Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sonia Mosca și Delia au avut o chimie aparte în finala X Factor 2020 - VIDEO

Delia și finalista sa, italianca Sonia Mosca, au adus pe scena de la X Factor o prestație de excepție. Te invităm să urmărești în articol momentul muzical.
Delia și Sonia Mosca în finala x Factor 2020

Delia și Sonia Mosca în finala x Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Show-ul X Factor 2020 a ajuns la final, iar cei patru concurenți rămași - Andrada Precup, Sonia Mosca, Adrian Petrache și grupul Super 4 - au demonstrat până în ultima clipă că merită să câștige titlul cel mare. Ultima seară a competiției a fost constituită din mai multe momente muzicale. Fiecare concurent a urcat pe scenă de trei ori: împreună cu un invitat special, alături de mentorul lor și solo.

RECOMANDARE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

Sonia Mosca, una dintre cele mai apreciate concurente a urcat pe scenă alături de mentorul său, Delia. Cântărețele s-au armonizat pe melodia "Gura ta". Cele două au adus un melanj de nuanțe delicate și note explozive, momentul evidențiind încă o dată vocea amplă a concurentei. Mai mult, Sonia a demonstrat că stăpânește foarte bine limba română, pronunția tinerei fiind impecabilă.

"Bravo, fetelor! Vreau să te felicit, Sonia, pentru că ai cântat foarte bine în română. A sunat foarte bine, deși mi-aș fi dorit să te aud pe tine mai mult cântând. Mi-e dor de explozia aia pe care am auzit-o în audiții", a comentat Ștefan.

Și Loredana a fost încântată de moment:

"E frumos să vezi două fete frumoase, talentate, cu voci, să se combine atât de frumos vocal și chiar ați avut o chimie aparte. V-ați potrivit foarte bine și a fost bună alegerea asta, Delia, pentru că simțeam nevoia s-o aud cântând și în română. Cred că a fost o idee foarte bună și tu (n.r. Sonia), prin accentul aproape perfect, dacă închideam ochii nu îmi dădeam seama că nu ești de-a noastră. Ați reușit să faceți un moment și puțin sexy la final. Mi-a plăcut, felicitări! Bravo!".

Întrebat de Dani Oțil dacă i se pare riscant ca un concurent străin să cânte o piesă în limba română, Florin Ristei a declarat:

"Nu mi se pare foarte greu ca un italian să cânte în română, mai ales că seamănă destul de mult fonemele. Plus că mi se pare că seamănă timbrul cu cel al Deliei. Pentru mine, Sonia a fost <<uau>> din audiții, am sărit de pe scaun doi metri în spate".

VIDEO: Duet Delia și Sonia Mosca în finala X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana și Adrian Petrache au creat un moment pasional în finala X Factor 2020 - VIDEO

Loredana și finalistul său, Adrian Petrache, au format un duet captivant în ultimul episod al concursului X Factor 2020. Cei...

Închide