Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Începe războiul în "House of the Dragon" cu 2 trailere noi - VIDEO

"House of the Dragon" invită telespectatorii să aleagă o tabără înainte de începerea celui de-al doilea sezon și, implicit, războiului din Westeros. Cu această ocazie, serialul a lansat două trailere noi pe care te invităm să le urmărești în articol.

Publicat

pe

Trailere "House of the Dragon", sezonul 2
Trailere "House of the Dragon", sezonul 2 │ FOTO: captură YouTube / HBO

HBO a lansat două trailere speciale pentru cel de-al doilea sezon "House of the Dragon", care are premiera pe 16 iunie. Un trailer se concentrează pe Rhaenrya, Prințul Daemon și ajutoarele lor din Dragonstone, iar celălalt este centrat pe echipa din King's Landing formată din Alicent, tatăl Otto, și copiii ei, regele Aegon și prințul Aemond. Având loc cu 200 de ani înainte de evenimentele din "Game of Thrones", sezonul 2 din "House of the Dragon" va marca oficial începutul războiului civil Targaryen, denumit "The Dance of the Dragons".

După modul în care s-a terminat primul sezon, în care Aemond îi ucide pe fiul prințesei Rhaenyra, Lucerys, și pe dragonul său, războiul este iminent în Westeros. Cele două tabere - negru și verde - își adună forțele, dragonii și noii aliați pentru a se angaja într-o luptă sângeroasă și înflăcărată. În King’s Landing, tânărul rege Aegon își evidențiază pretenția la Tronul de Fier, pe care sora sa vitregă Rhaenyra îl consideră moștenirea ei de drept de la răposatul lor tată. Trailerele prezintă, de asemenea, o întoarcere la Winterfell, casa înzăpezită a familiei Stark, care este condusă în "House of the Dragon" de Cregan Stark.

Serialul fantastic se bazează pe cartea "Fire & Blood", scrisă de George R.R. Martin, care detaliază istoria Casei Targaryen. Primul sezon a prezentat-o pe Prințesa Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) în lupta ei de a fi numită moștenitoarea de drept a regelui Viserys I (Patty Considine) și a construit contextul premergător războiului de succesiune dintre membrii familiei Targaryen.

Printre actorii care revin în noul sezon se numără Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Matt Smith (Daemon Targaryen), Ewan Mitchell (Aemond Targaryen), Eve Best (Rhaena Targaryen), Rhys Ifans (Otto Hightower), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Fabien Frankel (Criston Cole) și Tom Glynn-Carney (Aegon Targaryen).

TRAILER 1 "House of the Dragon"

TRAILER 2 "House of the Dragon"

Trending