Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sonia Mosca și Monica Anghel interpretează în finala X Factor 2020 "o piesă care nu s-a mai cântat în duet de către două femei"

Sonia Mosca, concurenta din Napoli cu o evoluție impresionantă la X Factor 2020, va cânta în marea finală alături de Monica Anghel. Are și toată susținerea Deliei, care ne spune să o votăm pentru că ”are o voce mare, cât inima ei”.
Sonia Mosca

Sonia Mosca │ FOTO: Captură YouTube

Sonia Mosca a fost concurenta care a demonstrat că nu există note înalte pe care să nu le poată atinge. La audiții "i-a spart creierii în două lui Florin Ristei", iar în finala X Factor 2020 și-a dorit să cânte cu Monica Anghel.

"Am primit un telefon și mi s-a spus că Sonia vrea să cânte cu mine. Și m-am bucurat foarte tare. (..) Sonia este o fată venită din Italia, pe care eu am văzut-o întâmplător pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am venit să cânt împreună cu ea. Pentru că și-a dorit foarte mult să cânte cu mine, am ales eu ce să cântăm împreună. Este o piesă care nu s-a cântat în duet de către două femei, până acum, și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos, emoționant, de excepție din punct de vedere artistic, tehnic, de toate", a declarat Monica Anghel.

UPDATE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

VIDEO: Sonia Mosca și Monica Anghel cântă împreună în finala X Factor 2020

Delia și-a exprimat și ea susținerea pentru Sonia, pe care o numește "un concurent important".

"Ea este Sonia și este, din punctul meu de vedere, cel mai important artist din acest sezon de X Factor, și nu doar din acest sezon. Votați-o cu încredere, pentru că merită, pentru că are o voce mare, mare, mare cât inima ei", a declarat Delia.

VIDEO: Delia ne spune de ce să o votăm pe Sonia Mosca

Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dezvăluind că a obținut primul loc în cadrul emisiunii "All Together Now". În finala de la X Factor 2020 va concura cu Adrian PetracheSuper 4 și Andrada Precup. Finala X Factor 2020 va fi difuzată de Antena 1 pe 18 decembrie, de la ora 20:00. 

Citește pe aceeași temă:

Citește mai multe despre Delia MatacheMonica AnghelSonia Mosca
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrada Precup aduce emoția în finala X Factor 2020, alături de Ștefan Bănică

Andrada Precup, concurenta de 16 ani din echipa lui Ștefan Bănică, a pregătit pentru finala X Factor 2020 un moment...

Închide