Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Solistul trupei Pearl Jam, Eddie Vedder, a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Sleeping By Myself, noul videoclip lansat de Eddie Vedder, poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe cel de-al doilea album solo, intitulat Ukulele Songs, lansat anul trecut.

Publicat

pe

Eddie Vedder
Eddie Vedder │ FOTO: www.facebook.com

Sleeping By Myself, noul videoclip lansat de solistul trupei Pearl Jam, Eddie Vedder, poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album solo, intitulat Ukulele Songs, care a fost lansat în luna mai 2011 prin intermediul casei de discuri Universal Music.

Eddie Vedder

Eddie Vedder │ FOTO: www.facebook.com

În vârstă de 47 de ani, Eddie Vedder este cunoscut atât pentru cariera sa muzicală alături de formația Pearl Jam dar și pentru implicarea sa in acțiuni umanitare. În luna mai acesta a înregistrat o nouă piesă, Skipping, care a apărut pe compilația Every Mother Counts.

Compilația face parte dintr-o campanie ce vrea să atragă atenția asupra faptului că la fiecare 90 de secunde o femeie moare în timpul nașterii din cauza complicațiilor care apar în timpul sarcinii. Fundația care a demarat această campanie susține că 90% din aceste decese pot fi prevenite dacă sistemele de sănătate din lume se îmbunătățesc și dacă femeile primesc mai mult sprijin și din partea societății în care trăiesc.

Eddie Vedder - Sleeping By Myself

Tracklist Ukulele Songs

01. Can't Keep
02. Sleeping by Myself
03. Without You
04. More Than You Know
05. Goodbye
06. Broken Heart
07. Satellite
08. Longing to Belong
09. Hey Fahkah
10. You're True
11. Light Today
12. Sleepless Nights
13. Once in Awhile
14. Waving Palms
15. Tonight You Belong to Me
16. Dream a Little Dream

Trending