Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Sezonul 5 "La Casa de Papel" - Când începe și ce noi actori se alătură distribuției

"La Casa de Papel", popularul serial de pe Netflix creat de Álex Pina și Esther Martínez, ajunge în 2021 la cel de-al cincilea și ultimul sezon. Noi actori s-au alăturat distribuției, finalul serialului venind și cu două episoade în plus.
”La Casa de Papel”, sezonul 5

”La Casa de Papel”, sezonul 5 │ FOTO: Captură trailer oficial

În curând, fanii "La Casa de Papel" ("Money Heist") se vor despărți de personajele lor preferate. Anul acesta, serialul fenomen se întoarce pe Netflix cu ultimul sezon, după recordul înregistrat cu sezonul anterior, care atingea în ianuarie pragul de 65 de milioane de vizionări.

La începutul lui iulie 2020, Alex Pina, unul dintre creatorii serialului, confirma că lucrează la scenariul sezonului 5, la scurtă vreme după, Vancouver Media anunțând că pregătirile pentru producție sunt în plină derulare. Filmările au început în august, pe parcursul lunilor ce au urmat fiind publicate diverse poze de pe platou, pentru a alimenta suspansul și a intriga publicul. Potrivit unui articol de pe Reddit, filmările s-au încheiat în ianuarie 2021.

Ce se va întâmpla în sezonul 5 "La Casa de Papel"?

Scenariul celui de-al cincilea sezon se anunță a fi unul incendiar. Potrivit lui Alex Pina, finalul serialului va pune mai toate personajele în situații limită, adrenalina urmând să fie dusă la cel mai ridicat nivel.

"Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica "See What’s Next".

Spoiler: Potrivit IMDB, Nairobi se va întoarce în sezonul 5, actrița Alba Flores apărând în distribuția primului episod. În sezonul 5 vom revedea, de asemenea, personajele principale, precum și pe:

  • Olalla Hernández în rolul Amandei
  • Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
  • Luka Peros în rolul lui Marsella
  • Belén Cuesta în rolul Manilei

Noi actori în distribuția sezonului 5 "La Casa de Papel"

Miguel Ángel Silvestre a fost confirmat în distribuția noului sezon, acesta manifestându-și pe Instagram entuziasmul de a face parte din echipa "La Casa de Papel": "Mamăăă! Cât de norocos mă simt! Sunt extrem de fericit!"

Patrick Criado, cunoscut pentru rolurile din "The Aspirant", "Plastic Sea" și "The King" a fost, de asemenea confirmat, precum și José Manuel Seda.

Câte episoade va avea sezonul 5 ?

Cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel" va avea două episoade în plus față de sezonul anterior, informația fiind confirmată de FormulaTV și Netflix Media Center. Publicul se va bucura, astfel, de 10 episoade.

Când începe sezonul 5 "La Casa de Papel"

Deși nu a fost anunțată oficial o dată a lansării celui de-al cincilea sezon, acesta va debuta cu certitudine în 2021, Netflix confirmând revenirea serialului în cursul acestui an. Potrivit unor zvonuri ce au circulat în online, luna aprilie ar putea fi aleasă pentru debutul sezonului. S-a vehiculat, de asemenea, și o altă variantă: ultimul sezon va fi împărțit în două, prima parte urmând să înceapă în august 2021, iar cea de-a doua în 2022.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pepe s-a transformat în MC Hammer și a câștigat cea de-a treia gală "Te cunosc de undeva!"

Gala cardio a emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigată de Pepe, transformarea spectaculoasă aducându-i 58 de puncte. Te...

Închide