Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Dark Tranquillity

Următoarele evenimente cu Dark Tranquillity

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity concertează la București în 2018

Dark Tranquillity se reîntoarce la București în cadrul turneului Atoma pentru un show de excepție ce va avea loc pe data de 19 aprilie 2018 în Club Quantic.

Dark Tranquillity, al doilea headliner la Maximum Rock Festival 2014

Dark Tranquillity este cel de-al doilea headliner confirmat la Maximum Rock Festival 2014. Formația va cânta în Turbohalle în cea de-a doua zi a festivalului, pe 25 octombrie 2014. Headliner-ul primei seri este Evergrey.

Dark Tranquillity a lansat clipul "Uniformity" - VIDEOCLIP

Formația suedeză Dark Tranquillity va lansa pe 27 mai cel de-al 10-lea album intituat "Construct". Primul video de promovare este pentru piesa "Uniformity" și este realizat de Patric Ullaeus de la compania Revolver Film Company .

Dark Tranquillity - vibe maxim pe ritm death metal suedez

Citeste recenzia concertului Dark Tranquillity de la Arenele Romane de pe 3 mai - zi de sărbătoare cu una dintre cele mai respectate trupe de melo-death. Vezi setlist si poze.

Concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane de pe 3 mai 2013

Vineri, 3 mai, formația suedeză Dark Tranquillity a susținut un concert la Arenele Romane din București în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Concertul a promovat noul album al... Continuare »

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane

InfoMusic a oferit doua invitatii duble la concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane. Vezi daca ai avut noroc.

dark-tranquillity

Programul concertului Dark Tranquillity la București

Vineri, 3 mai, formația suedeză Dark Tranquillity va susține un concert la Arenele Romane din București în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Concertul Dark Tranquillity va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în locație fiind posibil de la ora 19.00.

Petreceri si concerte de 1 Mai

Concerte și petreceri 1 - 5 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru minivacanța 1 - 5 mai la mare, în Bucuresti și în țară.

Tudor Turcu in semifinala Eurovision 2013 - Romania

Tudor Turcu feat. eyeSEEred cântă în deschiderea concertului Dark Tranquillity

Câştigătorul X-factor România 2012, Tudor Turcu, va cânta în deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucureşti, alături de trupa eyeSEEred.

Dark Tranquillity a lansat piesa "For Broken Words" - AUDIO

Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For Broken Words" și poate fi ascultată pe InfoMusic. Discul va fi lansat pe 27 mai iar pe 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

dark-tranquillity

Concert Dark Tranquillity la București - VIDEO

Dark Tranquillity va susține un concert la Arenele Romane din București pe data de 3 mai 2013, în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Afla detalii despre bilete.

Dark Tranquillity, clip oficial pentru piesa In My Absence

Dark Tranquillity nu absentează din inimile fanilor. Trupa a lansat clipul piesei In My Absence, care se găseşte pe ultimul album, We Are The Void, lansat în urmă cu exat... Continuare »

dark-tranquillity

Dark Tranquillity, live la București

Formația Dark Tranquillity revine în România la un an de la concertul incendiar din Sibiu, din cadrul ARTmania Festival 2010. Pe 19 mai 2011, de la ora 20:00 suedezii vor... Continuare »

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity, pionierii “Gothenburg Metal” concertează la București

Dark Tranquillity concertează pentru a doua oară în România pe 19 mai în clubul Silver Church de la ora 20.00. Membrii Dark Tranquillity sunt pionierii unui stil de muzică ce... Continuare »

CLOSE
CLOSE