Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Eddie Vedder

Următoarele evenimente cu Eddie Vedder

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Eddie Vedder

Pearl Jam - "Mind Your Manners" (secvență videoclip)

Pearl Jam a lansat "Mind Your Manners" - VIDEOCLIP

Pearl Jam a dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Lightning Bolt". Piesa se numește "Mind Your Manners" și a fost compusă de chitaristul formației, Mike McCready, versurile fiind scrise de solistul Eddie Vedder.

Eddie Vedder

Solistul trupei Pearl Jam, Eddie Vedder, a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Sleeping By Myself, noul videoclip lansat de Eddie Vedder, poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe cel de-al doilea album solo, intitulat Ukulele Songs, lansat anul trecut.

Eddie Vedder la emisiunea Late Show cu David Letterman

Eddie Vedder a fost invitat la Late Show cu David Letterman (Video)

Eddie Vedder a fost invitat ieri în studioul emisiunii Late Show cu David Letterman, unde a interpretat piesa ”Without You”. Cântecul este inclus pe cel mai recent disc solo al... Continuare »

eddie-vedder

Vezi noul clip lansat de Eddie Vedder!

Solistul formației Pearl Jam, Eddie Vedder a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa ”Longing To Belong”, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta este primul single extras de... Continuare »

CLOSE
CLOSE