Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Dark Tranquillity a lansat piesa "For Broken Words" - AUDIO

Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For Broken Words" și poate fi ascultată pe InfoMusic. Discul va fi lansat pe 27 mai iar pe 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity

Trupa suedeză Dark Tranquillity a dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For Broken Words" și poate fi ascultată mai jos. Discul va fi lansat pe 27 mai iar pe 3 mai 2013 formația va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Concertul Dark Tranquillity de pe 3 mai de la București va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în Arenele Romane fiind posibil de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei până la data de 2 mai. În ziua concertului, tichetul va costa cu 10 lei mai mult. Puteți cumpăra bilete la Dark Tranquility pe Eventim.ro.

Dark Tranquillity - "For Broken Words"

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formaţii de melodic death metal, fiind printre iniţiatoarele subgenului menţionat. "Gardienii scenei de la Gothenburg" au revoluţionat muzica metal cu fiecare album lansat în cei peste 20 de ani de activitate. În acest interval, formația a lansat 9 albume de studio, începând cu "Skydancer" din 1989. Dark Tranquillity a concertat în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația deagresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lauryn Hill riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Lauryn Hill, fosta solistă a formației Fugees, a fost acuzată de evaziune fiscală și riscă o pedeapsă de 3 ani...

Închide