Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre e în juriul emisiunii "Dancing on Ice"; Cine sunt ceilalți 3 jurați

Antena 1 a dezvăluit cine face parte din juriul noii emisiuni "Dancing on Ice - Vis în doi". Mihai Petre este unul din cei patru jurați, revenind astfel pe TV la doar câteva luni de la câștigarea show-ului "Asia Express".

Publicat

pe

Mihai Petre
Mihai Petre │ FOTO: Captură YouTube

Emisiunea "Dancing on Ice", care promite să aducă în fața publicului spectacol pe gheață, va avea parte de un juriu de profesioniști. Doi dintre jurați sunt profesori de dans, iar ceilalți doi vin din lumea patinajului. Show-ul este produs de Mona Segall și va pe debuta la Antena 1 pe 5 martie.

Cine sunt cei 4 jurați ai "Dancing on Ice - Vis în doi", de pe Antena 1

Cei patru membri ai juriului "Dancing on Ice România" sunt Mihai Petre, soția sa, Elwira, Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Mihai și Elwira sunt deja cunoscuți publicului, atât prin prezența lui Mihai în alte jurii, cât și prin prisma participării recente, în cuplu, la Asia Express.

Mihai Petre: "Sunt nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de spectacol, să rămân gură-cască, să jurizez obiectiv și să împart toate acestea cu voi"

"Cu bucurie vă anunț că voi face parte din juriul Dancing on Ice România, care va începe sâmbătă, 5 martie, pe Antena 1. Sunt nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de spectacol, să rămân gură-cască, să jurizez obiectiv și să împart toate acestea cu voi. Unde mai pui că la masa juriului voi fi alături de Elwira Petre, cu care ma înțeleg bine :) și de alți doi oameni faini: Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Echipa e super, iar concurenții…unul si unul. Abia aștept", a scris Mihai Petre pe pagina sa de Instagram.

Elwira Petre: "9 vedete curajoase s-au încălțaț în patine iar eu abia aștept să văd rezultatul final"

"Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să vă anunț că împreuna cu Mihai, Simona și Cornel vom face parte din juriul "Dancing on Ice România". Proiect unic, special și foarte dificil. Pantofi de dans, tocuri, balerini, adidași sau patine îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. 9 vedete curajoase s-au încălțaț în patine iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!", a anunțat Elwira în ultima sa postare de pe Instagram.

Simona Pungă și Cornel Gheorghe vin din lumea patinajului. Simona Pungă este antrenoare de patinaj artistic, participând ca sportiv la competiţii europene şi internaţionale importante, iar Cornel Gheorghe are un palmares olimpic şi competiţional important, în prezent fiind, de asemenea, antrenor.

"Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România", a declarat Simona Pungă pentru Antena 1, Cornel Gheorghe fiind la fel de entuziast: "Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes."

VIDEO PROMO: "Dancing on ice - Vis în doi"

PUBLICITATE
Comentează

Trending