Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

După un show sold-out, André Rieu anunță al doilea concert la Cluj - BILETE

Fanii au putut achiziționa începând de astăzi, 29 noiembrie, bilete la concertul pe care André Rieu îl va susține la BT Arena din Cluj-Napoca. După epuizarea rapidă a acestora, artistul a anunțat un al doilea concert. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

André Rieu susţine încă un concert la BT ARENA din Cluj-Napoca!
André Rieu susţine încă un concert la BT ARENA din Cluj-Napoca!

Concertul programat pentru 5 aprilie 2019 a fost sold-out în scurt timp. În decurs de circa 3 ore, s-au vândut aproximativ 7500 de bilete. Dată fiind situația, André Rieu a anunțat un nou concert, pe 4 aprilie. Astfel, și cei care nu au apucat să achiziționeze bilete, mai au șansa să o facă.

În cadrul concertului din inima Transilvaniei, publicul se va putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă și cele mai cunoscute compoziții ale "maestrului mulțimii", supranumit astfel de New York Times.

Bilete la concertul lui André Rieu la Cluj-Napoca în 2019

  • VIP - 680,00 RON
  • Categoria I - 480,00 RON
  • Categoria II - 380,00 RON
  • Categoria III - 280,00 RON
  • Categoria IV - 200,00 RON

Verifică Agenda InfoMusic și cumpără bilete!

"Aș dori să le mulțumesc tuturor fanilor noștri minunați din România pentru primirea călduroasă și pentru reacția absolut minunată de astăzi! Aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântați să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste,  André Rieu."

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu oferă publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

VIDEO: Urmărește mesajul lui André Rieu înaintea concertului de la Cluj

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe Rieu pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie. Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conțin 4 seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertele lui Andre Rieu din 2015 și 2016

André Rieu a concertat pentru prima dată în România în 2015, susținând numai puțin de 7 reprezentații în Piața Constituției, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. Un an mai târziu, el a revenit cu orchestra sa la București pentru alte două show-uri (11-12 iulie 2016). În 2019 va concerta în premieră într-un oraș din Transilvania.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulțimii", titrează cu extaz New York Times.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3,7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Comentează

Trending