Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Delia Rus colaborează cu Criss Blaziny și lansează "Vrum Vrum" - AUDIO

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care Delia Rus a dezvoltat-o cu zona de urban din România. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum
Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum │ FOTO: captură YouTube

"Vrum Vrum" a fost scrisă de Criss Blaziny și Delia Rus, în timp ce producția a fost realizată de Paul Iorga (care a lucrat anterior cu artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Mario Fresh, Andra, Nane). Dacă în peisajul muzical autohton piesele de dragoste tind să vină la pachet cu o notă negativă, "Vrum Vrum" întoarce foaia și vorbește despre trăirile intense de la începutul unei relații.

"Din când în când cineva o să-ți apese accelerația. Ești gata? Nebunia cu care dragostea își face apariția este de-a dreptul superbă, iar ea îți poate aduce un haos într-o viață monotonă sau o liniște într-o viață agitată.

Cum de mereu este invers? Poate suntem noi atrași de ce avem nevoie", a transmis Delia Rus.

Cu un stil muzical în continuă dezvoltare, ce îmbină muzica pop cu influențe urbane, lansările Deliei Rus au strâns zeci de milioane de vizualizări. Afinitatea artistei pentru muzica urbană i-a adus colaborări cu nume precum El Nino, NOSFE, Yakki sau Tranda.

Comentează

Trending