Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

The Super 4 în finala X Factor 2020 - cine îi susține și de ce să îi votezi

The Super 4, cei patru italieni din echipa lui Florin Ristei, vor lupta pentru marele trofeu în finala X Factor 2020. Pe 18 decembrie ei vor fi susținuți de un artist consacrat, antrenorul lor rezumând într-un video promoțional care sunt motivele pentru care merită să câștige.
The Super 4, finaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020

The Super 4, finaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020 │ FOTO: Captură YouTube

Florin Ristei este hotărât să câștige finala X Factor 2020, fiind convins de abilitățile celor patru italieni din grupul The Super 4. După momentul senzațional de la audiții, trupa a continuat să cucerească publicul pe parcursul concursului, demonstrând în fiecare etapă că pot mai mult.

UPDATE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

Florin Ristei: "Individual luați, sunt extraordinar de buni"

"Au venit italienii să câștige X Factor cu mine, pentru că...vă dau și cele mai simple motive pentru care ar trebui să câștige The Super 4: în primul rând au venit cu "Caruso" și au spart din prima, nu am mai auzit niciodată o versiune atât de bună. După care ne-au arătat că pot să cânte și în engleză, pot să se armonizeze senzațional și, pentru prima oară la X Factor, e un grup care merită să câștige. Și nu zic asta pentru că am eu grupurile anul ăsta. Individual luați, sunt extraordinar de buni și au demonstrat că patru oameni care sunt din trupe diferite, din anturaje diferite, se pot combina și să iasă ceva senzațional.

Așa că, țineți minte: 1313, e același număr. La 1313 trebuie să votați The Super 4, pentru că ar fi pentru prima oară în România când grupurile câștigă și normal că m-aș bucura și eu foarte tare, pentru că ar câștiga cu mine", a declarat Florin Ristei.

VIDEO: Florin Ristei ne spune de ce să votăm cu The Super 4 în finala X Factor 2020

The Super 4 va beneficia în finală de susținerea unui artist consacrat. Raluka va cânta alături de italieni, la propunerea lui Florin Ristei.

"Sunt foarte, foarte talentați. Eu apucasem să-i văd pe ei pe internet și chiar m-au emoționat. Că despre asta e muzica, despre emoție. Și atunci când se ridică părul pe tine, știi că e vorba despre talent și nu numai: e emoție pură", a spus Raluka.

VIDEO: Raluka susține grupul The Super 4

Finala X Factor 2020 va avea loc pe 18 decembrie și va fi difuzată pe Antena 1 de la 20:00. Italienii din grupul The Super 4 se vor lupta pentru marele trofeu cot la cot cu Adrian Petrache, Andrada Precup și Sonia Mosca.

Citește pe aceeași temă:

Citește mai multe despre Florin RisteiRalukaThe Super 4
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nightwish anunţă un concert în realitate virtuală în martie 2021, porneşte apoi un turneu global

Nightwish se numără printre trupele care au lansat albume noi în 2020, în cazul său "Human :II: Nature". Din cauza...

Închide