Urmărește-ne în Social Media

Jason Mraz - More Than Friends (feat. Meghan Trainor)

Jason Mraz și Meghan Trainor ne vorbesc despre prieteniile care conduc la relații în noul videoclip ”More Than Friends”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Know.”.

”Sunt puțini artiști atât de talentați, plini de viață și împlicați ca Meghan Trainor. Am avut norocul de a fi martor la ceea ce poate face în studio, când eu și Meghan am creat piesa “More Than Friends”. Împărtășiți cu cineva drag, care v-ați dori să vă fie mai mult decât prieten”, a transmis Jason Mraz fanilor săi.

More Than Friends” se regăsește pe albumul ”Know.”, lansat pe 10 august. Discul conține 10 piese, inclusiv melodia lansată în aprilie, ”Have It All”.

Jason Mraz a lansat albumul de debut, „Waiting for My Rocket to Come”, în 2002, iar în 2005, „Mr. A-Z”, un proiect care a dobândit un mare succes. Albumul s-a clasat pe locul 5 în Billboard 200 și a fost vândut în peste 100,000 de copii în America. În 2008, Mraz a lansat cel de-al treilea album, „We Sing. We Dance. We Steal Things”, care a debutat pe locul 3 în Billboard 200. De pe acesta a fost extras și cel mai cunoscut hit al său, „I'm Yours”, care a stat 76 de săptămâni pe locurile fruntașe în Hot 100. Ultimul său album, „Love Is a Four Letter Word”, s-a clasat pe locul 2 în Billboard 200.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Anul trecut, Jason Mraz a susținut primul concert în România. Evenimentul a avut loc pe 11 martie, la Sala Radio, și s-a desfășurat cu casa închisă.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Meghan Trainor a devenit mamă pentru prima oară - FOTO

Cântăreața de 27 de ani a născut primul copil, vestea fiind dezvăluită de artistă pe paginile de socializare. Meghan este fericita mămică a unui băiețel ce poartă numele Riley. Detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Videoclip Meghan Trainor No Excuses
Videoclip Meghan Trainor No Excuses │ FOTO: Meghan Trainor

Meghan Trainor și soțul ei, actorul Daryl Sabara, au anunțat marea veste pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Riley a venit pe lume pe 8 februarie și a cântărit la naștere 3,83 kg.

"Momentul în care vă facem cunoștință cu acest băiețel dulce este astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. L-am cunoscut pentru prima dată luni, 8 februarie! Suntem atât de entuziasmați. Îți mulțumesc Daryl Sabara pentru cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților! Bine ai venit pe lume, Riley!" a scris Meghan pe Instagram alături de o scurtă galerie de fotografii.

Trainor și Daryl Sabara s-au cunoscut în 2014 la o petrecere în Los Angeles și au început o relație amoroasă în 2016. Cei doi s-au logodit la sfârșitul lui 2017, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Pe 7 octombrie 2020, Meghan Trainor a anunțat că ea și Sabara așteptă primul lor copil. Anunțul a fost însoțit de imaginea unei ecografii așezată într-un pom de Crăciun.

Una dintre cele mai populare piese lansate de Meghan este "All About That Bass". În scurt timp, a devenit unul dintre cele mai bine vândute cântece, ajungând în fruntea topurilor din 58 de țări. A fost numărul unu în Billboard Hot 100 timp de opt săptămâni. Apoi, artista a lansat "Title", EP-ul de debut, ce s-a poziționat pe locul 15 în Billboard 200.

Meghan Trainor are la activ patru materiale discografice și a primit diverse premii și nominalizări, inclusiv Premiul Grammy la categoria "Best New Artist" (2016).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1