Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Adrian Petrache cântă în finala X Factor 2020 susținut de unchiul său, Florin Salam

Adrian Petrache, studentul la Drept din echipa Loredanei, intră în finala X Factor cu susținerea mentorului său, dar și a lui Florin Salam. Acesta a pregătit un moment special pentru ultimul show X Factor din 2020.
Adrian Petrache

Adrian Petrache │ FOTO: Captură YouTube

I-a impresionat pe toții jurații la audiții, iar pe Loredana a cucerit-o iremediabil. Adrian Petrache este, în opinia lui Lori, lozul câștigător. Motive pentru a-l susține în finala X Factor 2020 sunt multe, așa cum ne amintește chiar mentorul ei.

UPDATE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

Loredana: "Nu este doar un cântăreț, ci și un instrumentist extraordinar, un muzician, un suflet și un caracter"

"De ce trebuie să-l votați pe Adrian Petrache? Pentru că este unic, pentru că este original, pentru că este proaspăt, pentru că evoluează, nu e blocat într-un tipar, cu el nu știi niciodată unde vei ajunge și pentru că cu siguranță veți cumpăra bilete la concertele lui. Nu este doar un cântăreț, ci și un instrumentist extraordinar, un muzician, un suflet și un caracter și un băiat atât de umil, pentru că el nu-și dă seama de măsura talentului lui și eu sunt cumva o oglindă care reflectă acest talent, și sunt bucuroasă că am avut ocazia să am un asemenea elev, atât de bun, de silitor și atât de încăpățânat, dar m-a provocat și provocarea continuă, nu s-a terminat.

Așa că votați supereroul meu, votați-l pe Adrian Petrache. Uitați-vă ce băiat, orice mamă și l-ar dori de ginere și orice fată de iubit. Votați-l pe Adrian la 1313", a declarat Loredana.

VIDEO: Loredana ne spune de ce să-l votăm pe Adrian Petrache în finala X Factor 2020

Adrian Petrache este nepotul lui Florin Salam, așa încât unchiul său nu avea cum să lipsească de pe scena de la X Factor, mai ales în Marea Finală. Acesta a pregătit alături de Loredana un moment special pentru emisiunea de pe 18 decembrie, declarând că are mari emoții pentru Adi.

"Am venit pentru nepotul meu, mai ales că e și Lori la mijloc. Era păcat să nu ajung. Am emoții de zici că m-am apucat acum de cântat. Și mai ales că e vorba de el, de Adrian. Am mai puține emoții pentru mine decât am pentru el", a declarat Florin Salam.

UPDATE: Chiar dacă repetase în acest sens, Florin Salam nu a mai apărut în finală, din cauza unor probleme personale. Florin Ristei s-a oferit să îl ajute pe concurent, astfel că a urcat pe scenă și cei doi au interpretat piesa "Shape Of My Heart". Află mai multe din rezumatul X Factor.

VIDEO: Florin Salam îl susține în finală pe Adrian Petrache

Adrian Petrache va cânta în Marea Finală X Factor 2020 alături de ceilalți finaliști: Andrada Precup, Sonia Mosca și The Super 4. Emisiunea va fi difuzată de Antena 1 pe 18 decembrie, de la ora 20:00.

Citește pe aceeași temă:

Citește mai multe despre Adrian PetracheFlorin Salam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Super 4 în finala X Factor 2020 - cine îi susține și de ce să îi votezi

The Super 4, cei patru italieni din echipa lui Florin Ristei, vor lupta pentru marele trofeu în finala X Factor...

Închide