Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri 1 - 5 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru minivacanța 1 - 5 mai la mare, în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

Petreceri si concerte de 1 Mai
Petreceri si concerte de 1 Mai

Așa cum se întâmplă din 1890 încoace, Ziua Internațională a Muncii se sărbătorește prin repaos. Dacă în perioada regimului comunist coloane de oameni, în ținute festive, scandau lozinci și purtau pancarte uriașe, după 1990 importanța propagandistică a zilei de 1 mai s-a pierdut. Oamenii se bucură acum de acest eveniment sărbătorindu-l de cele mai multe ori în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte. Cu bucurie în suflet pentru reducerea normei zilnice de lucru la 8 ore, uităm de conceptul numit generic "ore suplimentare" și sărbătorim 1 mai muncitoresc așa cum se cuvine. Ghidul concertelor și petrecerilor aferent perioadei 1 - 5 mai 2013 ne ține în priză indiferent dacă suntem sau nu la mare. Pentru bucureșteni, de exemplu, ziua de 1 mai îi aduce pe Poetrip, Sick Carantino, Rocky Sifredo și Bogman în Club Control, și pe Rezident Ex în True Club, acolo unde va avea loc o mult așteptată lansare de album. În Vama Veche, La Copac, îi ascultăm pe Kultur Shock, Niște Băieți și Just Another Lie. Festivalurile de muzică electronică nu vor lipsi nici ele: The Mission se desfășoară anul acesta în Club Guestlist din Constanța, de pe 1 mai pe 5, iar Sunwaves 13 are loc în Mamaia, de pe 2 pe 5 mai. Tot la mare îi vom putea asculta pe CRBL, Corina și Paraziții. Ghidul pentru minivacanța 1 - 5 mai (mai scurtă decât cea a bugetarilor, dar intensă) poate fi consultat mai jos. 

MIERCURI, 1 mai

The Mission la Club Guestlist, Constanța, 1 - 5 mai 2013

The Mission - 1 Mai 2013 Mamaia

Anul acesta, sezonul estival se deschide cu o misiune importantă: The Mission 1st of May, evenimentul de muzică electronică care va răsuna în Clubul Guestlist din nordul staţiunii Mamaia, între 1 şi 5 mai 2013. Line-up-ul îi va include pe Nicolas Jaar şi Dave Harrington (Darkside DJ Set), Art Department, Reboot (Cadenza Records), Mirko Loco, Pagal, Posh şi Sasha.

Concert Poetrip – Sick Carantino – Rocky Sifredo – Bogman la Club Control

poster-concert-poetrip-club-control-1-mai-2013

Miercuri, 1 mai 2013, avem datoria celebrării celei de-a 122-a ediții a Zilei Internaționale a Muncii. Rupem lanțurile opresorilor și ne încordăm brațele, pentru a construi colectiv, o seară de mingling interclass cu zvâcniri musculare în unison și palpitații pe ritmuri cardiace viscerale. Ne apropiem trupurile îmbrățișând cu mândire aceeași sudoare eroică, erotică, răcoroasă sub aroma volatilă a miresmei de barbeque. Atmosfera va fi întreținută de Poetrip, Sick Carantino, Rocky Sifredo și Bogman începând cu ora 20:00.

Concert Kultur Shock – Niște Băieți – Just Another Lie la Vama Veche (La Copac)

poster-concert-1-mai-2013-vama-veche-kultur-shok-niste-baieti

La Copac începe să spună Povestea Ceaunului în Vama Veche. Aflați în turneul de promovare al albumului Tales of Grandpa Guru, Vol.1, trupa Kultur Shock aterizează pe nisipul românesc din Vama Veche, iar în deschidere vor cânta trupele Niște Băieți și Just another Lie.

Concert Rezident Ex – Lansare de album la True Club, București

Poster lansare album REZIDENT-EX

Întoarcerea lui Kempes și concertele susținute anul trecut în România pot fi considerate un minut zero pentru supergrupul Rezident Ex. Minutul unu este lansarea primului album al trupei, programată în București pe  1 mai, ora 22.0, la True Club.

JOI, 2 mai

Festivalul Sunwaves 13 la Mamaia, 2 - 5 mai 2013

sunwaves-13-mamaia-2013

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşti, plaja din Mamaia va vibra sub platanele de la Sunwaves 13. Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, RPR Soundsystem şi mulţi alţii vor da startul distracţiei la malul mării, între 2 şi 5 mai 2013.

  • Preț bilet: biletele în avans se vând doar la pachet (3 - 5 mai), prețul unui astfel de bilet fiind 90 lei. Pentru detalii privind prețurile pe zile consultați pagina din agendă. Link mai jos.
  • Detalii despre eveniment

Concert CRBL la Crema Summer Club, Mamaia

poster-concert-CRBL-crema-summer-club-mamaia-2013

În minivacanța de 1 mai îl ascultăm pe CRBL la Crema Summer Club din Constanța. Concertul va avea loc pe 2 mai, atmosfera de după prestația live urmând a fi întreținută de DJ Simon.

VINERI, 3 mai

Corina la Crema Summer Club, Mamaia

poster-concert-Corina-la-Crema-Summer-Club-Mamaia-3-mai-2013

Vineri, 3 mai, Corina va concerta la Crema Summer Club din Mamaia. Artista își așteaptă fanii începand cu ora 22:00. Cel mai recent single Corina se numește “Pernele Moi” și a fost lansat în decembrie 2012. Asemeni single-ul precendent, “A ta”, piesa se bucură de un răspuns pozitiv din partea publicului.

Concert Dark Tranquillity la Arenele Romane, București

Dark Tranquillity va susține un concert la București pe 3 mai

Dark Tranquillity va susține un concert la București. Pe data de 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment anunțat de  Phoenix Entertainment. Trupa de death metal se va auzi de la ora 21.00, accesul spectatorilor în Arenele Romane fiind posibil de la ora 19.00. În deschidere va cânta Tudor Turcu și colegii din trupa eyeSEEred.

Concert Rezident Ex – Lansare de album la Daos Club, Timișoara

Poster lansare album REZIDENT-EX

Întoarcerea lui Kempes și concertele susținute anul trecut în România pot fi considerate un minut zero pentru supergrupul Rezident Ex. Minutul unu este lansarea primului album al trupei, programată în București (True Club, 1 mai, ora 22.00), Timișoara (Club Daos, 3 mai, ora 22.00) și Arad (Club Flex, 4 mai, ora 24.00). Au fost alese cele trei orașe pentru că membrii trupei sunt legați afectiv de fiecare dintre ele. Aradul este locul de naștere al lui Kempes, la Timișoara s-au născut Tavi, Christi, Adi și Florin, iar la București trupa Rezident Ex are foarte mulți fani.

SÂMBĂTĂ, 4 mai

Concert Rezident Ex – Lansare de album la Flex, Arad

Poster lansare album REZIDENT-EX

Întoarcerea lui Kempes și concertele susținute anul trecut în România pot fi considerate un minut zero pentru supergrupul Rezident Ex. Minutul unu este lansarea primului album al trupei, programată în București (True Club, 1 mai, ora 22.00), Timișoara (Club Daos, 3 mai, ora 22.00) și Arad (Club Flex, 4 mai, ora 24.00). Au fost alese cele trei orașe pentru că membrii trupei sunt legați afectiv de fiecare dintre ele. Aradul este locul de naștere al lui Kempes, la Timișoara s-au născut Tavi, Christi, Adi și Florin, iar la București trupa Rezident Ex are foarte mulți fani.

Concert Paraziții la Megalos Club, Mamaia

poster-concert-parazitii-sambata-4-mai-club-megalos-mamaia

Sâmbătă, 4 mai, în Club Megalos din Mamaia ( zona Casino), va avea loc un concert incendiar Paraziții. Fanii sunt așteptați începând cu orele 22. Informații și rezervări – 0730.070.114 sau 0726.066.783

Comentează

Trending