Urmărește-ne în Social Media

TOATE MATERIALELE DESPRE

André Rieu

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.

André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali călătoresc în toată lumea, în fiecare an, susținând 100 de concerte cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 an de an, începând din 2004.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor, oferind  publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Concerte André Rieu în România


Celebrul violonist a susținut șapte concerte consecutive în Piața Constituției din București în 2015, acesta fiind un record în cariera sa. Anul 2016 a prilejuit alte două concerte André Rieu la București.

În aprilie 2019, Rieu va susține primele sale concerte la Cluj-Napoca. După ce primul show anunțat s-a vândut integral în doar 3 ore, violonistul olandez a anunțat rând pe rând alte trei concerte. Astfel, pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019,  el va concerta pe BT Arena, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Vezi toată descrierea artistului
Andre Rieu Andre Rieu
Andre Rieu

clipuri