Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Bradley Cooper îl portretizează pe dirijorul Leonard Bernstein în filmul "Maestro" - TRAILER

Bradley Cooper și Carey Mulligan devin Leonard Bernstein și Felicia Montealegre în primul trailer al filmului "Maestro", care va avea premiera în anumite cinematografe pe 22 noiembrie și va ajunge pe Netflix pe 20 decembrie.

Publicat

pe

Bradley Cooper în "Maestro"
Bradley Cooper în "Maestro" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Trailerul se concentrează pe evoluția relației Leonard - Felicia și se joacă cu parcursul cronologic. Sunt prezentate imagini alb-negru din tinerețea cuplului, dar și evenimente ce s-au desfășurat mai târziu în viața celor doi. În același timp, pelicula prezintă realizările profesionale ale lui Bernstein, pasiunea și munca ce au dus la nașterea primului mare dirijor american.

"Dacă vara nu cântă în tine, atunci nimic nu cântă în tine", spune Cooper la începutul trailerului. Mulligan termină ideea: "Și dacă nimic nu cântă în tine, atunci nu poți face muzică".

Trailerul sugerează, de asemenea, conflictele interioare ale lui Bernstein în legătura cu orientarea sa sexuală și cu diversele infidelități de-a lungul căsniciei.

"Maestro" a fost regizat pe Bradley Cooper, pe baza unui scenariu scris de el împreună cu Josh Singer. Martin Scorsese și Steven Spielberg s-au numărat printre producătorii filmului. Distribuția îi mai cuprinde pe Maya Hawke, Matt Bomer, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton și Miriam Shor.

Filmul a avut premiera mondială pe 2 septembrie la Festivalul de Film de la Veneția, unde s-a bucurat de ropote de aplauze şi minute întregi de ovaţii. "Maestro" a fost în centrul atenției și la Festivalul de Film de la New York.

TRAILER "Maestro":

Trending