Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Meghan Trainor a devenit mamă pentru prima oară - FOTO

Cântăreața de 27 de ani a născut primul copil, vestea fiind dezvăluită de artistă pe paginile de socializare. Meghan este fericita mămică a unui băiețel ce poartă numele Riley. Detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Videoclip Meghan Trainor No Excuses
Videoclip Meghan Trainor No Excuses │ FOTO: Meghan Trainor

Meghan Trainor și soțul ei, actorul Daryl Sabara, au anunțat marea veste pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Riley a venit pe lume pe 8 februarie și a cântărit la naștere 3,83 kg.

"Momentul în care vă facem cunoștință cu acest băiețel dulce este astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. L-am cunoscut pentru prima dată luni, 8 februarie! Suntem atât de entuziasmați. Îți mulțumesc Daryl Sabara pentru cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților! Bine ai venit pe lume, Riley!" a scris Meghan pe Instagram alături de o scurtă galerie de fotografii.

Trainor și Daryl Sabara s-au cunoscut în 2014 la o petrecere în Los Angeles și au început o relație amoroasă în 2016. Cei doi s-au logodit la sfârșitul lui 2017, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Pe 7 octombrie 2020, Meghan Trainor a anunțat că ea și Sabara așteptă primul lor copil. Anunțul a fost însoțit de imaginea unei ecografii așezată într-un pom de Crăciun.

Una dintre cele mai populare piese lansate de Meghan este "All About That Bass". În scurt timp, a devenit unul dintre cele mai bine vândute cântece, ajungând în fruntea topurilor din 58 de țări. A fost numărul unu în Billboard Hot 100 timp de opt săptămâni. Apoi, artista a lansat "Title", EP-ul de debut, ce s-a poziționat pe locul 15 în Billboard 200.

Meghan Trainor are la activ patru materiale discografice și a primit diverse premii și nominalizări, inclusiv Premiul Grammy la categoria "Best New Artist" (2016).

Trending