Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Meghan Trainor - Me Too

Meghan Trainor se pregătește pentru lansarea noului album ”Thank You” și își surprinde fanii cu un nou videoclip colorat pentru single-ul „Me Too”.

Meghan Trainor a lansat un nou videoclip colorat pentru cel mai recent single al său - „Me too”. Clipul original a fost șters din mediul online, la cererea artistei, după ce aceasta a realizat că imaginea sa a fost editată fără să-și fi dat acordul.

„M-am săturat de acest lucru, nu mai suport, așa că am retras videoclipul de pe internet, până când va fi modificat. Talia mea nu este atât de mică, în noaptea în care am filmat videoclipul nu arătam așa. Nu știu de ce nu le-a plăcut talia mea și au editat-o, dar eu cu siguranță nu am aprobat videoclipul, iar din păcate el a fost difuzat așa publicului, iar acum mă simt rușinată. Videoclipul este în continuare unul dintre preferatele mele și sunt mândră de el. Doar că sunt foarte nervoasă pentru că mi-au rupt oasele.” a declarat Meghan Trainor.

Single-ul „Me too” este inclus pe albumul „Thank You”, care curprinde și piesa „No”, lansată în luna martie. "Title" a fost albumul de debut al artistei şi a cuprins hituri precum "All about that bass" şi "Lips are movin'".

Citește mai multe despre Meghan Trainor
Videoclipuri cu Meghan Trainor
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE