Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu stabilește un nou record - patru concerte consecutive la Cluj-Napoca

La numai o lună de zile de la punerea biletelor în vânzare pentru cea de-a treia reprezentație a concertului din Cluj, André Rieu stabilește un nou record pe piața concertelor din țara noastră și anunță că va susține 4 concerte consecutive, ultima reprezentație fiind programată chiar de Ziua Mărțișorului.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

André Rieu însoțit de cei 60 de muzicieni ai orchestrei Johann Strauss Orchestra va urca pe scena din inima Ardealului pe 1,2,3 și 4 martie 2023 pentru a le dărui tuturor românilor un mărțișor muzical de neuitat.

Concertele romantice și vesele ale lui André Rieu includ piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

Pe muzica lui André Rieu mii de spectatori prezenți pe stadioane au vibrat și s-au legănat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, pe durata pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate în Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung la peste jumătate de milion de oameni în fiecare an.

André Rieu este un adevărat rege al romantismului, care a vândut peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri și a fost de 30 de ori pe poziția nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni (cea mai mare orchestră privată din lume), André a creat o renaștere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deține un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru "Albumul anului" și miliarde de vizionări pe YouTube. André este unul dintre cei mai mari artiști solo masculini în turneu din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani și înregistrează vânzări ce le depășesc pe ale altor  artiști, precum Coldplay, AC/DC sau Bruce Springsteen.

Concertele sale sunt, de asemenea, un răsfăț vizual, începând cu intrarea celebrului violonist și a muzicienilor săi prin mulțime, până la momentul urcării pe scenă și a  începerii concertului, la costumele fastuoase sau ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare cântec în parte, garantând o seară extraordinară pentru întreaga familie.

Bilete concert André Rieu

Biletele pentru concertul din 1 martie vor fi puse în vânzare online începând de mâine, 8 decembrie. Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Trending