Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Dark Tranquillity a lansat clipul "Uniformity" - VIDEOCLIP

Formația suedeză Dark Tranquillity va lansa pe 27 mai cel de-al 10-lea album intituat "Construct". Primul video de promovare este pentru piesa "Uniformity" și este realizat de Patric Ullaeus de la compania Revolver Film Company .

Dark Tranquillity la Arenele Romane pe 3 mai 2013

Formația suedeză Dark Tranquillity va lansa pe 27 mai cel de-al 10-lea album intituat "Construct". Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records și este mixat în studioul Fascination Street din Suedia de Jens Bogren, care a mai colaborat cu trupele Paradise Lost, Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend sau Amon Amarth.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Primul video de promovare este pentru piesa "Uniformity" și este realizat de Patric Ullaeus de la compania Revolver Film Company care a mai regizat clipurile formațiilor Dimmu Borgir, In Flames, Lacuna Coil, Kamelot sau Sonic Syndicate. Videoclipul a avut premiera mondială pe 3 mai cu ocazia concertului susținut la Arenele Romane. Citește pe InfoMusic cronica concertului Dark Tranquillity de la București.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formaţii de melodic death metal, fiind printre iniţiatoarele subgenului menţionat. "Gardienii scenei de la Gothenburg" au revoluţionat muzica metal cu fiecare album lansat în cei peste 20 de ani de activitate. În acest interval, formația a lansat 9 albume de studio, începând cu "Skydancer" din 1989. Dark Tranquillity a concertat în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația deagresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Dark Tranquillity - "Uniformity"

Tracklist "Construct"

 • For Broken Words
 • The Science Of Noise
 • Uniformity
 • The Silence In Between
 • Apathetic
 • What Only You Know
 • Endtime Hearts
 • State Of Trust
 • Weight Of The End
 • None Becoming
 • Immemorial (U.S. Bonus Track)
 • Photon Dreams (U.S. Bonus Track)

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna a lansat un single nou, "Spre mare" - AUDIO

Ascultă noul single Inna, "Spre mare". Piesa, compusă specia pentru sezonul de vară, are potențial de a echivala succesul melodiei...

Închide