Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dark Tranquillity a lansat piesa "For Broken Words" - AUDIO

Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For Broken Words" și poate fi ascultată pe InfoMusic. Discul va fi lansat pe 27 mai iar pe 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Publicat

pe

Dark Tranquillity

Trupa suedeză Dark Tranquillity a dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For Broken Words" și poate fi ascultată mai jos. Discul va fi lansat pe 27 mai iar pe 3 mai 2013 formația va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Concertul Dark Tranquillity de pe 3 mai de la București va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în Arenele Romane fiind posibil de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei până la data de 2 mai. În ziua concertului, tichetul va costa cu 10 lei mai mult. Puteți cumpăra bilete la Dark Tranquility pe Eventim.ro.

Dark Tranquillity - "For Broken Words"

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formaţii de melodic death metal, fiind printre iniţiatoarele subgenului menţionat. "Gardienii scenei de la Gothenburg" au revoluţionat muzica metal cu fiecare album lansat în cei peste 20 de ani de activitate. În acest interval, formația a lansat 9 albume de studio, începând cu "Skydancer" din 1989. Dark Tranquillity a concertat în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația deagresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Trending