Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

André Rieu lansează DVD-ul "Love in Maastricht" și albumul "Romantic Moments II"

André Rieu va lansa primăvara aceasta două noi materiale: un DVD cu muzică live și un album de studio. DVD-ul "Love in Maastricht" le oferă fanilor violonistului oportunitatea de a urmări concertul susținut de Rieu în 2018 în orașul natal, iar albumul "Romantic Moments II" cuprinde coloane sonore ale celor mai cunoscute filme internaționale, balade și melodii de muzică clasică.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

André Rieu este unul dintre cei mai de succes muzicieni ai timpului nostru. Cu 90 de concerte pe an și peste 40 de milioane de albume vândute, "King of the Waltz" a câștigat milioane de fani de pe întreg mapamondul. Turneele sale se situează în mod regulat în Top 10 Billboard Touring Charts cu cele mai de succes spectacole din întreaga lume.

Pe 22 martie, André Rieu va lansa noul său DVD "Love in Maastricht" și noul album "Romantic Moments II". Până atunci, publicul poate precomanda cele două materiale de pe site-ul oficial al muzicianului.

Noul DVD "Love in Maastricht"

André Rieu susține concerte în aer liber în fiecare an în Maastricht, orașul său natal. Anual, zeci de mii de persoane din toate colțurile lumii participă la una dintre cele mai emoționante experiențe muzicale vii posibile, desfășurată în piața orașului medieval. De acum, fanii se pot bucura de această experiență concertistică chiar de acasă, deoarece André Rieu va lansa pe 22 martie  DVD-ul "LOVE IN MAASTRICHT".

Cu un număr record de 13 reprezentații susținute în piața din Vrijthof, André Rieu a încântat peste 150.000 de fani veniți din 80 de țări. 28 de camere de filmat au surprins cadre pline de emoție, momente de pe scenă și din public timp de trei zile.

Înregistrat în luna iulie 2018, DVD-ul conține treizeci de piese fasinante: valsuri romantice, arii celebre, precum "Nessun Dorma" de Giacomo Puccini, melodii de renume mondial, printre care "Granada", "Never Walk Alone" și "Radetzky March "; hituri internaționale, precum "Can’t Help Falling In Love", și interpretări memorabile ale melodiilor "You Raise Me Up", ”Lara’s Theme" din celebrul film "Doctor Zhivago".

Spectatorii vor putea urmări o serie momente muzicale susținute alături de vedete, de această dată: trupa Los del Rio a păstrat marea surpriză pentru finalul concertului, interpretând hitul "Macarena" și transformând piața din Vrijthof într-unul dintre cele mai mari spații de dans în aer liber din lume, seara fulminând cu un spectacol de focuri de artificii.

Noul album "Romantic Moments II"

Andre Rieu - ”Romantic Moments II” (copertă CD)

Andre Rieu - ”Romantic Moments II” (copertă CD)

Albumul "Romantic Moments II" prezintă melodii care ating de secole inimile a milioane de oameni.

"Romantismul a jucat un rol foarte important în viața mea de când eram copil. Am început să cânt la vioară la vârsta de cinci ani. Mama mea a ales-o pentru mine și a avut dreptate. Pentru mine vioara este cel mai romantic instrument din lume ", mărturisește André Rieu.

Însuși un adevărat romantic, André este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește împreună cu soția sa Marjorie într-un castel istoric, construit în 1452 în orașul său natal Maastricht/Olanda. Cuplul are doi fii și cinci nepoți.

Tracklist "Romantic Moments II" - Andre Rieu:

  1. Around the World
  2. Sunrise Sunset (from “Fiddler on the Roof”)
  3. Strangers in the Night
  4. Sail Along Silvry Moon
  5. Evening Prayer (from “Fiddler on the Roof”)
  6. Gern hab ich die Frau’n geküsst (from „Paganini“)
  7. Dorfschwalben aus Österreich
  8. Du schwarzer Zigeuner
  9. Morning Hymn (from “The Sound of Music”)
  10. Red Roses for a Blue Lady
  11. El cóndor pasa
  12. Träumerei (“Dreaming”)
  13. The Way Old Friends Do
  14. Viljalied
  15. An der schönen blauen Donau
  16. Amazing Grace

Andre Rieu concertează în aprilie la Cluj-Napoca

În luna aprilie, fanii din România se vor putea bucura de prezența lui Andre Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss, în cadrul celor 4 concerte ce vor avea loc în perioada 4 – 7 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Toate cele patru concerte au fost declarate sold-out într-un timp record.

Comentează

Trending