Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dark Tranquillity, al doilea headliner la Maximum Rock Festival 2014

Dark Tranquillity este cel de-al doilea headliner confirmat la Maximum Rock Festival 2014. Formația va cânta în Turbohalle în cea de-a doua zi a festivalului, pe 25 octombrie 2014. Headliner-ul primei seri este Evergrey.

Dark Tranquillity la Arenele Romane pe 3 mai 2013

Dark Tranquillity se alătură line-up-ului Maximum Rock Festival 2014, urmând a concerta pe 25 octombrie alături de Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red și Open Mind. Suedezii vor fi headlinerii celei de-a doua seri a festivalului.

Dark Tranquillity și-a început activitatea în 1989 si este o trupă cu greutate a death-ului melodic. Formația are 10 albume în discografie și este considerată cel mai important produs muzical suedez al zonei metal. Dark Tranquillity este creditata drept o trupă care a dat o nouă direcție celebrei scene din Goteborg prin cultivarea unui stil care combină duritatea death-ului cu melodicitatea sintetizatoarelor, creând "sound-ul noii generații" (Sputnik Music).

Formația suedeză cântă pentru a doua oară în România. Trupa promovează cea mai recentă lansare discografică, intitulată "Construct". Discul a obținut recenzii pozitive din partea Metal Injection, care a numit albumul "punctul culminant al sound-ului cultivat până acum de trupă".

DARK TRANQUILLITY - Misery's Crown

În perioada următoare, organizatorii vor confirma noi formații românești. În acest moment, programul festivalului pe zile este:

  • 24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip
  • 25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din București. Deoarece capacitatea sălii este limitată, s-au pus în vanzare 1300 de abonamente și 200 de bilete pentru fiecare zi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gojira - "Opulență & Bun Gust" - AUDIO

Gojira a lansat un remix promo pentru "Opulență & Bun Gust", în cadrul căruia se află un preview al următorului...

Închide