Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

André Rieu

André Rieu Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.

André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea, în fiecare an, susținând 100 de concerte cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 an de an, începând din 2004.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor, oferind  publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Concerte André Rieu în România


Celebrul violonist a susținut șapte concerte consecutive în Piața Constituției din București în 2015, acesta fiind un record în cariera sa. Anul 2016 a prilejuit alte două concerte André Rieu la București.

În aprilie 2019, Rieu va susține primele sale concerte la Cluj-Napoca. După ce primul show anunțat s-a vândut integral în doar 3 ore, violonistul olandez a anunțat rând pe rând alte trei concerte. Astfel, pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019,  el va concerta pe BT Arena, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Următoarele evenimente cu André Rieu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre André Rieu

Poze concert André Rieu la Cluj-Napoca - 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de André Rieu și orchestra Johann Strauss pe BT Arena din Cluj-Napoca. În 2019, "Regele Valsului" a concertat în premieră într-un oraș din Transilvania, imaginile fiind surprinse pe 5 aprilie, cu prilejul celui de-al doilea spectacol din seria celor 4 sold-out.

André Rieu la Cluj-Napoca: Program și reguli de acces

"Regele Valsului" revine în România pentru patru concerte pe BT Arena pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în cadrul turneului său mondial de anul viitor. Pentru că au mai rămas doar câteva zile până la mult așteptatele evenimente, organizatorii comunică publicului participant regulile de acces precum și alte informații importante de interes general.

André Rieu lansează DVD-ul "Love in Maastricht" și albumul "Romantic Moments II"

André Rieu va lansa primăvara aceasta două noi materiale: un DVD cu muzică live și un album de studio. DVD-ul "Love in Maastricht" le oferă fanilor violonistului oportunitatea de a urmări concertul susținut de Rieu în 2018 în orașul natal, iar albumul "Romantic Moments II" cuprinde coloane sonore ale celor mai cunoscute filme internaționale, balade și melodii de muzică clasică.

André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE

Violonistul olandez André Rieu va susține cel de-al patrulea concert, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019. Anunțul survine după epuizarea biletelor la primele trei concerte - din 4, 5 și 6 aprilie.

André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

André Rieu își face intrarea în forță la Cluj-Napoca în 2019. Violonistul olandez a anunțat organizarea unui al treilea concert în inima Transilvaniei, pe data de 6 aprilie 2019. Fanii săi din România au la orizont o suită cu valsuri și muzică de musical, trei zile la rând.

André Rieu susţine încă un concert la BT ARENA din Cluj-Napoca!

După un show sold-out, André Rieu anunță al doilea concert la Cluj - BILETE

Fanii au putut achiziționa începând de astăzi, 29 noiembrie, bilete la concertul pe care André Rieu îl va susține la BT Arena din Cluj-Napoca. După epuizarea rapidă a acestora, artistul a anunțat un al doilea concert. Găsești mai multe detalii în articol.

S-au pus în vânzare biletele la concertul André Rieu de la Cluj

André Rieu vine pentru prima dată, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019. Fanii pot achiziționa bilete începând de astăzi, 29 noiembrie.

André Rieu susține primul concert la Cluj-Napoca în aprilie 2019

André Rieu și orchestra Johann Strauss concertează în premieră la Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019. Evenimentul va avea loc la BT Arena, făcând parte din turneul mondial al celebrului violonist. Publicul se va putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă și cele mai cunoscute compoziții ale ”maestrului mulțimii”, supranumit astfel de New York Times.

André Rieu, regele valsului, a cucerit din nou Piaţa Constituţiei

După cele şapte concerte susţinute anul trecut în Piaţa Constituţiei, André Rieu şi Johann Strauss Orchestra au revenit din nou la Bucureşti, pentru a cânta în faţa publicului român pe 11 şi 12 iunie 2016.

Poze concert André Rieu în Piața Constituției 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de André Rieu și orchestra sa Johann Strauss în Piața Constituției pe 11 iunie 2016.

André Rieu intervievat de InfoMusic pe 14 aprilie 2016

André Rieu în România: "Mă simt ca acasă aici"

Cu prilejul unei conferințe de presă susținute la București, André Rieu a anunțat cel de-al doilea concert pe care îl va susține în această vară în Piața Constituției. Celebrul violonist și orchestra Johann Strauss vor concerta la București pe 11 și 12 iunie 2016. Cu același prilej, André Rieu a donat 150.000 euro victimelor din Colectiv. Vă invităm să urmăriți un interviu video acordat pentru InfoMusic.

André Rieu a donat 150.000 de euro victimelor din Colectiv

André Rieu a fost puternic afectat de tragedia din Colectiv și a donat 150.000 de euro victimelor, suma fiind strânsă în urma vânzărilor unui DVD cu show-ul său din Piața Constituției.

Andre Rieu

Andre Rieu va concerta la București și pe 12 iunie - PREȚURI BILETE

După concertul anunțat pentru data de 11 iunie, Andre Rieu confirmă cel de-al doilea concert la București pe 12 iunie 2016. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției, biletele pentru acest concert fiind deja puse în vânzare.

André Rieu a cântat alături de Gheorghe Zamfir în concertele de la București

Andre Rieu, distins cu "Premiul Internațional – Prietenii României"

Îndrăgitul violonist Andre Rieu a obținut ”Premiul internațional - Prietenii României” în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Premiilor de Excelență în Civism ”Om între oameni”. Marele artist a fost omagiat pentru palmaresul său impresionant și pentru cele șapte concerte susținute anul trecut pe scena din inima capitalei.

Andre Rieu revine la București pe 11 iunie 2016

André Rieu revine în România alături de Orchestra Johann Strauss. Regele Valsului va concerta în Piața Constituției din București pe 11 iunie 2016. Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare pe 22 decembrie.

Concertele și festivalurile anului 2015

TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015. Conform centralizării căutărilor pe Google, primele două poziții în topul popularității evenimentelor muzicale sunt ocupate de două premiere: Untold Festival (aflat la prima ediție) și concertul Robbie Williams.

André Rieu va concerta la București în 2016

André Rieu va concerta și în 2016 la București, potrivit propriei declarații. Violonistul a devenit "Ambasador Onorific al Bucureștiului" și a lansat un DVD live cu înregistrări din Piața Constituției din vara lui 2015.

André Rieu lansează DVD-ul "Live în București" - TRAILER

André Rieu va sosi la București cu prilejul lansării DVD-ului "Live in Bucharest", filmat cu prilejul celor șapte concerte din Piața Constituției din acest an. Violonistul va participa vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00, în foaierul Grand Cinema & More la un eveniment ce va cuprinde și o sesiune de autografe pe noul disc. Toate veniturile realizate în urma vânzării DVD-ului vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

Încă 5000 de bilete vor fi suplimentate pentru concertul lui André Rieu

Cele 5000 de bilete cu preț redus pentru concertul lui André Rieu au fost epuizate în câteva ore, așa că organizatorii le-au suplimentat. Violonistul va mai susține încă 4 concerte în Piața Constituției, alături de Johann Strauss Orchestra în perioada 11-14 iunie.

André Rieu pune la vânzare 5.000 de bilete în scop caritabil

André Rieu și-a exprimat dorința de a suplimenta numărul de bilete pentru concertul de sâmbătă, 13 iunie, ca un act caritabil special.

André Rieu a primit un cadou special din partea Steaua București

André Rieu le-a sugerat celor din echipa de fotbal Steaua București să își ia un antrenor olandez și să învețe să cânte ”The Second Waltz” pentru a deveni campioană. Acest lucru l-a determinat pe Valeriu Argășeală, Preşedintele Clubului bucureştean să îi ofere un cadou special violonistului.

Poze concert André Rieu la București 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de André Rieu și Johann Strauss Orchestra în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015. Albumul cuprinde inclusiv imagini cu publicul bucureștean și maestrul Gheorghe Zamfir, invitat special în cadrul spectacolului.

André Rieu dă viaţă basmelor în Bucureşti

André Rieu și Johann Strauss Orchestra au concertat în premieră în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Alături de invitaţii speciali, aceştia au reuşit să creeze o noapte de basm în capitală.

Andre Rieu la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

André Rieu înaintea concertelor de la București: "Am pregătit ceva special"

Andre Rieu a ajuns în București cu o zi înaintea primului său concert programat în Piața Constituției. Îndrăgitul violonist a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă de o ”armată de jurnaliști” dornici să afle ce surprize a pregătit pentru publicul din România.

Andre Rieu

Program și reguli de acces la concertele Andre Rieu (5-7 iunie și 11-14 iunie) - SCHEMA LOCURILOR

Vineri, 5 iunie 2015, în Piața Constituției din București, se va desfășura una dintre cele mai mari producții muzicale organizate vreodată în România. Primul concert al celebrului violonist Andre Rieu în România, din seria celor 7 reprezentații programate în zilele de 5,6,7,11,12,13 și 14 iunie, va fi prezentat publicului spectator de pe scena imensă amplasată în fața Palatului Parlamentului.

Andre Rieu

VIDEO: Andre Rieu, mesaj de Paște în limba română

André Rieu a pregătit un mesaj special de Paște pentru fanii din România. Cu această ocazie, compozitorul și dirijorul olandez a hotărât să vorbească pentru prima oară în limba română. Înregistrarea video poate fi urmărită în articol.

Andre Rieu

André Rieu anunță cel de-al șaptelea concert la București - BILETE

André Rieu a anunțat cel de-al șaptelea concert la București. Noul show va avea loc vineri, 5 iunie, în deschiderea celorlalte 6 concerte puse în vânzare. Gheorghe Zamfir va fi invitatul special în fiecare dintre cele 7 evenimente.

Andre Rieu și Gheorghe Zamfir la Opera Comică din București

Gheorghe Zamfir este invitatul special al lui Andre Rieu în concertele de la București

Concertele Andre Rieu de la București vor avea parte de un moment special: îndrăgitul violonist va fi însoțit pe scenă de bunul său prieten, Gheorghe Zamfir. Cei care doresc să își rezerve un loc la unul dintre spectacolele din Piața Constituției încă mai găsesc bilete disponibile pentru toate cele 7 concerte. Acestea sunt programate pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. 

Andre Rieu

André Rieu scrie istorie: al 6-lea concert la București pe 7 iunie 2015

Bucureștiul va valsa 6 zile alături de Andre Rieu. După 50 000 de bilete vândute la cele 5 spectacole programate în vară, îndrăgitul violonist a programat cel de-al 6-lea concert la București, pe 7 iunie 2015. Biletele pentru noul spectacol din Piața Constituției vor fi puse în vânzare pe 5 februarie.

Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

André Rieu, al 5-lea concert la București pe 6 iunie 2015

Andre Rieu, îndrăgitul violonist olandez ce a înregistrat un record de vânzări de bilete în România, a anunțat cel de-al 5-lea concert la București. Noul spectacol Andre Rieu este programat pe 6 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie.

Andre Rieu

André Rieu, un nou concert la București pe 11 iunie 2015: "Numai bucuria voastră a făcut posibil acest lucru!"

După înregistrarea unui record de 33.000 de bilete vândute în 15 ore - cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată, violonistul anunță cel de-al 4-lea concert la București. Noua reprezentație este programată pe 11 iunie 2015 în Piața Constituției din București. Biletele pentru concertul Andre Rieu de pe 11 iunie au fost deja puse în vânzare.

Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

André Rieu va concerta în Piața Constituției în iunie 2015 - PREȚURI BILETE

André Rieu, violonistul olandez supranumit ”Regele Valsului”, va concerta în Piața Constituției din București pe 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. Acesta va veni însoțit de cei 60 de muzicieni ce compun Johann Strauss Orchestra, având pregătit pentru publicul din România un repertoriu generos: balade romantice, valsuri celebre și nu în ultimul rând, compoziții semnate de muzicieni români.

Poze conferința de presă André Rieu în România

Urmărește o galerie de poze de la conferința de presă susținută de André Rieu în România privind concertul din Piața Constituției de pe 13 iunie 2015. Regele valsului va veni la București însoțit de orchestra sa Johann Strauss Orchestra.

Andre Rieu

Concert André Rieu în premieră în România

Regele Valsului, André Rieu va concerta în premieră în România în 2015. Informațiile despre primul său concert la București au fost anunțate oficial în conferința de presă de pe 9 decembrie. În prezent sunt puse în vânzare bilete la reprezentația recent anunțată de pe 11 iunie. Concertele de pe 12 iunie, 13 iunie și 14 iunie 2015 sunt sold out. Vezi detalii mai jos.

Anthony Hopkins și Andre Rieu

Valsul compus de Anthony Hopkins și interpretat de André Rieu, un cadou muzical de Crăciun - VIDEO

La 27 de ani, Anthony Hopkins a compus un vals. Anii au trecut, Hopkins a devenit Hannibal Lecter, și compoziția sa din 1964 a rămas nedezvăluită. 47 de ani mai târziu, acel vals a fost interpretat pentru prima oară în public. André Rieu și orchestra sa i-au împlinit marelui actor visul de a-și asculta compoziția într-o interpretare ireproșabilă. În pragul sărbătorilor de iarnă, vă invităm să revedem acel moment încărcat de emoție, acesta fiind un cadou muzical pentru cititorii InfoMusic.

CLOSE
CLOSE