Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu anunță al doilea concert la Cluj în martie 2023 după ce primul a devenit sold-out în câteva ore

Biletele pentru concertul artistului André Rieu programat vineri, 3 martie 2023, la Cluj-Napoca s-au vândut în ritm alert încă din primele minute de la lansare. Violonistul anunță încă o reprezentație pe 4 martie, tot la BT Arena.

Publicat

pe

Concert André Rieu pe 11 iunie 2016 la București
Concert André Rieu pe 11 iunie 2016 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În numai câteva ore de la punerea biletelor în vânzare pentru concertul André Rieu din 3 martie 2023, capacitatea sălii a fost ocupată în proporție de 85%, iar numărul rezervărilor au arătat că toate cele 7.500 de locuri vor fi ocupate în totalitate până la finalul zilei. Urmărind evoluția accelerată a vânzărilor dar și interesul publicului, Laishoo Events, organizatorul evenimentului, împreună cu echipa artistului André Rieu au luat decizia să anunțe o nouă reprezentație.

Prin urmare, celebrul violonist alături de cea mai mare orchestră privată din lume va evolua pe scena din inima Ardealului pe 3 și 4 martie 2023.

Persoanele care nu doresc să piardă șansa reîntâlnirii cu maestrul André Rieu își pot procura biletele pentru cel de-al doilea show, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, de la 240 de lei la 690 de lei.

Pentru concertele de la Cluj, incluse în cadrul turneului mondial 2023, André Rieu le promite spectatorilor peste trei ore de muzică live într-un spectacol total. Muzica, dansul, emoția și veselia se vor reuni pe aceeași scenă marcând încă o seară de neuitat. André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră.

Concertele lui André Rieu în România

În 2015, artistul a susținut 7 concerte sold-out, în Piața Constituției din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului". Atunci, celebrul violonist a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori veniți din toată țara și nu numai. Astfel, André Rieu a scris o pagină inportantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015". Au urmat alte două concerte sold-out în 2016, în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt BT Arena, epuizând toate biletele. După seria de 4 concerte sold-out, susținute în 2019 la Cluj-Napoca, André Rieu a inclus România în programul noului său turneul mondial, iar admiratorii artistului din țara noastră se vor putea bucura de magia muzicii într-un nou spectacol fabulos, prezentat de celebrul violonist alături de cei 60 de muzicieni desăvârșiți cunoscuți sub numele Johann Strauss Orchestra.

În toate concertele lui André Rieu spectatorii pot fi observați cu ușurință cum trec de la o stare la alta; râd, plâng, aplaudă, dansează și se îmbrățișează atunci când ascultă frumoasele valsuri sau coloane sonore ale unor filme celebre, melodii spirituale, cântece populare sau marșuri, dar și suntele magice ale prețioasei sale viori Stradivarius ce datează din anul 1732. Concertele sale sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive și emoționante combinate cu surprize, baloane, soliști foarte talentați și, desigur, cu simțul umorului lui André Rieu.

Comentează

Trending