Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre e în juriul emisiunii "Dancing on Ice"; Cine sunt ceilalți 3 jurați

Antena 1 a dezvăluit cine face parte din juriul noii emisiuni "Dancing on Ice - Vis în doi". Mihai Petre este unul din cei patru jurați, revenind astfel pe TV la doar câteva luni de la câștigarea show-ului "Asia Express".

Publicat

pe

Mihai Petre
Mihai Petre │ FOTO: Captură YouTube

Emisiunea "Dancing on Ice", care promite să aducă în fața publicului spectacol pe gheață, va avea parte de un juriu de profesioniști. Doi dintre jurați sunt profesori de dans, iar ceilalți doi vin din lumea patinajului. Show-ul este produs de Mona Segall și va pe debuta la Antena 1 pe 5 martie.

Cine sunt cei 4 jurați ai "Dancing on Ice - Vis în doi", de pe Antena 1

Cei patru membri ai juriului "Dancing on Ice România" sunt Mihai Petre, soția sa, Elwira, Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Mihai și Elwira sunt deja cunoscuți publicului, atât prin prezența lui Mihai în alte jurii, cât și prin prisma participării recente, în cuplu, la Asia Express.

Mihai Petre: "Sunt nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de spectacol, să rămân gură-cască, să jurizez obiectiv și să împart toate acestea cu voi"

"Cu bucurie vă anunț că voi face parte din juriul Dancing on Ice România, care va începe sâmbătă, 5 martie, pe Antena 1. Sunt nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de spectacol, să rămân gură-cască, să jurizez obiectiv și să împart toate acestea cu voi. Unde mai pui că la masa juriului voi fi alături de Elwira Petre, cu care ma înțeleg bine :) și de alți doi oameni faini: Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Echipa e super, iar concurenții…unul si unul. Abia aștept", a scris Mihai Petre pe pagina sa de Instagram.

Elwira Petre: "9 vedete curajoase s-au încălțaț în patine iar eu abia aștept să văd rezultatul final"

"Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să vă anunț că împreuna cu Mihai, Simona și Cornel vom face parte din juriul "Dancing on Ice România". Proiect unic, special și foarte dificil. Pantofi de dans, tocuri, balerini, adidași sau patine îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. 9 vedete curajoase s-au încălțaț în patine iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!", a anunțat Elwira în ultima sa postare de pe Instagram.

Simona Pungă și Cornel Gheorghe vin din lumea patinajului. Simona Pungă este antrenoare de patinaj artistic, participând ca sportiv la competiţii europene şi internaţionale importante, iar Cornel Gheorghe are un palmares olimpic şi competiţional important, în prezent fiind, de asemenea, antrenor.

"Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România", a declarat Simona Pungă pentru Antena 1, Cornel Gheorghe fiind la fel de entuziast: "Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes."

VIDEO PROMO: "Dancing on ice - Vis în doi"

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Andreea Bălan părăseşte juriul emisiunii "Te Cunosc de Undeva"; Cine o înlocuieşte

Andreea Bălan va părăsi în curând juriul emisiunii "Te Cunosc de Undeva", urmând a fi înlocuită de un alt nume mare care va judeca coregrafiile concurenţilor. E vorba despre Mihai Petre, care are multiple proiecte la Antena 1. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

ANDREEA BALAN - IUBESTE-MA, NU
ANDREEA BALAN - IUBESTE-MA, NU │ FOTO: Captură YouTube

Pe Mihai Petre l-am văzut câştigând sezonul 4 din "Asia Express", apoi fiind jurat la show-ul "Dancing On Ice" alături de soţia sa, Elwira. Acum o va înlocui pe Andreea Bălan în juriul "Te Cunosc de Undeva", deoarece artista pleacă în reality show-ul America Express alături de colega ei din trupa Andre, Andreea Antonescu. Schimbarea vine într-un moment inedit, chiar pe măsură ce ne pregătim de finala show-ului cu transformări.

Andreea Bălan a avut un ultim an ocupat: a lansat în 2022 piesa "Posibilul imposibil", single de pe noul său album, "Soare după nori". Piesa titulară s-a auzit la final de an 2021, iar tot în 2021 Andreea a lansat melodia "Stele căzătoare".

Mihai Petre îşi va folosi talentul de dansator profesionist pentru a îi juriza pe concurenţi şi numerele lor de dans. Experimentatul om de televiziune va fi jurat în marea finală a acestui show şi nu e o premieră pentru el, deoarece a fost jurat şi la finala iUmor sezonul 12. Surse din cadrul Antena 1 afirmă că respectatul coregraf care s-a mutat de la PRO la Antena ar urma să fie implicat şi în proiectul "Splash, vedete la apă", pentru care au început deja pregătirile.

Asta în vreme ce în toamnă vor avea loc filmările la al doilea sezon "Dancing on Ice: Vis în doi", unde va fi coleg cu soţia sa, Elwira Petre. În juriul "Te Cunosc de Undeva", Mihai îi are colegi pe Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Ultimul episod "Te Cunosc de Undeva!" (gala 6, de pe 4 iunie 2022) ne-a adus transformări spectaculoase, Paula Chirilă şi Maria Buză devenind Gloria Gaynor, în vreme ce Ionus Rusu şi Anisia Gafton s-au transformat în Adi Despot şi au interpretat piesa "Basu' şi cu Toba Mare".

Surorile Odagiu au câştigat printr-un număr cu costume de broscuţe şi piesa "Dame tu Cosita".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre a fost al patrulea jurat iUmor în episodul 8 din sezonul 12; Urmăreşte cele mai bune numere

Mihai Petre a fost juratul surpriză în cadrul episodul 8 din sezonul 12 iUmor, aducând o tuşă de eleganţă şi seriozitate grupului de juraţi. A fost într-o continuă competiţie cu Mihai Bendeac şi cele mai tari numere ale episodului pot fi văzute în articol.

Publicat

pe

iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat
iUmor sezonul 12 episodul 8 Mihai Petre jurat │ FOTO: Antena 1

Episodul 8 din sezonul 12 iUmor ne-a adus un al patrulea jurat cu experienţă, trecând la talent show-uri pe la PRO TV şi la Antena 1, pe Mihai Petre. De altfel s-a menţionat des experienţa sa de la "Românii au Talent", iar Mihai Bendeac s-a tot comparat cu prestaţiile serioase ale lui Mihai Petre de acolo. S-a amintit şi despre victoria de la Asia Express, dar şi despre genul de umor care îi place noului jurat.

Deschiderea a făcut-o Andrei Ungureanu, cunoscut şi drept "Omul cu Tourette", care a găsit succesul pe YouTube, după ce a câştigat iUmor cu câteva ediţii în urmă. A mai venit o figură familiară, Cristina Şchiopu, cu care Mihai Bendeac a avut un flirt puternic cu 2 sezoane în urmă, în vreme ce Mihai Petre a recunoscut o fostă concurentă de la "Românii au Talent", care a sfârşit prin a-l săruta pe Bendeac şi a readuce la viaţa dansurile din perioada N&D a Deliei.

Poate cel mai tare moment al serii a fost cel al lui Petru Georoiu, care a parodiat şi satirizat toţi concurenţii atipici şi trolli de la iUmor (din toate sezoanele), în frunte cu Pipino, pentru a încheia cu un monolog din Shakespeare şi un număr muzical. Delia l-a recunoscut de la "X Factor", acolo unde Ştefan Bănică îi recomandase concurentului (care are doar 18 ani acum) să se îndrepte spre actorie, deoarece are un potenţial uriaş.

Am avut şi o scenetă ca la revelioanele de altă dată, dar şi şi un număr de mentalism pe bază de holograme. La final s-a lăsat cu roast, realizat lui Mihai Petrece, inclusiv de către sora sa. Pentru episodul 9 ne aşteaptă un al patrulea jurat din lumea comediei, Cătălin Bordea fiind pregătit pentru a veni la masa iUmor.

Pe Mihai Petre îl putem vedea alături de soţia sa, Elwira ca jurat la nouă emisiune de pe Antena 1 "Dancing on Ice: Vis în Doi".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending