Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Dark Tranquillity la București - VIDEO

Dark Tranquillity va susține un concert la Arenele Romane din București pe data de 3 mai 2013, în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Afla detalii despre bilete.
dark-tranquillity

Dark Tranquillity va susține un concert la București. Pe data de 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment anunțat de  Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Anul acesta în luna mai suedezii vor lansa albumul "Construct", iar fanii genului din România îl vor putea asculta live. Dark Tranquillity cântă death metal melodic, trupa fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. Dark Tranquillity s-a evidențiat încă de la debut și a marcat acest segment muzical în ultimii 20 de ani. În acest interval, formația a lansat 9 albume de studio, începând cu "Skydancer" din 1989. Dark Tranquillity a concertat în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația deagresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Bilete la concertul Dark Tranquillity

Concertul Dark Tranquillity de pe 3 mai de la București va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în Arenele Romane fiind posibil de la ora 19.00.  Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei până la data de 2 mai. În ziua concertului, tichetul va costa cu 10 lei mai mult. Puteți cumpăra bilete la Dark Tranquility pe Eventim.ro.

Videoclip oficial: DARK TRANQUILLITY - Misery's Crown

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Arctic Monkeys apare pe noul album Queens Of The Stone Age

Noul material Queens Of The Stone Age numit "...Like Clockwork" va fi lansat în luna iunie, aceasta fiind unul plin...

Închide