Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Meghan Trainor - No Excuses

Meghan Trainor a revenit cu o piesă nouă şi dansabilă, "No Excuses". Creatoarea mega hitului "All About That Bass" a lansat la începutul lunii un clip pentru această melodie, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Meghan Trainor a luat o pauză de la muzică în ultima vreme pentru a fi jurat al emisiunii de talente "The Four". A revenit acum cu un clip plin de nuanţe roz, mov şi albăstrii, în care îşi etalează mişcările de dans. Piesa este una pop/dance clasică, cu mesaj pozitiv din zona "girl power".

Chorusul e foarte catchy, iar single-ul are câteva influenţe de muzică country şi Americana. Piesa e una pentru toate vârstele şi sexele, un cântec lejer de primăvară pe care să îl auzi pe repeat la toate radiourile. "No Excuses" este primul single de pe viitorul album al artistei, al treilea din cariera sa.

Viitorul LP nu are încă un titlu sau o dată de lansare, dar muziciana a promis că va sosi curând. Ultimul release al tinerei de 24 de ani a fost "Thank You", apărut în 2016. Meghan a cântat deja live piesa nouă în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres de pe 2 martie.

A citat ca inspiraţie pentru noile piese nume precum ABBA sau Britney Spears. Meghan a încheiat recent un parteneriat cu Zumba, pentru a promova acest single şi o imagine pozitivă a femeii. Artista va înregistra un videoclip oficial de coregrafie pentru dansuri Zumba, exerciţiu fitness care a atras deja 15 milioane de practicanţi pe tot globul.

Meghan Trainor este activă din anul 2009, câştigând în 2016 premiul Grammy pentru "Cel mai bun artist nou". Cel mai mare hit al său rămâne "All About That Bass", care a primit multiple discuri de platină în Canada, SUA şi Europa.

Citește mai multe despre Meghan Trainor
Videoclipuri cu Meghan Trainor
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE