Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane

InfoMusic a oferit doua invitatii duble la concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane. Vezi daca ai avut noroc.

Dark Tranquillity

Vineri, 3 mai, formația suedeză Dark Tranquillity va susține un concert la Arenele Romane din București în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Concertul va promova noul album al trupei, intitulat "Construct", care va fi lansat pe 27 mai. InfoMusic a pus la bătaie două invitații duble la spectacol, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigători Magdalena Mihai și Silviu Dumitrache.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Concertul Dark Tranquillity va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în locație fiind posibil de la ora 19.00. Câştigătorul X-factor România 2012, Tudor Turcu, va cânta în deschiderea concertului alături de trupa eyeSEEred. Tudor a cochetat cu muzica, îndeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, însă a dobândit notorietatea odată cu participarea la X-factor. În cadrul concursului difuzat de Antena 1, acesta a surprins juriul şi telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit să promoveze muzica rock, inserând în prestaţiile sale pasaje de growl, specifice death metalului.

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian "Head" Welch s-a întors oficial în Korn

După ce au anunțat că vor susține două concerte speciale alături de Brian "Head" Welch la editiția din acest an...

Închide