Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

"Românii au talent": Gabriel Dinu transformă fierul în adevărate opere de artă - VIDEO

Gabriel Dinu și-a demonstrat abilitățile la "Românii au talent" și a primit 4 DA. Lucrările concurentului sunt cu adevărat impresionante, iar cei patru jurați au fost uimiți de obiectele pe care Gabriel le-a adus pe scenă.
Gabriel Dinu la

Gabriel Dinu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Înainte de a urca pe scenă, Gabriel a povestit fragmente din viața sa personală. Concurentul are 45 de ani și este din București. A renunțat la școală de la o vârstă fragedă, apoi a fugit de acasă și a început să vândă ziare. S-a reprofilat și a ales să șteargă geamuri pentru a face bani. A avut această activitate până a plecat în armată. Când s-a întors, s-a angajat ca tâmplar.

Gabriel și-a descoperit talentul de a crea obiecte artistice când a fost nevoit să improvizeze un grătar. Apoi, s-a documentat pe internet și a început să sudeze constant, lucrările sale devenind din ce în ce mai complexe. Concurentul i-a impresionat pe jurați cu un bust de femeie realizat din piulițe, un joben steampunk, o motocicletă în miniatură sau diverse modele de chitară.

"Dacă te pun pe piața internațională, devii milionar", i-a transmis Florin Călinescu concurentului.

Andi Moisescu s-a declarat fermecat de talentul lui Gabriel:

"Este senzația acestui sezon, cel puțin în economia preselecțiilor noastre de până acum. Este apariția de senzație în acest sezon. Sper măcar Premiul de Originalitate să-l câștigi".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE