Urmărește-ne în Social Media

rock

Dark Tranquillity & Ensiferum

Poster eveniment Dark Tranquillity & Ensiferum

Trupele Dark Tranquillity și Ensiferum vor concerta la Arenele Romane din București pe 15 mai 2022. Evenimentul va prezenta publicului și piese de pe noul album Dark Tranquillity, "Moment". În deschidere vor cânta PYOGENESIS (Germania) și GWENDYDD (Bulgaria).

Bilete concert Dark Tranquillity & Ensiferum la București

 • earlybird - 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle - sold out
 • presale - 109 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
 • la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Program:

 • Open Doors  18:30
 • Gwendydd 19:00-19:30
 • Pyogenesys 19:45-20:15
 • Ensiferum 20:30-21:30
 • Dark Tranquillity 21:45-23:00

Reguli de acces:

 • Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea formatiile preferate. Concertul are loc in aer liber.
 • La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
 • Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
 • Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
 • Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
 • Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.- Accesul in zonele de Golden Circle se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au trei decenii de activitate, timp în care au scos 12 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, "Moment", fiind lansat anul trecut.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față, Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Ensiferum urcă pe scenă de peste două decenii și jumătate, mai exact din 1995. Finlandezii au opt albume la activ, ultimul dintre ele, "Thalassic", fiind lansat anul trecut și primit foarte bine atât de public, cât și de specialiști.

Ca stil abordează Folk Metal, membrii trupei declarând în repetate rânduri că stilul lor se încadrează mai bine la Melodic Folk Metal. Formația este cunoscută și pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele sale. Printre acestea se numără "Battery" de la Metallica, "Lady in Black" de la Uriah Heep sau "Bamboleo" de la Gipsy Kings. Cel mai recent album marchează și începutul colaborării cu Pekka Montin, noul clăpar al trupei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #142217

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.