Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare biletele la concertul André Rieu de la Cluj

André Rieu vine pentru prima dată, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019. Fanii pot achiziționa bilete începând de astăzi, 29 noiembrie.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În cadrul concertului din inima Transilvaniei, publicul se va putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă și cele mai cunoscute compoziții ale "maestrului mulțimii", supranumit astfel de New York Times.

UPDATE: Primul show anunțat în inima Transilvaniei a devenit sold-out în primele 3 ore de la punerea în vânzare. Violonistul olandez a anunțat imediat încă un concert, cel de pe 4 aprilie. Capacitatea sălii pentru producția lui André Rieu este de 7500 de locuri.

Bilete la concertul lui André Rieu la Cluj-Napoca în 2019

  • VIP - 680,00 RON
  • Categoria I - 480,00 RON
  • Categoria II - 380,00 RON
  • Categoria III - 280,00 RON
  • Categoria IV - 200,00 RON

Verifică Agenda InfoMusic și cumpără bilete!

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu oferă publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

"Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, spune André Rieu. ”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu."

VIDEO: Urmărește mesajul lui André Rieu înaintea concertului de la Cluj

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe Rieu pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie. Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conțin 4 seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertele lui Andre Rieu din 2015 și 2016

André Rieu a concertat pentru prima dată în România în 2015, susținând numai puțin de 7 reprezentații în Piața Constituției, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. Un an mai târziu, el a revenit cu orchestra sa la București pentru alte două show-uri (11-12 iulie 2016). În 2019 va concerta în premieră într-un oraș din Transilvania.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulțimii", titrează cu extaz New York Times.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3,7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Comentează

Trending