Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER

Álex Pina și Esther Martínez Lobato, creatorii popularului serial "La Casa de Papel", revin în 2021 cu o nouă serie, intitulată "Sky Rojo". Descrisă de Pina și Martinez drept versiunea latino a lui "Pulp Fiction", seria va debuta pe Netflix în luna martie.

Publicat

pe

"Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel"
"Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel" │ FOTO: Captură YouTube

Fanii serialului "La Casa de Papel" se vor bucura în 2021 de o nouă serie de la creatorii Álex Pina și Esther Martínez intitulată "Sky Rojo" ("Orizontul Roșu"), ce va avea un format diferit și o poveste în stil Tarantino. Episoadele nu vor mai avea o oră, ci 25 de minute, iar intriga întunecată din "La Casa de Papel" va migra către un fir epic presărat cu droguri și crime.

Personajele centrale ale seriei sunt trei dansatoare exotice ale clubului Las Novias, interpretate de actrița spaniolă Verónica Sanchez, artista argentiniană Lali Espósito și actrița cubaneză Yany Prado. Cele trei duc o luptă continuă pentru supraviețuire, bazându-se pe prietenia lor pentru a face față unor adversari de temut. În rolurile antagoniștilor au fost distribuiți Asier Etxeandia (din "Pain and Glory"), Miguel Ángel Silvestre (din "30 Coins") și Enric Auquer (din "Perfect Life").

"Sky Rojo" va debuta pe Netflix pe 19 martie, un prim trailer fiind lansat de curând. Pe soundtrack putem asculta un cover punk rock al hitului lansat de Rosalia, "Con Altura".

"Ne-am dorit ca "Sky Rojo" să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să sublinieze în 25 de minute natura dinamică a poveștii: evadarea, cursa pentru supraviețuire", au declarat Pina și Martínez, potrivit Variety.

VIDEO TRAILER: "Sky Rojo"

Filmările pentru serialul "Sky Rojo" au avut loc în Madrid și în Insulele Canare. Deja au fost confirmate două sezoane, fiecare având câte 8 episoade.

Seria este produsă de Vancouver Media, creatorilor Pina și Martínez alăturându-li-se Jesús Colmenar, în calitate de producător executiv. Colmenar face parte și din echipa regizorală, alături de Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas și Eduardo Chapero-Jackson.

O echipă numeroasă a contribuit și la scenariu. Álex Pina și Esther Martínez au creionat povestea relatată în cele 16 episoade alături de David Barrocal, David Oliva, Javier Gómez Santander, Juan Salvador López și Mercedes Rodrigo.

Comentează

Trending