scaunului dublu - Horia & Theo Rose, cu Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi. Smiley a pregătit momente extraordinare pentru cei din echipa sa, Ana Stănciulescu și Alex Maxim.

Surprizele au continuat, iar pe scenă au urcat și antrenorii care au pregătit momente uimitoare alături de concurenții lor, iar de emoțiile transmise de ei s-au putut bucura, la maximum, telespectatorii.

Finaliștii Vocea României 2023

 • Vlad Musta (echipa Irina)
 • Alex Maxim (echipa Smiley)
 • Melisa Antonesi (echipa Horia & Theo Rose)
 • Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor)

Seara a început cu un moment muzical plin de energie adus pe scenă de echipa Smiley. Antrenorul a cântat alături de concurenții săi, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, piesa  "Blurred Lines".

A urmat primul moment solo al serii. Alexandra Sîrghi din echipa Horia & Theo Rose a interpretat "Proud Mary".

"Alexandra, felicitări! Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment foarte tare! Felicitări!", a declarat Tudor Chirilă.

Smiley a spus:

"Cred că e una dintre cele mai puternice voci din sezonul ăsta. Cred că piesa ți se potrivește foarte bine. Cred că meriți un loc în finală."

Raluca Radu din echipa lui Tudor Chirilă a adus un strop de senzualitate, dar și intensitate cu piesa "Walking in the Sand".

"Raluca, ești senzațională! Ai o voce sănătoasă, parcă acum ai fost mai adevărată decât data trecută. Rolul de femeie cochetă îți stă foarte bine!", a transmis Horia.

Theo Rose a completat:

"Cred că te descoperi frumos aici la Vocea României."

Smiley a adăugat:

"Sălbăticie, nebunie! Foarte bine ți-a stat! Bravo, Raluca!"

Alex Maxim, din echipa Smiley, a avut un moment înălțător cu melodia "Feeling Good".

"Tu ai foarte mare nevoie de public ca să cânți și încerci mereu să stabilești conexiunea aia care să te ducă mai sus. Felicitări pentru seara asta!", i-a transmis Tudor Chirilă lui Alex.

Irina Rimes a apreciat bucuria și autenticitatea cu care Alex a construit fiecare moment muzical.

"Tu pentru mine ești balsam la suflet, te-aș asculta încontinuu", a spus Theo Rose.

Echipa Irina Rimes a venit pe scenă în formulă de trio. Mentorul și "ucenicii" săi, Vlad Musta și Delia Constantin, au cântat "They Don't Care About Us".

Echipa Horia & Theo Rose a revenit în fața (tele)spectatorilor cu Melisa Antonesi. Concurenta a interpretat melodia "Memory".

"Eu as plăti bilet să te aud cântând așa. Ești foarte magică! A fost un moment foarte, foarte frumos!", a spus Irina Rimes. 

Tudor a declarat:

"Mă bucur că e musical la Vocea României, cred că e un gen foarte important. Felicitări, Melisa, e un cântec care ți se potrivește. L-ai dus bine până la capăt. Să dea Dumnezeu să fii votată."

Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor) a interpretat cu putere cântecul "Like A Prayer".

O combinație foarte mișto între rock-ul din anii '80 și pop-ul din anii '80. Bravo!", a menționat Smiley.

Irina a apreciat versatilitatea concurentei, adăugând:

"Tu parcă ești un buchet cu foarte multe flori colorate."

Echipa Irina Rimes a fost reprezentată de Vlad Musta cu piesa "Purple Rain".

Horia Brenciu a considerat că a fost cel mai bun moment al lui Vlad de la Vocea României.

Smiley a fost în asentiment cu Horia, adăugând:

"Sunt foarte bucuros să te văd atât de bine. Și eu te vad în finală."

"River" a fost piesa interpretată de Ana Stănciulescu în semifinala Vocea României 2023. Concurenta a avut chiar și o coregrafie ce a completat momentul.

Horia a apreciat mișcarea scenică și sincronul, fiind de părere că Ana a muncit cel mai mult dintre toți concurenții din acest punct de vedere.

"Jos pălăria pentru mișcarea scenică, pentru voce, pentru piesa aleasă", a spus Irina.

Antrenorul Smiley a conchis:

"Mi s-a părut un moment complet și tu cred că ești un artist complet."

Horia Brenciu, Theo Rose, Melisa Antonesi și Alexandra Sîrghi au interpretat împreună "Praf de stele".

Prestațiile din echipa Irina Rimes au continuat cu Delia Constantin și cu melodia "So What".

"Mamă, ce țeavă are Delia Constantin! Fantastic! E foarte greu de cântat piesa asta și ai dus-o bine până la capăt", a spus Smiley.

Tudor a menționat:

"Mi-a plăcut foarte mult momentul tău. A fost a ta piesa asta. Așteptările mele de spectator au fost împlinite."

Trio Chirilă: Raluca, Alexandra și Tudor au cântat "Barosanii", o piesă ritmică și cu mesaj.

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes cântă live dintr-o sufragerie piesele "Ultima" și "Nimic" - VIDEO

Irina Rimes a lansat piesele "Ultima" și "Nimic", în variantă live, din sufragerie. Artista își invită ascultătorii în intimitatea casei sale, să fie mai aproape de ea și de mesajele pe care le transmite cu fiecare melodie. Te invităm să urmărești fragmentele video care acompaniază partitura muzicală.

Publicat

pe

Irina Rimes cântând live piesa "Ultima"
Irina Rimes cântând live piesa "Ultima" │ FOTO: captură YouTube

Irina Rimes se află în plin turneu național cu "Sufrageria Irinei", un concept muzical prin care artista își deschide porțile sufletului și cântă cele mai iubite piese din repertoriul său. Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, dar și pentru fanii care vor să retrăiască emoțiile transmise de muzica Irinei, acesta a lansat două variante live, direct din sufragerie.

Acompaniată de trupa sa, Irina interpretează "Ultima" și "Nimic". Ambele melodii sunt scrise de artistă, producția muzicală fiind realizată de Alex Cotoi pentru prima și Andrei Comaroni pentru cea de-a doua piesă.

Irina Rimes - Ultima

Irina Rimes - Nimic

Începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending