Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

André Rieu își face intrarea în forță la Cluj-Napoca în 2019. Violonistul olandez a anunțat organizarea unui al treilea concert în inima Transilvaniei, pe data de 6 aprilie 2019. Fanii săi din România au la orizont o suită cu valsuri și muzică de musical, trei zile la rând.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Inițial, André Rieu a vândut în numai trei ore 7500 de bilete la primul său concert programat la Cluj-Napoca și a decis să anunțe un nou show.

Povestea s-a repetat, alte 7500 de bilete s-au vândut în ritm alert. De Ziua Națională toate locurile erau deja ocupate pe BT Arena. 15.000 de spectatori entuziasmați și-au programat (cel puțin) câte un concert André Rieu pentru 2019.

Mesajele și reacțiile pozitive ale fanilor din România și din țările învecintate, l-au determinat pe celebrul violonist să adauge încă un concert în programul turneului său mondial din 2019. prin urmare, André Rieu și  Johann Strauss Orchestra vor concerta și sâmbătă, pe 6 aprilie, începând cu ora 20:00.

Bilete la concertul lui André Rieu la Cluj-Napoca în 2019

  • VIP - 680 RON
  • Categoria I - 480 RON
  • Categoria II - 380 RON
  • Categoria III - 280 RON
  • Categoria IV - 200 RON

Poți cumpără bilete accesând agenda InfoMusic.

În luna aprilie 2019, Clujul va deveni "Centrul Universului" unde, peste 20.000 de spectatori  vor petrece seri magice pe muzica maestrului André Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss. Toți spectatorii se vor putea bucura de un mix fantastic între vals, muzică de film, musical sau operă , dar și de interpretările fascinante ale celor mai cunoscute hituri.

VIDEO: Urmărește mesajul lui André Rieu înaintea concertului de la Cluj

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertele lui Andre Rieu din 2015 și 2016

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu oferă publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Comentează

Trending