Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Meghan Trainor - Me Too

Meghan Trainor se pregătește pentru lansarea noului album ”Thank You” și își surprinde fanii cu un nou videoclip colorat pentru single-ul „Me Too”.

Meghan Trainor a lansat un nou videoclip colorat pentru cel mai recent single al său - „Me too”. Clipul original a fost șters din mediul online, la cererea artistei, după ce aceasta a realizat că imaginea sa a fost editată fără să-și fi dat acordul.

„M-am săturat de acest lucru, nu mai suport, așa că am retras videoclipul de pe internet, până când va fi modificat. Talia mea nu este atât de mică, în noaptea în care am filmat videoclipul nu arătam așa. Nu știu de ce nu le-a plăcut talia mea și au editat-o, dar eu cu siguranță nu am aprobat videoclipul, iar din păcate el a fost difuzat așa publicului, iar acum mă simt rușinată. Videoclipul este în continuare unul dintre preferatele mele și sunt mândră de el. Doar că sunt foarte nervoasă pentru că mi-au rupt oasele.” a declarat Meghan Trainor.

Single-ul „Me too” este inclus pe albumul „Thank You”, care curprinde și piesa „No”, lansată în luna martie. "Title" a fost albumul de debut al artistei şi a cuprins hituri precum "All about that bass" şi "Lips are movin'".

Citește mai multe despre Meghan Trainor
Videoclipuri cu Meghan Trainor
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE