Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ana-Maria Mărgean a câștigat marele premiu de la "Românii au talent" 2021 - VIDEO

Cea mai importantă ediție a emisiunii "Românii au talent" 2021 a avut loc vineri, 28 mai. Ana-Maria Mărgean a fost declarată marea câștigătoare a celui de-al 11-lea sezon. Te invităm să urmărești toate momentele finalei.

Publicat

pe

Ana-Maria Mărgean - câștigătoare "Românii au talent" 2021
Ana-Maria Mărgean - câștigătoare "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Cel de-al 11 sezon "Românii au talent" a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și au adus pe scenă momente remarcabile. 11 finaliști au intrat în cursa pentru trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Cel mai talentat român este Ana-Maria Mărgean.

Ana-Maria a declarat că locul său în marea finală de la "Românii au talent" este cea mai mare realizare de până acum. Dacă în audiții și în semifinală, Ana-Maria a venit cu o singură păpușă, în marea finală concurenta a venit cu două "prietene". Spectacolul pus în scenă a fost la cel mai înalt nivel. Concurenta a interpretat un colaj de melodii pe trei voci, dintre care două cu gura închisă.

"Mai, fata mea, poți să te apuci de orice, ești genială! Incredibil așa ceva...Ventriloaca lu' tata", a declarat Florin Călinescu.

Andra, jurata care i-a oferit concurentei Golden Buzz-ul în audiții, a spus:

"Ești revelația acestui sezon. Tu ești preferata mea din acest sezon".

Emisiunea de la PRO TV nu s-a rezumat doar la marele premiu. "Românii au talent" a mai pus în joc trei premii: concurentul de pe al doilea loc a intrat în posesia sumei de 30.000 de euro, concurentul care a ocupat al treilea loc a primit suma de 10.000 de euro, iar concurentul care a impresionat cu un număr de neuitat a obținut Premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Clasament "Românii au talent" 2021:

 1. Ana-Maria Mărgean
 2. GIM
 3. Art of Robots
 4. Filip Cioc
 5. Rareș Trufea
 6. Dean Bowman
 7. Remi Martin
 8. Daria Batschi-Beleca
 9. Magitot
 10. Narcisa Ungureanu
 11. Duo Turkeev

Premiul de Originalitate:

Câștigătorul Premiului de Originalitate de anul acesta a fost grupul Act of Robots. Băieții au fost nominalizați de jurați alături de Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu. Act of Robots au câștigat acest premiu cu ajutorul voturilor telespectatorilor.

Ce momente au pregătit finaliștii "Românii au talent" 2021:

Filip Cioc

Filip a deschis marea finală de la "Românii au talent" cu o interpretare emoționantă a piesei "I look to you". Concurentul a ales să cânte și la pian, demonstrând că talentul său depășește orice limită.

Duo Turkeev

Dmytro şi Julia au oferit un moment spectaculos și plin de însemnătate. Cei doi soți au fost din nou însoțiți de fiicele lor și au spus o poveste ce oglindește contextul actual global. Mesajul apăsător a fost îmbrăcat în profesionalismul și abilitățile acrobatice ale celor doi artiști.

Narcisa Ungureanu

Emoționată și extrem de recunoscătoare că a primit wild card-ul din partea juraților, Narcisa a adus pe scenă un moment antrenant de muzică populară, amprenta talentului său.

Magitot

Concurentul a mărturisit că a fost șocat când a aflat că va fi din nou finalist la "Românii au talent", asta după ce și în 2019 s-a aflat în această ipostază. Magitot a adus din nou pe scenă glume, jocuri de cuvinte pline de amuzament, dar și pe bunica sa.

Daria Batschi-Beleca

Daria a demonstrat încă o dată magia harpei. Momentul concurentei din finala "Românii au talent" l-a cucerit din nou pe Andi Moisescu, juratul care i-a oferit Dariei butonul Golden Buzz.

"Daria merită mult mai mult decât a primit până acum", a conchis Andi.

GIM

Povestea de viață, emoțiile și experiențele dificile prin care a trecut GIM au fost puse pe versurile pieselor sale încă din etapa audițiilor. În marea finală, GIM a interpretat din nou o piesă cu un mesaj puternic ce a ajuns la sufletele juraților și telespectatorilor.

Art of Robots

Art of Robots au adus pe scena finalei de la "Românii au talent" o serie de personaje cunoscute ca Freddy Krueger, Jack Sparrow sau Neo (Matrix). Povestea spusă prin dans de cei patru concurență i-a cucerit din nou pe jurați, care nu s-au zgârcit la cuvintele de laudă.

Rareș Trufea

Virtuozitatea lui Rareș a ajuns la cote maxime în finala emisiunii de la PRO TV. Andra a declarat că își dorește să îl vadă pe Rareș pe podiumul celui de-al 11-lea sezon al show-ului de talente.

Remi Martin

Așa cum ne-a obișnuit, Remi Marin a fost la înălțime și în marea finală de la "Românii au talent". Concurentul a creat un moment plin de adrenalină pe melodia "Where is my mind" a celor de la Pixies.

Dean Bowman

În finală, Dean a interpretat piesa "We are the world", iar momentul său a fost apreciat de jurații emisiunii. Andra a lăudat abilitatea de a improviza, iar Andi a lăudat "visul românesc" care l-a făcut pe concurent să se stabilească în țara noastră.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent" 2021: 11 finaliști și un singur câștigător; cine se luptă pentru 120.000 de euro

Seara de vineri, 28 mai, va desemna câștigătorul celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent". Emisiunea a revenit în forță pe micile ecrane, iar telespectatorii au cunoscut o serie de concurenți talentați, care merită să câștige marele premiu de 120.000 de euro. Te invităm să parcurgi încă o dată poveștile celor 11 finaliști.

Publicat

pe

Finaliști "Românii au talent" 2021
Finaliști "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

După un an anormal, după absența show-urilor live și a momentelor de entertainment care să ne bucure sufletele, cel mai nou sezon "Românii au talent" a oferit o rază de speranță în grila tv. Timp de mai bine de 15 săptămâni, telespectatorii s-au delectat cu numere de acrobație și contorsionism, magie și ventrilocie, muzică și dans.

Sute de concurenți s-au înscris la concurs și au participat la audiții. Unii au impresionat cu abilitățile lor și au mers direct în semifinală cu ajutorul butonului Golden Buzz. Alții au trecut mai departe cu cele patru DA-uri din partea juraților, iar cei mai puțini norocoși s-au bucurat pur și simplu de experiența de a urca pe scena uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni.

Astfel, în acest sezon, 24 de concurenți s-au luptat în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți au mers mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Alexandra și Florin au avut la dispoziție și un wild card, pe care l-au oferit la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenți.

Premiul de originalitate:

Mai mult, și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Propunerile juraților pentru acest premiu sunt Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. Tot publicul este cel care va lua decizia în privința câștigătorului prin vot.

Cine sunt cei 11 finaliști de la "Românii au talent" 2021:

Rareș Trufea (Golden Buzz)

Pe scena de la "Românii au talent", Rareș i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Atât partitura de pian, cât și vocea i-au făcut pe Andi, Florin, Andra și Alexandra să se ridice în picioare, iar pe Smiley și Pavel să apese Golden Buzz. În semifinală, momentul lui Rareș a fost pe gustul publicului, care i-a acordat votul de încredere.

Ana-Maria Mărgean (Golden Buzz)

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Ana-Maria a impresionat cu abilitatea de a cânta perfect pe două voci, mai ales că una dintre ele se auzea din gura aproape de tot închisă. Acest talent a cucerit-o pe Andra care a apăsat butonul Golden Buzz și a trimis-o pe Ana-Maria direct în semifinale. În semifinală, concurenta a cucerit din nou cu talentul său și a primit votul publicului.

Duo Turkeev

Duo Turkeev este un grup format din Dmytro şi Julia, doi soţi care au decis să prezinte un număr de acrobație la "Românii au Talent" 2021. În semifinală, cei doi au fost acompaniați de fiicele lor, Liliya și Renata, creând un moment plin de emoție.

Daria Batschi-Beleca (Golden Buzz)

La audiții, Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani a ales să prezinte o partitură modernă ("Baroque Flamenco" - Deborah Henson Conant) și l-a convins pe Andi Moisescu că merită să meargă direct în semifinală. Acolo, Daria și harpa sa au ajuns la sufletele telespectatorilor, aceștia votând-o pentru marea finală.

GIM (Golden Buzz)

În etapa audițiilor, GIM a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante. Florin Călinescu a fost mișcat de momentul concurentului, astfel că a apăsat butonul Golden Buzz. În cadrul semifinalelor, GIM a venit pe scenă cu un nou mesaj puternic, ce nu a fost trecut cu vederea de public.

Remi Martin (Golden Buzz)

În ediția de pe 15 februarie a emisiunii "Românii au talent", Remi a uimit și emoționat audiența cu numărul său de acrobație, a creat o lume de poveste și a obținut un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel. Dacă la audiții Remi a pregătit un număr melancolic și înduioșător, în semifinală, concurentul de 35 de ani a ales să fie mai dinamic și energic. Această alegere a fost una câștigătoare, dat fiind faptul că Remi se numără printre finaliști.

Filip Cioc (Golden Buzz)

În audiții, tânărul concurent i-a emoționat până la lacrimi pe jurați cu povestea și interpretarea sa. Filip are probleme cu vederea, iar copilăria sa nu este deloc ușoară. Cu toate acestea, muzica este refugiul său și, în același timp, un limbaj universal și un mod prin care oamenii se simt mai conectați. Acesta este principalul motiv pentru care Filip a venit la "Românii au talent" - să aducă bucurie în sufletelor oamenilor cu vocea sa. Nici nu avea idee ce urma să se întâmple după interpretarea emoționantă a piesei "Never Enough". Florin Călinescu a fost vădit emoționat pe tot parcursul momentului și a apăsat pe Golden Buzz, trimițându-l pe Filip direct în semifinale.

În semifinale, Filip a continuat să ajungă la sufletele oamenilor cu vocea sa, iar votul celor de acasă l-au transformat în finalist.

Art of Robots (Golden Buzz)

Art of Robots este un grup proaspăt înființat, format din patru tineri originari din Kârgâzstan. Cei patru au fost uniți de pasiunea pentru dans și scenografii artistice, ei profesând în alte domenii. Numărul lor din audiții l-a impresionat pe Andi Moisescu, care le-a oferit băieților butonul Golden Buzz. Talentul și creativitatea grupului au fost puse în evidență și în cadrul semifinalei.

Dean Bowman

Dean este originar din New York, dar de patru ani locuiește în România. În audiții, concurentul a avut o interpretare excepțională, demonstrând un talent înnăscut, dar și anii de studiu. Dean a primit 4 DA și a mers mai departe în competiție. Vocea sa specială a cucerit publicul și în etapa semifinalei, oamenii de acasă dorind să îl vadă în marea finală.

Magitot

Pe numele real Marius Drăguș, Magitot a adus bucuria pe scena de la "Românii au talent" 2021 cu un număr de magie și stand-up comedy. Magitot a mai participat la show-ul de talente în 2019, atunci când a câștigat Premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Narcisa Ungureanu (wild card)

Narcisa are 10 ani și este originară din Suceava. Concurenta a venit la preselecții cu un moment energic de muzică populară și i-a convins pe jurați că merită să ajungă în semifinală. În prima semifinală, Narcisa nu a obținut suficiente voturi pentru a ajunge în finală, însă wild card-ul oferit de jurați a trimis-o direct în cursa pentru marele premiu. Narcisa a mărturisit că dacă ar câștiga, și-ar ajuta tatăl bolnav.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cine sunt ultimii finaliști de la "Românii au talent" 2021 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 11-lea sezon. Pe 21 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ultimii finaliști "Românii au talent" 2021
Ultimii finaliști "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 21 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, momente de acrobație, contorsionism și numere de magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). Însă, "Românii au talent" a mai scos un as din mânecă. Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale, unul a primit un wild card din partea juraților (Narcisa Ungureanu). Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Propunerile juraților pentru acest premiu sunt Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. Tot publicul este cel care va lua decizia în privința câștigătorului prin vot.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2021 + wild card

Remi Martin

Filip Cioc

Art of Robots

Dean Bowman

Magitot

*Narcisa Ungureanu

Citește în continuare

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Trending