Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Meghan Trainor - No Excuses

Meghan Trainor a revenit cu o piesă nouă şi dansabilă, "No Excuses". Creatoarea mega hitului "All About That Bass" a lansat la începutul lunii un clip pentru această melodie, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Meghan Trainor a luat o pauză de la muzică în ultima vreme pentru a fi jurat al emisiunii de talente "The Four". A revenit acum cu un clip plin de nuanţe roz, mov şi albăstrii, în care îşi etalează mişcările de dans. Piesa este una pop/dance clasică, cu mesaj pozitiv din zona "girl power".

Chorusul e foarte catchy, iar single-ul are câteva influenţe de muzică country şi Americana. Piesa e una pentru toate vârstele şi sexele, un cântec lejer de primăvară pe care să îl auzi pe repeat la toate radiourile. "No Excuses" este primul single de pe viitorul album al artistei, al treilea din cariera sa.

Viitorul LP nu are încă un titlu sau o dată de lansare, dar muziciana a promis că va sosi curând. Ultimul release al tinerei de 24 de ani a fost "Thank You", apărut în 2016. Meghan a cântat deja live piesa nouă în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres de pe 2 martie.

A citat ca inspiraţie pentru noile piese nume precum ABBA sau Britney Spears. Meghan a încheiat recent un parteneriat cu Zumba, pentru a promova acest single şi o imagine pozitivă a femeii. Artista va înregistra un videoclip oficial de coregrafie pentru dansuri Zumba, exerciţiu fitness care a atras deja 15 milioane de practicanţi pe tot globul.

Meghan Trainor este activă din anul 2009, câştigând în 2016 premiul Grammy pentru "Cel mai bun artist nou". Cel mai mare hit al său rămâne "All About That Bass", care a primit multiple discuri de platină în Canada, SUA şi Europa.

Citește mai multe despre Meghan Trainor
Videoclipuri cu Meghan Trainor
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE