Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Au fost suplimentate biletele celor cinci concerte André Rieu din Cluj-Napoca

Peste 37.000 de spectatori veniți din toate colțurile țării, dar și turiști străini, se vor bucura de minunata experiență muzicală oferită de André Rieu în inima Ardealului alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

Publicat

pe

André Rieu în concert la Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Celebrul violonist André Rieu revine în România pentru o serie excepțională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, cu prilejul Mărțișorului, între 28 februarie și 4 martie, începând cu ora 19:30. Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele sunt insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului. Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

Din dorința de a satisface cererea publicului, organizatorii au reanalizat spațiul și au optimizat capacitatea sălii BT-Arena pentru a suplimenta biletele pentru fiecare seară de concert. Deși, numărul acestora este restrâns, persoanele interesate își pot achiziționa ultimele bilete.

În perioada 28 februarie - 4 martie, spectatorii din Cluj vor fi martorii unor seri festive, cu muzică live variată, umor și bucurie. Totodată, vor afla de ce André Rieu este artistul care livrează publicului unul dintre cele mai populare concerte live din lume, de foarte mulți ani.

André Rieu este un rege al romantismului, care a vândut  până în prezent peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri și a fost de 30 de ori pe poziția nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni, André a creat o renaștere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deține un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru "Albumul anului" și miliarde de vizionări pe YouTube. Concertele sale sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive și emoționante, combinate cu surprize, baloane, soliști foarte talentați și, desigur, cu simțul umorului al maestrului André.

Bilete concert André Rieu

Prețul biletelor variază între 690 și 240 lei. Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Comentează

Trending