Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE

Violonistul olandez André Rieu va susține cel de-al patrulea concert, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019. Anunțul survine după epuizarea biletelor la primele trei concerte - din 4, 5 și 6 aprilie.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Peste 25.000 de fani André Rieu vor lua parte la suita de concerte cu valsuri, muzică de film, musical și operă. Violonistul și muzicienii din Johann Strauss Orchesta vor urca pe scena polivalentei BT Arena din Cluj-Napoca și pe 7 aprilie 2019, de la ora 20:00. Audiența totală poate urca la 30.000, capacitatea fiecărui show fiind de 7500 de locuri.

Solicitările permanente, mesajele și entuziasmul publicului l-au convins pe André Rieu și pe membrii echipei sale să facă toate demersurile necesare pentru a le onora și pentru a le răsplăti încrederea. "Regele valsului" îi va încânta pe toți cei prezenți cu un spectacol excepțional cuprins în cadrul tunerului mondial 2019.

"Salut prieteni! Ne aflăm în Londra, unde tocmai am susținut concertul de Crăciun și sunt foarte, foarte încântat să anunț că vom susține patru concerte în țara voastră atât de frumoasă, în România! Ne revedem curând!", le-a transmis violonistul fanilor din România, prin intermediul unui nou mesaj video.

Biletele pentru cel de-al patrulea concert au fost puse în vânzare la prețuri ce pornesc de la 200 lei:

  • VIP - 680 RON
  • Categoria I - 480 RON
  • Categoria II - 380 RON
  • Categoria III - 280 RON
  • Categoria IV - 200 RON

Poți cumpără bilete accesând agenda InfoMusic.

VIDEO: Urmărește mesajul lui André Rieu înaintea concertului de la Cluj

Inițial, André Rieu a vândut în numai trei ore 7500 de bilete la primul său concert programat la Cluj-Napoca și a decis să anunțe un nou show. Povestea s-a repetat, alte 7500 de bilete s-au vândut în ritm alert. De Ziua Națională toate locurile erau deja ocupate pe BT Arena. A urmat lansarea unui al treilea concert, culminând pe 14 decembrie cu vestea celei de-a patra reprezentații.

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertele lui Andre Rieu din 2015 și 2016

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu oferă publicului un divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Comentează

Trending