Urmărește-ne în Social Media

rock

Dark Tranquillity & Ensiferum

Poster eveniment Dark Tranquillity & Ensiferum

Trupele Dark Tranquillity și Ensiferum vor concerta la Arenele Romane din București pe 15 mai 2022. Evenimentul va prezenta publicului și piese de pe noul album Dark Tranquillity, "Moment".

Bilete concert Dark Tranquillity & Ensiferum la București

  • earlybird - 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle
  • presale - 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
  • la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Info acces:

  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însotiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert, volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii recomandă să veniți la concert din timp și nu fix înainte de începerea acestuia. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a spațiului, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au trei decenii de activitate, timp în care au scos 12 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, "Moment", fiind lansat anul trecut.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față, Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Ensiferum urcă pe scenă de peste două decenii și jumătate, mai exact din 1995. Finlandezii au opt albume la activ, ultimul dintre ele, "Thalassic", fiind lansat anul trecut și primit foarte bine atât de public, cât și de specialiști.

Ca stil abordează Folk Metal, membrii trupei declarând în repetate rânduri că stilul lor se încadrează mai bine la Melodic Folk Metal. Formația este cunoscută și pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele sale. Printre acestea se numără "Battery" de la Metallica, "Lady in Black" de la Uriah Heep sau "Bamboleo" de la Gipsy Kings. Cel mai recent album marchează și începutul colaborării cu Pekka Montin, noul clăpar al trupei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2021. Ref #142217

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.