Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Meghan Trainor - Me Too

Meghan Trainor se pregătește pentru lansarea noului album ”Thank You” și își surprinde fanii cu un nou videoclip colorat pentru single-ul „Me Too”.

Meghan Trainor a lansat un nou videoclip colorat pentru cel mai recent single al său - „Me too”. Clipul original a fost șters din mediul online, la cererea artistei, după ce aceasta a realizat că imaginea sa a fost editată fără să-și fi dat acordul.

„M-am săturat de acest lucru, nu mai suport, așa că am retras videoclipul de pe internet, până când va fi modificat. Talia mea nu este atât de mică, în noaptea în care am filmat videoclipul nu arătam așa. Nu știu de ce nu le-a plăcut talia mea și au editat-o, dar eu cu siguranță nu am aprobat videoclipul, iar din păcate el a fost difuzat așa publicului, iar acum mă simt rușinată. Videoclipul este în continuare unul dintre preferatele mele și sunt mândră de el. Doar că sunt foarte nervoasă pentru că mi-au rupt oasele.” a declarat Meghan Trainor.

Single-ul „Me too” este inclus pe albumul „Thank You”, care curprinde și piesa „No”, lansată în luna martie. "Title" a fost albumul de debut al artistei şi a cuprins hituri precum "All about that bass" şi "Lips are movin'".

Citește mai multe despre Meghan Trainor
Videoclipuri cu Meghan Trainor
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE