Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Ștefan Bănică - 4 zile (Lyric Video)

Ștefan Bănică a lansat "4 zile", o piesă antrenantă, de dragoste. Melodia este acompaniată de un lyric video pe care te invităm să-l vizionezi în articol.

Publicat

pe

"4 zile" este cel mai nou single care poartă amprenta inconfundabilă a lui Ștefan Bănică, muzica, versurile și producția piesei aparținându-i artistului. Piesa va fi cântat live în turneul național "Te iubesc, femeie!", pe care Ștefan Bănică îl va desfășura în luna aprilie.

În cadrul concertelor "Te iubesc, femeie!" vor putea fi ascultate marile hituri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, așteptate de fiecare dată de public. Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertele susținute de Ștefan Bănică în cadrul turneului național "Te iubesc, femeie!".

"În noul meu cântec, <<4 zile>>, regăsim eterna poveste dintre ea și el, în care viața celor doi se schimbă efectiv în 4 zile. Refrenul spune așa: <<Luni ne-am întâlnit / Marți ne-am logodit / Miercuri ne-am certat/ Însă joi i-am dat inelul și ne-am luat>>. Sper să vă placă piesa și s-o fredonați alături de mine, atât pe YouTube, unde găsiți un lyric video, cât și în turneul din luna aprilie", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existență) și concertele din luna martie (12 ani). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.

Trending