Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ultimul sezon "La Casa de Papel" apare în 2021; Data lansării a fost dezvăluită - TEASER

Creatorii serialului "La Casa de Papel" ("Money Heist" / "Fabrica de bani") au anunțat data oficială a lansării celui de-al 5-lea sezon. Populara serie se va încheia anul acesta, premiera urmând să aibă loc pe Netflix în toamnă.

Publicat

pe

Imagine din teaser-ul sezonului 5 ”Casa De Papel”
Imagine din teaser-ul sezonului 5 ”Casa De Papel” │ FOTO: Captură YouTube

Ultimul sezon al celui mai așteptat serial al momentului a primit o dată oficială de lansare. Cele 10 episoade ce vor încheia tumultoasa poveste relatată în "La Casa de Papel" vor deveni disponibile pe Netflix în 2021.

Sezonul 5 a fost împărțit în două, așa cum s-a speculat în online. Creatorul serialului, Álex Pina, a mărturisit că pandemia l-a determinat să ducă firul narativ într-o altă direcție, dorindu-și să imprime poveștii și mai mult suspans.

"Am început să lucrăm la scenariul sezonului 5 în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce publicul s-ar fi așteptat să vadă în acest sezon de 10 episoade și am folosit toate uneltele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui ultim sezon în prima parte a acestei ultime serii (Volume 1). Am hotărât să ne îndreptăm către un stil extrem de agresiv, punând întreaga gașcă în situații limită. În cea de-a doua parte a sezonului (Volume 2) ne focalizăm mai mult pe partea emoțională a personajelor. Este o călătorie prin harta lor sentimentală, care ne duce direct către finalul lor din serial", a detaliat Pina.

Nairobi se va întoarce în sezonul 5, actrița Alba Flores apărând în distribuția primului episod. În sezonul 5 vom revedea, de asemenea, personajele principale, precum și pe:

  • Olalla Hernández în rolul Amandei
  • Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
  • Luka Peros în rolul lui Marsella
  • Belén Cuesta în rolul Manilei

Serialul se va bucura și de o serie de actori noi în distribuție, precum Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado și José Manuel Seda.

Prima parte a celui de-al cincilea sezon "La Casa de Papel" va apărea în toamnă, pe 3 septembrie, iar cea de-a doua parte va avea premiera pe Netflix pe 3 decembrie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui teaser misterios, ce ridică nivelul adrenalinei încă din primele secunde.

VIDEO Teaser - "La Casa de Papel" ("Money Heist" / "Fabrica de bani"), sezonul 5 - Data lansării, anunțată oficial

Serialul fenomen "La Casa de Papel" a înregistrat un record de vizualizări cu sezonul patru, acesta depășind pragul de 65 de milioane de vizionări. Producția fost apreciată și de către critici, fiind premiată cu Emmy în categoria Best Drama Series.

Comentează

Trending