Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Loredana și Adrian Petrache au creat un moment pasional în finala X Factor 2020 - VIDEO

Loredana și finalistul său, Adrian Petrache, au format un duet captivant în ultimul episod al concursului X Factor 2020. Cei doi au interpretat o piesă plină de pasiune și emoție. Te invităm să urmărești momentul în articol.
Loredana și Adrian Petrache în finala X Factor 2020

Loredana și Adrian Petrache în finala X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Show-ul X Factor 2020 a ajuns la final, iar cei patru concurenți rămași - Andrada Precup, Sonia Mosca, Adrian Petrache și grupul Super 4 - au demonstrat până în ultima clipă că merită să câștige titlul cel mare. Ultima seară a competiției a fost constituită din mai multe momente muzicale. Fiecare concurent a urcat pe scenă de trei ori: împreună cu un invitat special, alături de mentorul lor și solo.

RECOMANDARE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

Duetul pe care Adrian Petrache l-a creat alături de mentorul său a fost unul dintre cele mai interesante. Loredana și Adrian au cântat o piesă în primă audiție. Este vorba de "Efemer", o melodie ale cărei versuri au fost scrise chiar de Loredana. Pe linia melodică a piesei armenești "Sire qez lianam" și cu versuri în limba română, Loredana și Adrian Petrache au creat un moment intens și de neuitat.

Loredana și Adrian au lansat videoclipul piesei "Efemer"

Videoclipul piesei "Efemer" a fost lansat la scurt timp după ce a cântată de Loredana și Adrian în finala X Factor 2020.

"Voi ne-ați adus într-o poveste frumoasă și apreciez faptul că anul ăsta la X Factor avem muzicieni buni și o grămadă de stiluri muzicale. E un moment pe care nu pot decât să-l aplaud. Bravo!", a fost de părere Ștefan Bănică.

Florin Ristei a fost, de asemenea, încântat de prestația Loredanei și al lui Adrian:

"Mi s-a părut cel mai bun moment pus în scenă astă seară la X Factor. Cred că Loredana te-a dus undeva unde n-ai fi reușit să ajungi cu nimeni altcineva. Și mentor bun, și prezență scenică bună".

Delia a vorbit despre pasiunea transmisă de momentul celor doi:

"Simt că ne-am înfierbântat maxim. A fost un moment cum n-am mai văzut la X Factor, sincer. E pentru prima oară când văd atâta încărcătură. Mi-a plăcut că a fost pasiune".

VIDEO: Adrian Petrache & Loredana Groza - "Efemer" la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020 a ajuns la final; află cum a decurs ultima seară a competiției

Cel de-al nouălea sezon al show-ului X Factor s-a încheiat cu o finală remarcabilă. Te invităm să citești rezumatul emisiunii...

Închide